Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam takovy zajimavy problem, dneska jsem zjistil, ze mam po jizde naprosto teplej disk, ze se na nem da jenom tezko udrzet ruka... obesel jsem cely auto, ale zbytek uplne v pohode.. nevite nekdo, cim by to mohlo byt? napadlo me, jestli mi to na levy kolo nepribrzduje, ale zase ze by to tak rozpalilo i ten disk? jinak jsem koukal na desky, zatim jenom od oka a desticky mi prijdou na pravy i na levy strane sjete stejne...

Odesláno

No tak kontrola je v podstatě jednoduchá - sundej kolo (až bude studené :D) a kotouč se musí lehce otáčet ... v podstatě to můžeš zkontrolovat i bez sundání kola:myslim

Jinak nevím, proč by byl disk rozpálenej ...

Odesláno

no to me taky vrta hlavou... ale nechapu, jak se takova, docela vysoka teplota muze prenest na cely kolo.. :D no nic, takze jsem rad, ze me nekdo ujistil, co a jak ;) zitra to nejak vykoumam....

ted me jeste napadla takova asi hloupost :D neslo by to jenom nejak \"rozchodit\" ?? prostriknout to nejak olejem? aby se to nedostalo na kotouc, to je mi jasny :D

[upravil dne 19/5/11 20:21 Jimmy106]

Odesláno

Můžu tě ujistit, že MilanF1 má pravdu. Mě přibržďovaly oba přední třmeny a po 50 km na dálnici(90-100) se z toho rozehřály solidně oba liťáky po celý ploše. Nejpravděpodobnější příčina jsou zoxidované vodící tyčky, po kterých klouže celý třmen. Hlavně ta menší-spodní, ty byly v mém případě obě solidně zarostlé.

[upravil dne 19/5/11 20:53 PAJA106]

Odesláno

trmeny sundat a vycistit, pripadne v autokelly koupit repasovaci sadu vsech tech manzet a udelat repas brzdicu, budes prekvapenej, jako to pak bude i lip brzdit, taky jsem to resil na svy 106, prave kolo brzdilo tolik, ze se teplem zkroutila plastova poklice

Odesláno

Ano, repasní sadu, pak to bude OK - řešili jsme to stejně (předtím jsme promazávaly, ale bylo to k prdu).

Podle mě ferry myslel klasickou poklici na kole ... nevím, co by plastového mohlo být okolo kotouče :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno
trmeny sundat a vycistit, pripadne v autokelly koupit repasovaci sadu vsech tech manzet a udelat repas brzdicu, budes prekvapenej, jako to pak bude i lip brzdit, taky jsem to resil na svy 106, prave kolo brzdilo tolik, ze se teplem zkroutila plastova poklice

Co přesně si mám představit pod tou \"repasovací sadou\"? Na stránkách AK jsem nic nenašel :-( dnes jsem jel jen pár km a brzdy jsem nepoužil skoro vůbec a na disku se dala ztěží udržet ruka... tak jsem to hodil na hever, a kolem sice otočím, ale aby se samovolně otáčelo, to nejde :grr takže mě to čeká asi taky...

[upravil dne 6/6/11 22:41 PetrRS]

Odesláno

hele poprvde jsem tam hledal taky a nic jsem nenasel..... ale sundal jsem kolo, vyndal desticky, kotouc, lehce jsem zatlacil ten pistek, vse jsem vratil z5 a od te doby je vse zase v poradku.. :D sice jsem nepochopil, co jsem na tom udelal tak zazracnyho ale funguje to tak, jak ma.. :) takze ja jsem spokojenej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...