Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
A trochu pomluv: CC je neuvěřitelně tvrdé. Člověk cítí i malé nerovnosti na silnici. Při velkých už to pěkně hází. V kabyně je hodně slyšet hluk z okolí (hlavně na dálnici). Auto je hodně těžké.

Hluk? Na dálnici?! Jaké tam máš pneu?? Já ve 150km/h jsem schopný jet bez střechy a jediné co slyším je šum vítru... :-)

Mám tam ale kabrio pneumatiky... Nevím v čem jsou tak jiné, ale předpokládám, že je to právě tou hlučností....

BTW: Olej bych chtěl dát ten samý jako píšeš... 5W-40 od Totalu Quartz 9000

Pneu mam Clear. Že dělají hluk chápu. Podle kvality silnice. Ale mám na mysli třeba kolem jedoucí auta, kamiony atd. Samozřejmě se střechou nahoře:D. Asi to bude těsností oken(dveří) Přeci jen je to u cc řešeno jinak.

Teď budu vytvářet větrnu clonu. Origo i china se mi zdají předražené:myslim

Odesláno
A trochu pomluv: CC je neuvěřitelně tvrdé. Člověk cítí i malé nerovnosti na silnici. Při velkých už to pěkně hází. V kabyně je hodně slyšet hluk z okolí (hlavně na dálnici). Auto je hodně těžké.

Hluk? Na dálnici?! Jaké tam máš pneu?? Já ve 150km/h jsem schopný jet bez střechy a jediné co slyším je šum vítru... :-)

Mám tam ale kabrio pneumatiky... Nevím v čem jsou tak jiné, ale předpokládám, že je to právě tou hlučností....

BTW: Olej bych chtěl dát ten samý jako píšeš... 5W-40 od Totalu Quartz 9000

Pneu mam Clear. Že dělají hluk chápu. Podle kvality silnice. Ale mám na mysli třeba kolem jedoucí auta, kamiony atd. Samozřejmě se střechou nahoře:D. Asi to bude těsností oken(dveří) Přeci jen je to u cc řešeno jinak.

Teď budu vytvářet větrnu clonu. Origo i china se mi zdají předražené:myslim

Jasný pochopil jsem... Je jasné, že normální auto je jinak odhlučněné... tady vydávají hluky klouby střechy, spoje, bezrámové dveře apod. ale není to zase tak hrozné.... osobně jsem to čekal mnohonásobně horší....

Odesláno

ja osobne povazujem za velmi tiche auto. ved v aute so stiahnutou strechou je mensi hluk ako v inom aute so stiahnutymi oknami. je to aj logicke, zatial co CCcko vzduch obteka u klasickych aut naraza do ramov okien...

ja som daval tiez Total ale 5w30

[upravil dne 26/5/11 18:21 Gibon83]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hmm ja sa do toho tiez budem musiet pustit.. Minule mi strecha zase zatuhla.. Neviem ci to bolo dazdom alebo zamkamy ale na druhykrat sa nastastie otvorila ale je dost pocut ze su tie zamky dost hlucne ked sa hybu takze trosku maziva im nezaskodi :myslim

Odesláno

cital som, ze silikon sprej sa vraj rychlo odpari a tak na dlhodobe posobenie nie je vhodny.

prave maziva typu Molykote BR2 (nie len od tohto vyrobcu, ale tohto typu) je vhodny ako prevencia proti zadreniu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute chlapy, ked budete potrebovat poradit ohlade vasich striech tak mi piste, ja s mojim kolegom repasujeme CC strechy na slovensku pre peugeot zakaznikov. ak budete mat dajake zavady, radsej sa poradit. Opravujeme strechy na 206cc,207cc,307cc,308cc. Strecha sama o sebe nie je kompikovana, ale treba aby bola spravne nastavena. Taktiez doporucujem vymenu hidraulickej kvapaliny minimalne raz do 2 rokov. Skusenosti s piestami kotre sa nachadzaju v tychto strechach su take ze dost casto prepustaju cez vnutorne umenne tesnenia a su hlinikove, po vase sa v hidraulike nachadyaju oderky a tzm cerpadlo dostava do drzky. Tak tiez robime kompletne repasy cerpadiel. ak je auto starsie ako 5 rokov doporucujem, urobit komplet repas cerpadla, vymena lozisk, tesnenia, rotacnej hlavi v cerpadle, vzmena tlakovych piestikov. Co sa tyka problemu so zasekavanim strechz v prednych zamkoch je to problem s tlakom hidrauliky nie oxidacie. v predu je piest ktory roztlaca celust, ak je olej zly, nie je dostatocny tlak a v prednom pieste sa nevyvinie tlak natolko aby celust roztiahla. to indikuje spatnu hidr. kvapalinu a bude cierna. Ak sa vam strecha nechce otvorit, neotvarat ju ale riesit kvapalinu. Pre predlzenie zivotvosti piestov v ramenach strechy doporucujem nie za jazdy davat dole strechu. ale za stojata, piesty su pomerne slabe, a po case pohibom za jazdy zacnu v napore prepustat hidrauliku. potom sa uz piesty nedaju repasovat!!! Jedne piset vychadza cca 230e mate tam 2 hlavne. co sa tyka otvarania strechy, v peugeote si nedali zalezat pri montazi s kalibraciu ramien vysuvania kufra a po case to zacina vrzgat. Ak mate zaujem o diagnistiku origo Peugeot systemom, nastavenia vasho CC som tu pre vas :-) ohlade CC vam poradim vo vsetkom, doplnovej montazi, prerabiek, elektriky, striech. Vela stastia s vasimi CC a ak mate problem s CC napiste :-)

Odesláno
Caute chlapy, ked budete potrebovat poradit ohlade vasich striech tak mi piste, ja s mojim kolegom repasujeme CC strechy na slovensku pre peugeot zakaznikov. ak budete mat dajake zavady, radsej sa poradit. Opravujeme strechy na 206cc,207cc,307cc,308cc. Strecha sama o sebe nie je kompikovana, ale treba aby bola spravne nastavena. Taktiez doporucujem vymenu hidraulickej kvapaliny minimalne raz do 2 rokov. Skusenosti s piestami kotre sa nachadzaju v tychto strechach su take ze dost casto prepustaju cez vnutorne umenne tesnenia a su hlinikove, po vase sa v hidraulike nachadyaju oderky a tzm cerpadlo dostava do drzky. Tak tiez robime kompletne repasy cerpadiel. ak je auto starsie ako 5 rokov doporucujem, urobit komplet repas cerpadla, vymena lozisk, tesnenia, rotacnej hlavi v cerpadle, vzmena tlakovych piestikov. Co sa tyka problemu so zasekavanim strechz v prednych zamkoch je to problem s tlakom hidrauliky nie oxidacie. v predu je piest ktory roztlaca celust, ak je olej zly, nie je dostatocny tlak a v prednom pieste sa nevyvinie tlak natolko aby celust roztiahla. to indikuje spatnu hidr. kvapalinu a bude cierna. Ak sa vam strecha nechce otvorit, neotvarat ju ale riesit kvapalinu. Pre predlzenie zivotvosti piestov v ramenach strechy doporucujem nie za jazdy davat dole strechu. ale za stojata, piesty su pomerne slabe, a po case pohibom za jazdy zacnu v napore prepustat hidrauliku. potom sa uz piesty nedaju repasovat!!! Jedne piset vychadza cca 230e mate tam 2 hlavne. co sa tyka otvarania strechy, v peugeote si nedali zalezat pri montazi s kalibraciu ramien vysuvania kufra a po case to zacina vrzgat. Ak mate zaujem o diagnistiku origo Peugeot systemom, nastavenia vasho CC som tu pre vas :-) ohlade CC vam poradim vo vsetkom, doplnovej montazi, prerabiek, elektriky, striech. Vela stastia s vasimi CC a ak mate problem s CC napiste :-)

Dá se přes dia. nastavit vytahovámí oken po uzamčení?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dá se přes dia. nastavit vytahovámí oken po uzamčení?

u cc ee
Odesláno
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dá se to nastavit tak aby byla značka pěkně vidět. U světel je to horší. Ale pokud se u kol sundají přední kola, tak aby před každým světlem bylo jedno zadní. Jsou světla velice dobře vidět. Samozřejmě u policie šance minimální :-D . Ale na to pár roční převezení to stačí. A na zimu to bude velice šikovné. Popruhy jsem zachytil až ze spodní strany víka kufru. Je pak stabilnější a ty pogumované železné háky nejsou ideální na zaháknutí přímo na víko u cc. Liže ani prkno nebude světlům vadit, takže hurá do světa:-) A za ty prachy? .... :-)

obraz3035.th.jpg

obraz3036y.th.jpg

obraz3037.th.jpg

obraz3040.th.jpg

obraz3041.th.jpg

obraz3042.th.jpg

[upravil dne 23.7.2011 02:29 Cliwe]

Odesláno

Ver1. Svetla nezakryta. Spz ano.

obraz3129.th.jpg

Ver. 2 Vše ok. Zatim nevyzkoušeno. Měla by jít i dvě kola.Nosič jsem ještě na bocích přitáhl dvěma popruhy s ráčnamy. Možná dám ještě jednu \"nahoru\".

Kolo se auta dotíká pouze sedlem. Na bocích nepřesahuje dále než zrcátka. Váha kola je lépe rozložena, než když kolo visí.

obraz3131.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[upravil dne 27.7.2011 od Cliwe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...