Luky406 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Caute mam takz problem s oknom na strane vodica. Ked ho vysuvam hore ide po kuskoch cize ho musim vysunut na viac krat a ked dojde k dorazu tak cvaka ako keby sam nevypol prepinac. Na nete som nasiel servisnu sadu k oknu na 406 co si o tom myslite ked vymenim tieto suciastky pomoze to? link Citovat
Fieldy-cz Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Jestli jede nahoru po kousách, tak to bude asi něco podobného, jako mám já na straně u spolejzdce. Tam mi tedy jde pomalejš a ne moc plynule, ale pořád jede. Když dojede nahoru, tak zastaví oproti tvému normálně. Ale u mě je to prý tím, že není asi až tak často používané a je zatuhlé a nebo servo ( či motůrek ) už není co býval. Tahle sada těžko říct, já bych problém hledal spíš u toho motůrku. Ale je to jen lajcký názor, ber mě s rezervou... Citovat
Slayer Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Už se to tu tuším řešilo - pohledej... zkus zajet dolů a podržet na pár sekund směrem dolů. Měla by se načíst poloha či něco takového. Mohla by blbnout ochrana proti přiskřípnutí ... PS: dej auto do podpisu - usnadní to práci případným rádcům... Ta sada je jen lanka a plastové kolečka, ne? to neřeší tvůj problém ... [upravil dne 16/5/11 17:28 Slayer] [upravil dne 16/5/11 17:29 Slayer] Citovat
Luky406 Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Už se to tu tuším řešilo - pohledej... zkus zajet dolů a podržet na pár sekund směrem dolů. Měla by se načíst poloha či něco takového. Mohla by blbnout ochrana proti přiskřípnutí ... PS: dej auto do podpisu - usnadní to práci případným rádcům... Ta sada je jen lanka a plastové kolečka, ne? to neřeší tvůj problém ... [upravil dne 16/5/11 17:28 Slayer] [upravil dne 16/5/11 17:29 Slayer] Mne to prave pride tak ako keby to kolecko pri motorceku malo vylamane zuby.. chvilku ide chvilku nie a tiez to moze byt spojene s tou polohou Drzim spinac okno ide hore kusok potom zastane. Musim spinac pustit a stlacit znova potom ide zas kusok. Ked ale dojde do hornej polohy tak zacne cvakat a buchat ako keby nevedelo v spravnej chvili vypnut. Citovat
Slayer Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 zkus to podržet buď v té dolní nebo v horní poloze.... snad to bude ono Citovat
Luky406 Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 zkus to podržet buď v té dolní nebo v horní poloze.... snad to bude ono Nuz nebolo to ono stiahol som okno a uz hore sa nedostalo ..motorcek tocil ako divy a bolo pocut praskanie ako keby preskakovalo ozubene koliesko ... tak som ho potom kombinackami tahal hore Citovat
Slayer Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Tak to potom lanovody budou v háji. Opravná sada ti pomůže. Mělo by v ní být i to navíjecí \"kolečko\", vylámou se na něm kraje a lanka potom sjíždí na osu motorku a lámou se. Taky jsem jezdil na Berlingu nějaký čas s oknem podepřeným deskou Rozeber to a budeš chytřejší ... [upravil dne 17/5/11 07:36 Slayer] Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 za 20 ecek sezenes celou komplet funkcni stahovacku z vraku, pokud je v haji pohon, tak ti stejne ta opravna sada nepomuze, nejaky stahovacky mam na prodej, ale nevim, jakej mas rocnik auta, lisi se konektorama Citovat
Luky406 Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Mam 406 tku HDI 80 kw je to rocnik 99 ale uz model po facelifte. Daj prosim vediet ci teda mas ten mechanizmus [upravil dne 17/5/11 09:11 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 jo na tu bych komplet motor s lanovodama mel mit, mrknu se a dam vedet Citovat
KapriQ Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Toto iste sa stalo mne, teda nie iste ale prestalo mi ist okno, prdlo mi lanko + ten plastovy uchyt kde bolo upevnene lanko, konektory su ine ale to vobec nevadi, idem tam len 2x kabel ... a ja som ho napriamo napajkoval na motorcek okna a fici to jak ma ... oprava trosku piplacka a ked uz to bude menit, tak najlepsie ak vytiahnes cele okno prec, ale mne to neslo - staci ak ti niekto bude okno drzat uplne hore, a potom tam uz len das ten mechanizmus , ktory si dopredu trosku spustis dole aby si ho tam dostal a potom tam len nacvaknes okno cau Citovat
mansonovic Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Zdravim Vas mam tiez dost podobny problem s oknom na soferovej strane: zlomilo sa mi ozubene koliecko na motorceku, zohnal som druhy motorcek, vymenil som koliecko za nove, cele mi to osadili v servise spat do dveri, ale stale to nechodi ako ma, ked stlacim kombik tak okno nejde plynule,ale to seka po takych malych castiach mozno 1-2 cm a zakazdym musim znovu stlacat tlacidlo a este jedna vec, ostali prehodene smery, cize ked stlacam tlacidlo, aby islo okno hore, ono ide dole a naoapk, ale vsetko ide len tak sekano po castiach PLS HELP ! ludia pomoooooooooooc! :/ [upravil dne 18/5/12 17:48 od mansonovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.