Kuple Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Ahoj, jsem novým majitelem 807, a chtěl bych zkušené mazáky požádat a základní rady, co kdy kde hlídat a kontrolovat. Auto je r.v. 2003, 2,2 nafta + chip, najeto 150 tis km. Nerad bych něco zanedbal, děti auto milují, tak bych rád, aby nám několik roků vydrželo . Moc díky. Citovat
marko306 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Gratulujem, prajem veľa km bez nehody a investícií. Nahoď nejaké fotky. Citovat
Wensdy Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Vítej a ať ti slouží pokud možno bez poruch Citovat
Kuple Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Fotky určitě přidám, zítra nafotím. Jinak nejvíce nadšení auto sklízí u dětí. Prostě ho milují a nechtějí ani jít ven z auta Citovat
JIRA76 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Tak to kamaráde znám! Jak jsem to přivezl ty pojízdné dveře měli díky dětem najeto asi nejvíc :-) . Nicméně zde na tomtu fóru padla jedna věta... Nelez sen nebo tu chytněš všechny nemoci co jen jdou ! A někdy mi přijde že tomu tak je !!! Ale jinak přeji aby Tvé auto vyrobili uprostřed týdne a ne v pátek kdy se těšili pracovníci domů! Tak pěkně užívej ,vyměň rozvody to ostatní buď již měněné je a nebo to přijde! Pokud ne budeš šťastlivec! Jedna rada by tu byla... Já té mojí rozmazlené princezně dávám večer aspirin do výfuku aby přes noc něco nechytla [Edited on 15/5/11 07:27 JIRA76] Citovat
Kuple Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Naštěstí znám 100% servisní historii auta, tak to snad nebude tak tragický . Přikládám slíbenou fotku.... Citovat
JIRA76 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Nu počti a uvidíš... Popřeji Ti vše nej !!! Citovat
Kuple Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Díky moc, ale snad to nebude tak horký. Tohle auto je srdeční záležitost, tak se spousta problémů bere víc sportovně Citovat
jarmyl Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Tak vítej mezi náma:papa Zvenku jsou naše auta úplná dvojčata Jo a krom toho, že chtaj nemoci, tak se taky uzdravujou. Citovat
llug Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Díky moc, ale snad to nebude tak horký. Tohle auto je srdeční záležitost, tak se spousta problémů bere víc sportovně Přesně tak po Miss take nemožeš chtět aby chodila okopávat vynohrad . Citovat
Kuple Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 přemýšlím, že bych se za Vámi vyrazil podívat na sraz, ale nevím, jestli to nejni náhodou drzost, když tu jsem i s cestou tři dny. Ale členství v clubu jsem už uhradil Nejede někdo v sobotu odněkud z Liberecka? Citovat
JIRA76 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Jo hoši sportovně se to bere, a opravuje... Já ale rsději jezdím a netlačím do auta prašulata!!! A srdeční záležitost je to i pro mne proto tomu říkám princezna... (rozmazlená !). Koupil jsem jí pěkné17´´ elektrony aby byla slušivá !!! :-) Ale měl jsem už poslušnější auta...:D:D:D Citovat
Kuple Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 Hele, tak ty už ty rady a tipy .Jo a potřebuju tu roletu do zadních dveří Citovat
llug Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Jo hoši sportovně se to bere, a opravuje... Já ale rsději jezdím a netlačím do auta prašulata!!! A srdeční záležitost je to i pro mne proto tomu říkám princezna... (rozmazlená !). Koupil jsem jí pěkné17´´ elektrony aby byla slušivá !!! :-) Ale měl jsem už poslušnější auta...:D:D:D Vše záleží na kusu. Měl sem před 807 Fiatka mareu a nedam na ni dopustit i když měla taky své vrtochy (někdy teplá prostě nenastartovala)předtim eskorta, kadeta a jiné pokladničky.Ale na druhou stranu vw t4 montážní auto je prostě nezmar.kamarád má jenom francouze (vč citroenu 2cv zvané \"kachna\" a tvrdí že když jim dáš co potřebují,ale žádné rozmazlování tak v poho. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Zdar Kuple, taky se připojuju s gratulací ke koupi auta, přeju hodně kilometrů a málo poruch. Jak píšeš, že nejvíc auto milují děti, tak ty moje taky. Šoupačky už jsou celý ošoupaný a kdyby mohly, tak by v autě fakt i spaly. Proti Felicii to je naprostý komfort a tak se toho nemůžou nabažit, stejně jako já. Manželka to bere v klidu i když i jí se hodně líbí. S tím spaním v autě to možná pro děti nakonec i dopadne, chystám se udělat něco jako již udělal btl.a, tedy nějaké nouzové spaní v autě. Jen co dodělám podlahu na půdě, tak se do toho pustím. Jo a že ty auta zlobí? No je tam spousta elektroniky, takže se tam může něco pourouchat a někdy holt i porouchá. Ale rozhodně to není tak hrozný jak mě někteří strašili. Prostě jak tu někdo píše. Dát tomu potřebnou péči a ono se Ti odmění Jo a na ten sraz klidně jeď, já se taky chystám, nejsem tu o moc dýl než Ty, členský příspěvek jsem ještě nezaplatil a navíc mám citroena C8 [upravil dne 15/5/11 21:33 Bigbadjohn] Citovat
Tango C8 Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Tak nech ti to jede pořád, jako mně :P Citovat
Mildík Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 Taky ti přeju hodně šťastných km, a, jediný doporučení, nelej tam levnou naftu, ty hdi jsou prostě zmlsaný. Jinak ke srazu, jsem, rád, že nás busíkářů konečně bude víc, nejvíc se nás sešly, co pamatuju, jen 3 kousky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 taky tam budu busem jinak vítam a drzost to urco není Citovat
Kuple Odesláno 16. květen 2011 Autor Odesláno 16. květen 2011 Tak super, určitě se tam ukážu. Ale budu mít prcka s sebou, tak snad se nebude nudit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.