uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Zdravim, mám několik otázek. 1) Praskla mi žárovka v palubovce, tak jsem to všechno vyndal, a při vyndání dvou mřížek na větrání jsem zjistil, že je tam konektor (viz foto) to je příprava na displej ? 2) Když jsem otočil budíky, tak z druhý strany je spoustu volnejch komůrek bez žárovky. To je taky jen příprava (tzn. jsou nefunkční) nebo když je tam dám a nějak aktivuju, tak to bude fungovat (vůbec netušim, jestli se dá moje auto napíchnout na diagnostiku a nějak štelovat - r.v. 97) 3) Když jsem chtěl udělat návod jak se dostat k budíkům, tak tam nemám možnost příspěvku, to je jen pro členy? PS: Našel jsem od předchozího majitele v autě dálkový ovladač na rádio Sony CDX-GT740UI, tak kdyby jste někdo chtěl Citovat
KapriQ Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 ten konektor je myslim na hodiny ale nie som si 100% isty Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 hodiny mám ručičkový v přístrojovce Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Ten konektor je na hodiny (u aut s verzí s otáčkoměrem viz foto). Na co dělat návod, když už tu je - zbytečná práce (viz hlavní strana) Máš starej model - přes dia se nic nenastavuje. Jen se dají zjistit nějaký info a popř. přečíst a vymazat chyby. Některý žárovky po osazení možná fungovat budou. Já si takhle doplnil žárovku na kontrolku otevřených dveří Citovat
Ferry Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 konektor je na digitalni hodiny ( v pripade, ze jsou namontovany budiky s otackomerem, misto rucickovych hodin) nektery kontrolky fungovat muzou hned po dodani zarovicky, napriklad varovani pri otevrenych dverich, kontrolka rucni brzdy - BRAKE (ale ne vzdy ), jine zacnou fungovat, kdyz se doplni nejake cidlo, tak napr. cidlo maleho mnozstvi chladici kapaliny, maleho mnozstvi ostrikovaci kapaliny atd. Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 já některý zkoušel ale nic (dveře a pás) Tak dokoupim jen k těm, kde jsou různý varovný kontrolky, aby to při nejhoršim zahlásilo. Teď nevim jakej návod máš na mysli. Jdou předělat hodiny na otáčkoměr? (ne jen vyměnit štítek ) budou mít žárovky i s paticí v AK skladem ? [upravil dne 14/5/11 21:04 uni-hoxis] Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Návod: Oprava palivoměru aneb jak vyndat palubku ze 406 ... viz Serivs na hl. stránce ... Vyměnit budíky za ty s otáčkoměrem;) EDIT: Sakra, v AK mám vedlejšák, ale tohle zrovna nevím ... Jak tohle máme vědět?! [upravil dne 14.5.11 22:07 MJSytic] Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 třeba je tam někdo kupoval ? nevim jestli jsou originální přímo pro peugeot, nebo jsou univerzal (predevsim ta patice, zarovka je normalni) Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Jasně, to mohl, ale to ti nezaručí, že když je dneska měli, tak že je budou mít i zítra - nehledě na to, že každý chodí do různých poboček Já je tenkrát kupoval v nějaký malý mototechně v Pze na Žižkově. Vzal jsem si tu origo s sebou a prodavač tam vysypal asi 3 druhy, tak jsem si vybral ty správný V AK opravdu netuším jestli to mají (samotný žárovičky jo, ty jsem tam kupoval několikrát) a sorry, hledat se mi to teď nechce - třeba hodí někdo aktivnější odkaz Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 až tak to nepotřebuju, zeptám se sám dík, jdu hledat otáčkoměr Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Tak mi to nedalo. Tady něco mají, ale který to přesně jsou ti neřeknu ... Budíky z nějaký bouračky a nejlépe z Coupé, jsou hezčí Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 díky moc tak ještě jednu technickou. To fakt stačí jen vyměnit ten budík hodin za budík otáčkoměru? žádný tahání jinejch kabelu apod.? A pochybuju ze tam pujdou budiky z coupe ... ? Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Musíš vyměnit budíky, ne budík. Prostě celou přístrojovku (to co máš na fotce) za jinou ... Tak pochybuj no, my ostatní jsme si je tam dali Musíš jen najít ty správný - je několik typů Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 JJ, ty by to být mohly - Ideální je ještě porovnat tu zadní část, jestli jsou stejný konektory. Ještě koukám, že máš 1,9 TD, takže počítej, že pokud budou budíky z benzínu, tak ti nebude odpovídat červený pole (abys to pak nechtěl točit k 6tis. :aut) Jo a jen abys věděl, tak rovnou zapomeň na palubní pc - na 1,9TD nejde (to jen do budoucna, až se k těmhle úpravám dopracuješ) Citovat
106sťák Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 tak tomu nerozumín,to jde abych měl na svý 406td otáčkoměr místo hodin?a z jakejch modelů?a to nemusím nikam přidávat nějaký čidlo na otáčky?a jak to je stěma zárovkama?zkusím taky esli aspon na otevření dveří se to rozsvítí Citovat
uni-hoxis Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 jo palubní pc už jsem zavrhnul Mě jen štve, že když mi duní v autě rádio (ne kvůli tomu, abych se předváděl, ale jezdim často z akcí v 6 ráno, tak abyhc neusnul) tak nevim jak řve motor Citovat
106sťák Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 já chci taky budíky s otáčkoměrem nemá někdo?:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Devils-Nightovo kombi je taky 1,9TD a co tam má? http://devils-night.rajce.idnes.cz/Moje_Combi/#DSC05031.JPG Podle mě je to otáčkoměr Dílů na 406 je všude metrák. Pokud nebudete trvat na těch z coupe, tak je seženete rychle [upravil dne 14.5.11 23:09 MJSytic] Citovat
KapriQ Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 A ako ste nato prisli ze nejde palubak na old modely ? Videl som na nete navod ako presne zapojit , resp odkial tahat kable do displeja, rozmyslal som nad tym ale nejsom elektrikar a ten navod by mi musel niekto vyvsetlit aby som si to vedel zapojit ale nejake extremne tazke to zas nie je ... tak moja otazka , preco by nemal ist PC resp to fakt nejde ?! :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.