Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stuchyho 406 ,,Mazlík´´konečně lišta na předním nárazníku :)

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dnešní jízda z práce 140km/h po dálnici najednou auto škublo a chcíplo tak jsem zastavil nastartoval a jelo normálně žádný nouzák :( budu muset na diag ....

Odesláno

stuchy a jak ti to chciplo tak ti to hned naskocilo ? jestly jo tak to se mi taky jednou zacas taky pri jizde na dalnici stane (jinde nez na dalnici se mi to nestalo) .... ale taky by me zajimalo co to zpusobuje :D pac to chcipne a vmziku naskoci :)

[upravil dne 1/10/12 18:06 od Print]

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Konstruktéra Pugeotu 406 bych chtěl chytit do ruky !!! nevím jak někoho mohlo napadnout dát štelování ruční brzdy nad výfuk a nechat tam tak 10 cm místa na 9 cm klíč !!!

• O 3 týdny později...
Odesláno

20130219092915.jpg

Konečně jsem ji sehnal, tímto ještě jednou děkuji DANO406 za perfektní domluvu :) ..... bohužel když jsem ji tam přidělal tak ji chce i táta na červeňáka takže hledání začíná nanovo :D

[upravil dne 19/2/13 14:29 od Stuchy]

Guest servisman
Odesláno
Konstruktéra Pugeotu 406 bych chtěl chytit do ruky !!! nevím jak někoho mohlo napadnout dát štelování ruční brzdy nad výfuk a nechat tam tak 10 cm místa na 9 cm klíč !!!

až budeš dělat čepy a pod na přední nápravě tak to máš klíče 16 , 18, 21 taky takový rozměry supr

nejsem si jist ale odvzdušnovací šroub je asi taky 9

[upravil dne 19/2/13 15:33 od servisman]

Odesláno

Malacan: lišta se dá normálně koupit v Peugeotu je to originál ale stojí asi 1500 Kč cca. takže jsem ji asi rok a půl sháněl ...

Šalda : díky mám z ní radost :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...