Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak aby toho nebylo málo rozbilo se mi ovládání okna u řidiče taky!:-( Dojelo nahoru, něco v tom ruplo a konečná. Motůrek je slyšet že pracuje ale nahoru ani dolu ani ťuk. Oknem jde strašně lehce hejbat rukou.

Jsou tohle příznaky prasklýho toho kolečka jak řešíte nebo to bude něco jinýho? Překvapuje mě jak lehce jde s oknem hejbat...

Díky

Odesláno

To spíš bude prasklý držák lanek, který zároveň drží i okno...když by prasklo to kolečko, tak to bude asi mít trochu odpor. Ale klidně to může být tím kolečkem... Moudřejší budeš, až se na to podíváš.

Odesláno

Takže sem rozdělal dveře a všechno z nich vyndal ven. Držák okna je v pořádku, stejně tak to zmiňovaný kolečko. Ale jak sem rozdělal motůrek tak je v něm veliký plastový kolečko a v něm zasazený menší s drážkama. A přesně tohle se rozbilo... Považuju to za vcelku nejhorší variantu, protože zrovna tohle se nedá nikde koupit a určitě to nebude součástí stahovačky bez motoru. Takže už zbejvá jedině celá stahovačka s motorem což je otázka 2500Kč v AutoKelly a v Benexu 1990Kč. Nebo zkusit sehnat něco na vrakovišti... A to sem si už sehnal pěknou opravnou sadu na ebay.com

( http://viewitem.eim.ebay.cz/PEUGEOT-406--WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONTLEFT/220685333602/item )

Jinak co se rozbilo u mě je na obrázku níže:

post-26311-14109621381392_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

No já sháněl kde se dalo ale nakonec to dopadlo tak, že sem koupil celý dveře a z nich vymontoval stahovačku. Na vrakovišti nevědí co by si za to řekli, prodávaj jen celou stahovačku.

Odesláno

..tak som to sfercoval tak ako sudruh a poskladal to no nejako mi ide stazka okno hore ako keby ho sprajcovalo obcaj ako koncak odstavi v polke okno...vsetko ostalo tak ako bolo a ked vyberiem tu listu co je pod tapcom tak to leti hore ako besne

Odesláno

mozna by bylo dobre vedet, z ceho ta listaje.

V P405 sem taky musel listy vyhazet, protoze v gumě byl hkinikový pásek, co se nafoukl a až přehnaně těsnil. Motorky chudaci brečely.

Odesláno

tak eviem kde ste to vzali ze tie kolieska resp. to co je na motorceku sa da niekde kupit, ani na Ebay nieje ,vsade je len to kde sa namotava lanko a nechapem v celku preco ked to sa nikdy neposerie

Odesláno

a neni nahodou mozny to kde se setkavaj ty tisicihrany provrtat skrz vrtackem a protahnout dirkou pevny dratek ? jestli jsem to dobre pochopil, tak ma nekdo oholeny prave ten tisicihran. sice jsem to jeste nevidel rozebrany, ale takhle jsem to pochopil, krome tech co se jim kollecka rozpadly na kusy

Odesláno

ano ten tisichran mam rozpadnuty aj ja, aj som kolieska zosroboval sppolu ako pisal davno sudruh a vydrzalo mi to dva dni, neviem kde sa stala chyba musim sa na to kuknut, len vela priestoru na to tam nieje :/

[upravil dne 26/2/13 16:29 od Bjukemen]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...