Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem novým majitelem 807, a chtěl bych zkušené mazáky požádat a základní rady, co kdy kde hlídat a kontrolovat. Auto je r.v. 2003, 2,2 nafta + chip, najeto 150 tis km. Nerad bych něco zanedbal, děti auto milují, tak bych rád, aby nám několik roků vydrželo :). Moc díky.

Odesláno

Fotky určitě přidám, zítra nafotím. Jinak nejvíce nadšení auto sklízí u dětí. Prostě ho milují a nechtějí ani jít ven z auta :D

Odesláno

Tak to kamaráde znám! Jak jsem to přivezl ty pojízdné dveře měli díky dětem najeto asi nejvíc :-) . Nicméně zde na tomtu fóru padla jedna věta... Nelez sen nebo tu chytněš všechny nemoci co jen jdou ! :aut A někdy mi přijde že tomu tak je !!!:myslim Ale jinak přeji aby Tvé auto vyrobili uprostřed týdne a ne v pátek kdy se těšili pracovníci domů!

Tak pěkně užívej ,vyměň rozvody to ostatní buď již měněné je a nebo to přijde! Pokud ne budeš šťastlivec! Jedna rada by tu byla... Já té mojí rozmazlené princezně dávám večer aspirin do výfuku aby přes noc něco nechytla :D

[Edited on 15/5/11 07:27 JIRA76]

Odesláno
Díky moc, ale snad to nebude tak horký. Tohle auto je srdeční záležitost, tak se spousta problémů bere víc sportovně :super

Přesně tak po Miss take nemožeš chtět aby chodila okopávat vynohrad .:aut

Odesláno

přemýšlím, že bych se za Vámi vyrazil podívat na sraz, ale nevím, jestli to nejni náhodou drzost, když tu jsem i s cestou tři dny. Ale členství v clubu jsem už uhradil :D Nejede někdo v sobotu odněkud z Liberecka?

Odesláno

Jo hoši sportovně se to bere, a opravuje... Já ale rsději jezdím a netlačím do auta prašulata!!! A srdeční záležitost je to i pro mne proto tomu říkám princezna... (rozmazlená !:aut). Koupil jsem jí pěkné17´´ elektrony aby byla slušivá !!! :-) Ale měl jsem už poslušnější auta...:bacha:D:D:D:D

Odesláno
Jo hoši sportovně se to bere, a opravuje... Já ale rsději jezdím a netlačím do auta prašulata!!! A srdeční záležitost je to i pro mne proto tomu říkám princezna... (rozmazlená !:aut). Koupil jsem jí pěkné17´´ elektrony aby byla slušivá !!! :-) Ale měl jsem už poslušnější auta...:bacha:D:D:D:D

Vše záleží na kusu. Měl sem před 807 Fiatka mareu a nedam na ni dopustit i když měla taky své vrtochy (někdy teplá prostě nenastartovala)předtim eskorta, kadeta a jiné pokladničky.Ale na druhou stranu vw t4 montážní auto je prostě nezmar.kamarád má jenom francouze (vč citroenu 2cv zvané \"kachna\" a tvrdí že když jim dáš co potřebují,ale žádné rozmazlování tak v poho.:super

Odesláno

Zdar Kuple, taky se připojuju s gratulací ke koupi auta, přeju hodně kilometrů a málo poruch. Jak píšeš, že nejvíc auto milují děti, tak ty moje taky. Šoupačky už jsou celý ošoupaný a kdyby mohly, tak by v autě fakt i spaly. Proti Felicii to je naprostý komfort a tak se toho nemůžou nabažit, stejně jako já. Manželka to bere v klidu i když i jí se hodně líbí. S tím spaním v autě to možná pro děti nakonec i dopadne, chystám se udělat něco jako již udělal btl.a, tedy nějaké nouzové spaní v autě. Jen co dodělám podlahu na půdě, tak se do toho pustím. Jo a že ty auta zlobí? No je tam spousta elektroniky, takže se tam může něco pourouchat a někdy holt i porouchá. Ale rozhodně to není tak hrozný jak mě někteří strašili. Prostě jak tu někdo píše. Dát tomu potřebnou péči a ono se Ti odmění :papa

Jo a na ten sraz klidně jeď, já se taky chystám, nejsem tu o moc dýl než Ty, členský příspěvek jsem ještě nezaplatil a navíc mám citroena C8 :D

[upravil dne 15/5/11 21:33 Bigbadjohn]

Odesláno

Taky ti přeju hodně šťastných km, a, jediný doporučení, nelej tam levnou naftu, ty hdi jsou prostě zmlsaný. Jinak ke srazu, jsem, rád, že nás busíkářů konečně bude víc, nejvíc se nás sešly, co pamatuju, jen 3 kousky. :roker:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...