Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím dneska sem nahodil na combika Alu 15tky et 15 gumy 195/50 a když sem to byl projet tak se mi ze předu ozývá cvakání a takový dření jako ložisko více u řidiče ale když tam dám plechy 14tky guma 185/65 ty co tam byly tak v pohodě ticho nevim co s tim diky za rady.

Odesláno

No hlava mi to nebere vyvážený sou do nuly i kamínky z pneu sem všechny vyďoubal napadá mě že to dělaj ložiska a poloosy že si musej sednout na změnu působení sil na napravu co myslíte jak sou ET 15 tak sou hodně venku tak je tam větší páka mno nevim.

Odesláno

Klidně o mohou dělat ložiska - řešil jsem to před měsícem na 406ce. Hliníky jsou o něco těžší než obyčejná plechová kola a tak, když je dáš na \"načatou nápravu\", začnou dělat bordel i když plechy to ještě v pohodě ustály. Doporučuju zajet do servisu a nechat vše zkontrolovat - ale jak jsem řekl, tipuju to na vadné ložisko (rovnou udělej obě, stejně bys to druhé dělal za chvíli taky).

Odesláno
Ty alu jsou ale 15\", tam by problém se závažím být neměl :myslim
ono neznamená, že keď sú to pätnástky, tak, že budú mať aj vnútorný priemer väčší ako tie plechy štrnástky.
Odesláno

tak jaké má kotouče? mám 266 a při 14\" plechách to je jen tak tak ... ale divil bych se, že by to bylo závažím ... pak ještě vědět typ alu :myslim

Odesláno

Mno na heveru se podle oka otáčí hezky potichu nikde nic neškrtá a není vidět že by se vlnilo nebo že by někde dřelo ja bych to taky viděl na to ložisko bylo asi na hraně opotřebovanosti a tím Alučkem sem ho oddělal. A ještě se chci zeptat když sem plechový 14tky gumy 185/65 foukal na 2.4baru podle štítku ve dveřích je to stejný nebo na kolik mám foukat ty 15tky gumy 195/50 dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...