Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak konecne sem prosel vsim moznym i nemoznym a uz mi na zahrade parkuje moje \'\'nove\'\' vozitko :D

Je to Peugeot 206 RC, ma to pomerne hodne nalitano 160tkm, ale zato je to ve slusnem stavu a taky sem na to dostal luxusni cenu. Predchozi majitel nekurak a slusnak a tak interier i exterier je v poradku. Technickou to proslo bez chyby a tak snad jeste nejaky patek poslouzi!!

Peugeot 206 RC

Motor :

Obsah - 1993 cm3

Vykon - 130kW/180 BHP

Tocivy moment - 202Nm/4750 otmin

Tu sou fotky:

0003-1.jpg

Upravy po 10tkm

Audio:

Radio - Clarion - FZ409E 4x50W (MP3/WMA/AAC)

AMP - Fusion Encounter EN-AM30020 - 2 channel 300W

Front speakers - FOCAL 165A1 - 2 way component 60W/120W

Rear speaker - original (zatim ceka vymena)

Subwoofer - PIONEER TS-W258F 250/800W - Free air (ukraden)

- JBL GTO 804 (zatim neukraden)

Brzdy:

predni kotouce BREMBO 283 mm, desky FERODO

Interier:

Centralni panel podsvicen modre

Zesilovac uchycen v bocnici kufru

Exterier:

Predni svetla jsou nabarvena do cerna

Zadni svetla a treti brzdove svetlo zatmaveno

[Edited on 28/12/13 21:58 by Buback]

Odesláno

Malem bych zapomel, nevite nekdo jak z auta dostat tu polepy \'\'peugeot\'\' \'\'RC\'\' a tak abych neposkodil lak?? Hned pri prvni ceste domu to na me zkouselo par \'\'volu\'\' a to ja moc nerad.

Odesláno

Najvýkonejšia 206-ka aká kedy bola vyrobená ;) ťiež by som nedal dole to označenie na kufrových dverách že RC :cool: to tam má málokto na 206-ke :D ja tam má len XS :) ale veľmo rád by som si tam dal aj RC aj keď mám len 1.6 16v...:) určiťe to tam nechaj a veľa štastia s RC-čkom ty prajem...

Odesláno

Super nádhera, to musí krásně jet :).

Nahřát fénem, a pak nožem malinko odloupnout a pak opatrně sundaváš dole celé - ale nejlépe si na to pořád foukat fénem, ať to má vysokou teplotu. No a poté ti tam zbyde trochu toho lepidla, tak vezmeš technický benzin a utěrku a je to :super

Takhle to vypadá:

fotogrjzj.jpg

Odesláno

No doufam ze frantici nejsou zavistivi jako nekteri cechove!!! Ja jen nemam rad jak to cele vykrikuje ze je to RC. Asi z toho sundam jen ty cedulky \'\'180\'\' bo ty se mi vubec nelibi. Nepotrebuju se vychlubovat co to mam za vozitko z toho sem uz vyrostl. Mam to proste jen pro radost z rizeni a svezeni!!

Chudak moje \'\'zena\'\' ta ma obrovsky problem bo je strasne vydesena z tech 177 koniku, ale na druhou stranu se ji moc libi interier :D no ma to hold tezke :aut:D

Kazdopadne dik za komentare ;)

Odesláno

Autíko máš krásný,ty dvéře sou jiný,maji jinej odstín,jinak přeju ať ti slouží bez větších investic:super

nic bych neodstraňoval nechal bych to tam,ostatní kdo by chtěl předjíždět nebo snad i závodit :D,bude mít aspoň respekt s kym má tu čest:super:potlesk

Odesláno

tak tady asi prichazi prvni vymena :D

http://cgi.ebay.fr/CALANDRE-SPORT-SIGLE-PEUGEOT-206-/390309249734?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item5ae03e82c6

Jo a nevite nekdo jestli se daji vycistit svetla zevnitr?? Mam to nejake zasedle. A jak to eventuelne rozebrat aniz bych to zmrvil :D

Kdyz to nepujde tak asi tyhle:

http://cgi.ebay.fr/FEUX-AVANTS-PHARES-TUNING-NOIRS-PEUGEOT-206-/390309255371?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item5ae03e98cb

Odesláno

Přesně tak, světla ok ale tu masku bych nedával. ;) Jinak k tomu odstranění znaku, podřízl jsem nápis režnou nití (nehrozí žádné poškození laku) a dočistil benzínovým čističem.

Odesláno

presne tak sem to delal aj já..nebo to nech o vikendu na přímem slunku.ma byt 25 stupnu a sundas to nehty:) hlavne tu masku nedavej.to auto uplne pak zoskliví:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...