Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měnil jsem olej na 306 HDI tak že jsem vyšrouboval spínač zpětných světel a pak jsem lil olej dokud to neteklo kontrolním šroubem,tak poznáš že je ho dost.Není to sice 406 ale je to HDI,tak snad ti to aspoň trochu pomůže..

Odesláno

To tam je jako na zpátečku nějakej spínač a nebo co myslíš ?

V jaké části motoru to zhruba je ? Není tam nějakej spodní vypouštěcí šroub ?

Dík

[Editován dne 11/2/05 -=Michal=-]

Odesláno

olej v prevodovce se obvykle nemeni, jen se kontoluje hladina po asi 60 000 km (nevim ted presne, ale je to v prirucce o udrzbe ) a pripadne se doliva

Odesláno
Napsán autorem Ferry

olej v prevodovce se obvykle nemeni, jen se kontoluje hladina po asi 60 000 km (nevim ted presne, ale je to v prirucce o udrzbe ) a pripadne se doliva

U Vašendů mi ho chtěj vyměnit po 80tis km :papa

Odesláno

Ja ho menil, resp. menil mi ho bratranec, takze nemuzu slouzit ohledne sroubu u my 406... Nicmene ja ho menim vzdy pri koupi jetyho auta...;)

Odesláno

to michal : Na zpátečku máš spínač nahoře na převodovce a když ho vyšroubuješ tak tudy můžeš nalejt olej,zespoda je vypouštěcí šroub myslím že to je na 21 klíč a pak je tam jěště jeden na 10 klíč a ten je kontrolní.

Odesláno
Napsán autorem ludva

to michal : Na zpátečku máš spínač nahoře na převodovce a když ho vyšroubuješ tak tudy můžeš nalejt olej,zespoda je vypouštěcí šroub myslím že to je na 21 klíč a pak je tam jěště jeden na 10 klíč a ten je kontrolní.

Moc dík.

Ten kontrolní šroub funguje tak, že když tam leju ten olej, tak to dírou po šroubu začne přetýkat ???

Dík :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...