Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Si podáme ruce, gronholme, protože já taky nepiju ... naposledy asi před čtyřmi roky :papa

Mám to obráceně ... od 18 nepiju :D

[upravil dne 23/5/11 11:52 MilanF1]

Odesláno

na co nabijecku mobilu? mam nokii a ta mi vydrzi tak 8 dni na jedno nabiti.. pohudka :D...

maily snad ani neumi,, takze jeste vetsi klid... :D

Jen me dneska zaclo bolet v krku a nejaka ta teplota, tak doufam, ze to vylezim do patku...

Odesláno

Já mám taky Nokii, ale už šest let a těžko říci, zda vydrží. Pokud však je člověk pořád na netu nebo naviguje, pak se ta baterka rychle vyplácá ;).

Do pátku to určitě vyležíš, to se neboj. Zaplacené peníze za sraz ti neumožní zůstat doma :D

Odesláno

jejda, angína ... to je tak na týden ... já když jsem ji měl, tak za čtyři dny byla pryč (pocitově), ale stejně antibiotika jsem musel dobrat ...

Odesláno

Dík za seznam. Pár důležirých věcí bych určitě nechal doma. :)

Jen se zeptám mohu někomu hodit na gril klobasky nebo se přifařit k nějakému ohínku se špekáčky? Mohu vzít nějaké dřevo, ale nemám představu co? (polínka smrku,borovice, nějaká bříza by se tam našla taky).

Odesláno

k nekomu se prifaris, stejne budou vsechny u sebe.... Drevo vem, jaky chces, jestli chces.

V seznamu mi chybi sprcky a kapezetka :D

Odesláno
Goldinka: myslím, že mu bude stačit seznam oblečení, které poskytl Scratch ... do ženských šatů asi nepůjde :D

:D o šatech nikdo nemluvil, ty nenosim. Ale člověk musí bejt připravenej :D šortky, kalhoty, mikina, bunda, několik triček, dvoje boty...

Je mi jasný, že chlapovi stačej jedny trenky, tričko, kraťasy a ve výjimečných případech si vezme i mikinu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...