Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, před časem se mi pod autem začaly objevovat kapky oleje, a po kouknutí zespodu byla hlavně od oleje hadice k servu. Dnes jsem to zkoušel, zamotal izolepou a nic, pak odmotal a byl na hadici olej, takže sem usoudil že asi tato hadice bude propouštět olej. Posílám foto v kterých místech a na jaké hadici. A chci se zeptat jak to řešit? Kde koupit hadici ? kde a jak se rozpojuje. (je to motor 1,8 benzín 66kw)

Dík za rady.

post-22536-14109617407633_thumb.jpg

Odesláno

A jsi si jistej, že je to servoolej? Já jen, že mě zase kapal olej z toho šroubu hned vedle toho žlutýho kroužku a byl to myslím olej z převodovky ;)

Odesláno

No jistej sem si nebyl ale dneska sem to asi 5krát zkoušel, a po zamotaní hadice izolepou ani kapka oleje a když sem izolepu odmotal a ujel jen pár metrů tak už byl na hadici olej, a právě že je to někde uprostřed toho žlutýho kroužku a neni vidět že by to odněkud stékalo, prostě olej je jen na hadici.

Odesláno

Jasný, tak to poto jo (každopádně by to mělo jít poznat co to je, každej ten olej je jinej ;) )

Tak pak jedině vyměnit hadici. Buď od někoho sehnat starší a nebo podle VINka mrknout do SB a koupit podle kódu dílu :myslim

Odesláno

V SB sem koukal na obrázek serva ale nevím jaký má ta hadice kod ? Posílám foto ze SB, kde sem označil hadici kterou potřebuji ale nějak z toho nevím ten kod, poradí mi někdo ?

post-22536-14109617410773_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak konečně mě čeká výměna této hadice, a tak když už budu vylévat olej, dám nový.

A měl bych dotaz, jaký olej do serva ? Popřípadě kolik ho tam je ?

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...