Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny LVÍČKY chtěl jsem se zeptat jak je to tu s P 307 cc... Nikde jsem tu nenašel skoro žádné příspěvky k tomuto autu. :bojim a k motoru 2.0 16V jak by smrt.. :ticho

Nebo hledám na fóru špatně?!

Včera jsem si jednoho přivezl a mám spoustu dotazů...

Mezi prvními bych se chtěl optat zda někdo nevíte o elektronickém manuálu k tomuto autu... Je to dovoz z Belgie... a nechce se mi to moc překládat... a bohužel jsem do tohoto auta přešel z P407sw a tam se třeba PP ovládal poměrně jednoduše - tady jsem to moc nestudoval ale zatím mi to nešlo...

Poradíte mi někdo pls? :)

[upravil dne 19/5/11 08:14 Ku8icek]

Odesláno
Ahoj,

žádný model se tady podle mě na druh karoserie nerozlišuje.

Jinak zkus tento odkaz. Je to přístupný manuál na oficiálních stránkách Peugeot, ale bohužel nejde stáhnout.

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

Mrknu na to a moc děkuji...

Takže jsem se nemýlil když jsem si myslel, že normální 307 nebo sw nebo cc mají defakto elektroniku a funkce podobné v závislosti na druhu výbavy?! :super

Odesláno

Podle mě ano.

Jediné co tam bude navíc je ovládání stahovací střechy. K motoru tady určitě taky něco najdeš nebo je tu hodně lidí, kteří Peugeoty dělají. Zkusil bych sekci servis.

CC jsem nikdy neměl tak bych nerad kecal. :)

[upravil dne 11/5/11 07:56 Lví-ček]

Odesláno
Jediné co tam bude navíc je podle mě ovládání stahovací střechy. K motoru tady určitě taky něco najdeš nebo je tu hodně lidí, kteří Peugeoty dělají. Zkusil bych sekci servis.

CC jsem nikdy neměl tak bych nerad kecal. :)

[upravil dne 11/5/11 07:52 Lví-ček]

Zkusím tu vše prolustrovat.... :-) je to fajn svezení... nemůžu zatím dělat nějaké větší závěry ale líbí se mi jízda s tím minimálně stejně jako s bývalým P407 :-)

Ty stránky s tím manuálem mi nějak nefungují... asi mi chybí nějaký prvek v prohlížeči... :bacha ach jo... :-)

Mám třeba problém s tím, že tam mám park. senzory... jenže když couvám tak je to jako bych byl už někde ve zdi... Furt doufám, že to není rozbitý a je to jen tím že tam mám origo nandavací tažný ( kouli, která vadí senzorům) jen moje doměnka... nicméně jsem nedostal klíč k odemykání té tažné koule... tak čekám - mají mi dnes zavolat jestli mi ho nezapomněli dát... :-) tak můžu jen doufat, že bude klíč a že senzory pak začnou pracovat... nicméně jsem tu někde zahlédl, že se senzory dají nastavit přes PP... tak nevím...

Odesláno

To ti věřím. Vítr ve vlasech atd. :)

Já jsem koupil starší 307 náhodou.Neměl jsem představu o značce ani typu karoserie.

Po první jízdě jsem si Lvíčka zamiloval. Měl jsem štísko. Zachovalá, servisovaná. To mi potvrdil i kamarád z Peugeotu, při komplet Ačkové prohlídce.

Odkaz na manuál jsem neotvíral. Procházel jsem net, ale jiný manuál jsem nenašel. Zeptám se kamaráda, jestli u nich v práci nenajde el. nebo papírovou podobu.

Zkus taky odkaz historie podle VIN. Určitě ti někdo vytáhne komplet informace z výroby auta. :papa

[upravil dne 11/5/11 08:49 Lví-ček]

Odesláno
To ti věřím. Vítr ve vlasech atd. :)

Já jsem koupil starší 307 náhodou.Neměl jsem představu o značce ani typu karoserie.

Po první jízdě jsem si Lvíčka zamiloval. Měl jsem štísko. Zachovalá, servisovaná. To mi potvrdil i kamarád z Peugeotu, při komplet Ačkové prohlídce.

Odkaz na manuál jsem neotvíral. Procházel jsem net, ale jiný manuál jsem nenašel. Zeptám se kamaráda, jestli u nich v práci nenajde el. nebo papírovou podobu.

Zkus taky odkaz historie podle VIN. Určitě ti někdo vytáhne komplet informace z výroby auta. :papa

[upravil dne 11/5/11 08:49 Lví-ček]

Manuál jsem už rozchodil... je to pecka... Moc děkuji :potlesk

Co se týče historie dle VIN... ten už jsem sem psal včera do příslušné kategorie... :-) zatím čekám na odpověď tak budu doufat... :-) dnes zajedu asi ještě na prohlídku... :-) a hlavně v tom mám LPG tak chci vysvětlit ten systém... ;) jak to funguje...

Odesláno

Ku8icek:

Není zač. Jo s LPG se musí jezdit na kontrolu každký rok a nevím po jakém intervalu se dělá tlaková zkouška.

Rad pomůžu, když můžu. ;):papa

[upravil dne 12/5/11 00:20 Lví-ček]

Odesláno
Ku8icek:

Není zač. Jo s LPG se musí jezdit na kontrolu každký rok a nevím po jakém intervalu se dělá tlaková zkouška.

Rad pomůžu, když můžu. ;):papa

[upravil dne 12/5/11 00:20 Lví-ček]

Jj o revizích vím... Nicméně jsem měl na mysli to, že musím zjistit jaký systém mám (jak to funguje) protože je prý více typů a já mám podezření, že nejezdím čistě jen na plyn, ale že mám ten systém, kdy do jednoho válce přistřikuje benoš...

Ale nevím vždy jsem měl vše v dieslu... :roker

Odesláno

Jo jinak další informace týkající se tažného systému... mám tam značku BOSAL... a i když nemám ten klíč tak je na zámku číslo dle kterého mi na centrále BOSALU sdělili, že tento klíč lze vyhotovit a že si mám zajet do AuroKelly, Elitu apod... takže super, nemusím nic níčit apod. jen mě to trochu znepokojilo, protože na bývalém 407SW jsem vozil rakev a držáky na lyže se zámky od značky THULE v domění, že je to i zabezpečený... a teď mi kolega v práci řekl, že i thule dělá klíčky na počkání... v Praze na pobočce...

sorry za dlouhé rozepisování, bohužel to asi jinak neumím :bojim:bacha

[upravil dne 12/5/11 09:58 Ku8icek]

Odesláno
A čo si nebol spokojný zo 407-mou keď si presedlal o triedu nižšie.

byl! a maximálně... jen jsem potřeboval udelat EGR, dvouhmoťák a s tím se prý mění i spojka... která byla ale v poho...

no a prisla nabidka na tohle kabrio... a ještě nám se slečnou zbylo na dobré horské kola... :-) ale byly to dohady... :-D

no a v jednadvaseti letech s přítelkyní... pecka... mám ve vozovém parku k dispozici VW Transporter se 6 místy takže když potřebuju jet ve více lidech a s nákladem...

ale 407 byl také mazel...

Odesláno
Ku8icek:

Taky se připojuju s dotazem. CC máš jako auto na léto nebo na stálo?

Jestli na léto nebo nastálo zatím nevím... co se týče přepravy více osob mám skoro minibus... :-D viz odpověď výše...

Ale mám 187 cm a většinou jezdíme ve dvou... takže je to cc-čko zatím více než pohodlné....

ale jakmile bude rodina nebo něco tak už mám vybráno... jezdil jsem jeden čas v Volvem XC90 a to je asi můj životní sen... :-) teda vyjma BMW X6 :-D :xvul:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...