majo30 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Vraj je toto koliečko slabé miesto na 406 Citovat
Šalda Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Tak díky moc za detailní návod:super:super:super O víkendu se na to podívám a dám vědět, zatím díky moc:papa Citovat
Samson1980 Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 Zdar, tak jsme dneska s kamarádem měnily ovladač stahování, opravdu to tím není. Musím sehnat jinou stahovačku. Díky všem za rady. Citovat
Šalda Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 majo30: Tak já mám bohužel v zadních dveřích tento motorek, kde je to kolečko úplně jiný. Nevím jak to, jestli to není náhodou motorek ze starýho modelu:myslim Takže u mě to přehodit nejde:( Ty opravný sady se dají koupit kde, nevíte?? Citovat
Šalda Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 2. A tohle kolečko je napasovaný do toho motorku Citovat
Slayer Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Kupoval jsem na Bazoši (je tam i hromada kompletů). Ale bylo to do Berlinga. Takže je třeba kontaktovat prodejce zda má i do 406... byl to podobný inzerát: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/stahovacka-elektricke-stahovani-brno-o5814374.html ale za 580,- meil na prodejce mám, inzerát tam už nemá .( je to cca měsíc, zkus mu napsat... behupe.kan@seznam.cz Komplet: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/peugeot-406-stahovacka-el-do-levych-prednich-dveri-caslav-o5802541.html [upravil dne 29/5/11 17:46 Slayer] Citovat
Samson1980 Odesláno 29. květen 2011 Autor Odesláno 29. květen 2011 Ty opravný sady se dají koupit kde, nevíte?? Ta opravná sada se dá koupit zde: http://sbazar.cz/:-o5730488 Je to jenom to kolečko. Psal jsem mu a chce za to 540,- + poštovné. Přijde mi možná lepší sehnat jinou stahovačku. [upravil dne 29/5/11 17:46 Samson1980] Citovat
Šalda Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Tak jsem to nakonec opravil po svém, a nestálo to ani korunu:D Prostě jsem to k sobě přichytil na pevno 4 šroubkama a je to, to už musí vydržet navěky:D Ale trápil jsem si s tím asi 2 hodiny:aut Citovat
Samson1980 Odesláno 29. květen 2011 Autor Odesláno 29. květen 2011 Tak jsem to nakonec opravil po svém, a nestálo to ani korunu:D Prostě jsem to k sobě přichytil na pevno 4 šroubkama a je to, to už musí vydržet navěky:D Ale trápil jsem si s tím asi 2 hodiny:aut Ty jsi opravoval to rozlámané kolečko? Asi nebudeš mít žádné fotky pro inspiraci, že? Nebo kdyby jsi mi mohl tu opravu trochu popsat. Dík. Citovat
Šalda Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Normálně jsem to ulomený ozubený kolečko oddělal pryč, a přitiskl to jen tak k tomu protikusu, na čtyřech místech provrtal a sešrouboval, nic těžkýho, fotky teda bohužel nemám Ale zůstalo téměř vše jak bylo, jen ten kousíček toho ulomený kolečka jsem dal pryč, takže když jsem to k sobě přitiskl, tak to ještě trochu zapadlo do sebe tím zbývajícím tisícihranem. jen jsem se potom trochu ( HODNĚ ) trápil s nasazením toho drátku na to kolečko, bylo totiž už připevněný k tomu kusu který je přidělán na motorek, trochu domlouvání a nakonec to šlo, ale asi bych to už nikdy víc nedělal:D:D [upravil dne 29/5/11 21:25 Šalda] Citovat
majo30 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Šalda, tak to ma mrzí, ze ti to nepasovalo. Ja som ten svoj kupoval s tým, že je zo zadných dverí, tak už tomu nerozumiem: Ja som osobne svoj zadný motorček nemal vonku, tak to neviem, čo sa tam nachádza. Ale patrí ti chvála, že si sa vynašiel a opravil si to naveky s tým zošrobovaním:super:super:super. Ak mi to ešte raz povolí tak to asi tiež zošrobujem. Citovat
Samson1980 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Tak jsem to nakonec opravil po svém, a nestálo to ani korunu:D Prostě jsem to k sobě přichytil na pevno 4 šroubkama a je to, to už musí vydržet navěky:D Ale trápil jsem si s tím asi 2 hodiny:aut Takže jestli to dobře chápu, tak jsou tam dvě kolečka a ty jsi sešrouboval k sobě? Musel jsi vyndat celou stahovačku abys vyndal ten motorek? Citovat
Šalda Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 majo30: Díky;) Samsone, jj, celá stahovačka ven, oddělat ten plastovej dekl kterým projíždí ty lanka, to plastový kolečko na kterým jsou namotaný ty lanka vydělat ven, na pevno přišroubovat k tomu protikusu který je nasunut u motorku, protom ty lanka znovu namotat, přiklopit ten plastovej dekl zpět a je to, nic těžkýho, teď bych to měl do hodinky celý hotový, jen jsem musel najít ten způsob co a jak udělat, potom to už šlo lehce:D Citovat
Samson1980 Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 Zdar, včera jsem zkoušel rozdělat a opravit stahovačku jak psal Šalda. Sice se podařilo, okno funguje, ale větší masakr jsem nezažil. Vyndat stahovačku trvalo asi půl hodiny, prošroubovat kolečka taky asi půl hodiny. Ale namotat zpátky lanko, to byl masakr!!! Práce asi na 3 hodiny. NIKDY VÍC BYCH TO NEDĚLAL! Amen. Citovat
xbirnyx Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 viděl jsem ty kolečka prodávat na e-bay, ale nevím za kolik, tak když tak koukněte borci:aut Citovat
Šalda Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Samsone, jj, vrátit zpět to lanko mě taky dalo hafo práce:D A jak jsem psal, te´d už bych do toho klidně šel zase, když už vím co a jak, a to lanko se dá nasadit za 2 minuty, když víš jak:D Ale taky jsem se s tím trápil než jsem na to přišel, a musela mě pomoct i žena:D xbirnyx: Kupovat je nebudu, stejně se zase polámou, takhle je to už napořád:D:aut Citovat
xbirnyx Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 jj, jasný, tak když už si přišel na to jak to spravit, tak není co řešit:D To já jen pro doplnění, že samotný kolečka se koupit dají Citovat
PanKuko Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdar chlapi, mám dotaz ohledně přístupu do dveří. Moje okénka jsou trochu zlenivělý tak sem si řek, že promažu stahovačky. Hledal sem na fóru...našel sem pěkný fotky a na nich je vidět pod tapecírem jakejsi polystyrén přilepenej k plechu dveří. Co sem koukal tak stojí dost peněz(1300kč přední a 1200kč zadní). Tak by mě zajímalo jestli až polezu do dveří tahle věc půjde sundat a pak vrátit aniž by se to zničilo?! Citovat
Samson1980 Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 Ten \"polystyrén\" sundat jde, ale musíš být opatrný. Je docela dobře přilepený k plechu dveří. Ale když se ti povede trochu ho potrhat, tak to asi vůbec ničemu nevadí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.