jasssko Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 ahojte. asi pred mesiacom som pre moju polovičku obstaral 306 (rv 98). Reklamuje, že jej nefunguje cyklovač stieračov. podľa múdrej knižky som to ani ja nedosiahol a mam pocit, že cyklovač nefunguje. ako by som to overil? mal s tým niekto skúsenosti. vopred vďaka Citovat
miroja Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 V polohe packy pre cyklovac nejdu stierace vobec, alebo sa nemeni interval stierania? Mas tam dazdovy snimac, alebo nie? PS: Stieracom a cyklovacom sa tu uz par riadkov venovalo. Skusil si hladat a citat? Citovat
jasssko Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 v polohe pre cyklovac nejdú stierače vôbec. dažďový senzor námám. Skúšal som postup podľa manuálu: Systém si sám zvolí rýchlosť pohybu stieračov v závislosti od intenzity zrážok. Po vypnutí zapaľovania alebo po naštartovaní s páčkou v polohe 1 je potrebné znovu aktivovať túto funkciu. Aktivácia je možná dvoma spôsobmi : - prepnite z polohy 1 do polohy 0 a potom naspäť do polohy 1 (stierače vykonajú jeden cyklus), - prepnite z polohy 1 do polohy 2 a potom naspäť do polohy 1 (stierače vykonajú dva cykly). Skúšal som, ale nič nezabralo. tak neviem v čom je problém. [Edited on 17/5/11 07:36 jasssko] Citovat
Dopiťák Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 jdou ti vůbec stěrače? pokud potlačíš páčku dolů stěrače udělají jeden cyklus.. jakou máš 306ku benzín nebo naftu? skoušels pojistku: u nafty :poj F9 u benzínu:poj F24 [upravil dne 19/5/11 10:59 tommas11] Citovat
P607Olda Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 dažďový senzor námám. Máš, alebo nemáš? Lebo ďalej píšeš o postupe pre dažďový senzor. Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 ten popis, co jsi dal se vztahuje prave na ten senzor deste, je na predni skle v miste u zpetneho zrcatka nejake zvenku viditelne okynko? Citovat
miroja Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Ak nemas dazdovy senzor, tak v polohe \"cyklovac\" by mal stierac cyklovat len s jednym intrevalom. Dlzka prestavky je pevne nastavena, neda sa menit. Riesenie je napriklad vymenit povodne rele cyklovaca za rele cyklovaca AEV 2062 (montovalo sa napriklad do niektorych modelov Felicii). Ja som to urobil tiez a som spokojny. Uz sa to tu preberalo, ak pohladas, najdes vsetky detaily ako na to. Netreba to opat popisovat. Citovat
jasssko Odesláno 23. květen 2011 Autor Odesláno 23. květen 2011 dažďový senzor nemám. pochopil som, že ten postup z užívateľského manuálu je iba na dažďový senzor - to som si neuvedomil. vyskúšam poistky a relé. kde mám to relé hľadať? Citovat
miroja Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Uz sa to tu preberalo, ak pohladas, najdes vsetky detaily ako na to. Citovat
jasssko Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 tak pozeral som v diskusii, že by to mohlo byť relé. skúšal som vymeniť relé z felicie AEV 2062 ale žiadna zmena. v polohe cyklovača stierače nefungujú. Môže to byť páčka stieračov? Spomínal sa tam aj motorček stieračov, ale ak stierače v inej polohe fungujú tak v tom problém hádam nebude. Máte nejaké tipy na odhalenie problému? Citovat
miroja Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 Ak nepomohla vymena rele a mala a velka rychlost ti funguje, tak potom uz len asi nieco v kabelazi, alebo packa ako si pisal. Kad zapnes ostrekovac, alebo jedno zotretie tak sa ti stierac rozbehne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.