Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Po zapnutí klíčku do první polohy aby mi hrálo rádio mi stále běží větrák i když ho dám na polohu nejpomalejší tak se stále točí (pomalu vybíjí baterku) mam auto s klimou.

Jen nevím zda by se měl na první polohu vubec větrák točit u mojí bývalé 306 se v první poloze nedal ani zapnout ale v druhé se točil také stále a nešel uplně zastavit.. Přijde mi to jako bolest těchto peugeotů a chtěl bych zjistit co s tím, neřešil jste to někdo ? :) díky předem

Odesláno

Mně se taky ventilátor velmi pomalu otáčí při zapnutém klíčku. Ale když jsem odpojil a připojil konektor, pak neběžel. Nicméně neřeším, málokdy vyhrávám jen na rádio.

PS: U P205 (minimálně old), tak tam taky běží pořád větrák ... U P309 zase nikoli ;)

Edit: Jaký větrák myslíš? Já mluvím o ventilaci v kabině. Nikoli o ventilátoru na chladiči ... (ten běhat na \"jedničku\" může, když máš zaplou klimu :myslim, ale samozřejmě fakticky nefuguje, protože není nastartováno = neběží kompresor).

[upravil dne 13/5/11 07:41 MilanF1]

Odesláno

No casto to byva nim, alebo kontaktami ktore k nemu vedu, novy sa kupovat samozrejme neplati, ale tu v inzercii pripadne na vrakaci kupis druhy za zlomok ceny ;)

Odesláno

Vetrák na 306 new model sa vypnúť nedá, jednoducho stále sa točí pri zapnutom kľúčiku.

Opýtam sa takto, ide ti o to aby si mohol pri zhasnutom aute bez zapnutého kľúča počúvať rádio?

Odesláno

Ak sa ti jedna len o to radio, tak otvor poistky, uvidis tam 2, ktora sa daju presunut o polohu nizsie. Jedna je pre radio a druha pre zapalovac, ked ich presunies budes mat na radiu napatie aj bez klucika :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem zkusil prohodit ty pojistky a funguje jen ta na zapalovač, když prohodím o řadu níž tu druhou tak radio hraje stále a když vyndám hned tu vedle ní tak radio nejde vubec (ta nejde ale šoupnout o řadu níž) taky mám prázdné pozice 13, 14 nevíte někdo jak je možné že to nejde ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...