Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

před pár dny jsem si koupila 206 HDI 2.0 z roku 2000. první dojmy jsou vážně skvělé, jen nějak nemůžu dopátrat pár věcí. všude jsem vyčetla, že bych měla mít palubní počítač (přepínání na páčce od stěračů), plus nějaké kontrolky oleje či filtru, ale mě to bohužel nejde nijak přepínat. Jediné co mi to ukazuje je aktuální počet km a celkový počet km. také nikde nemůžu sehnat manuál v el.podobě, takže prosím o radu zkušenější....

díky

Odesláno

Já už jsem několik 206tek delal u nás v servisu, ale popravdě jsem ještě na žádné tenhle počítač neviděl. No a má ta páčka stěračů nějakej další přepínač kromě standartních funkcí?

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Já už jsem několik 206tek delal u nás v servisu, ale popravdě jsem ještě na žádné tenhle počítač neviděl. No a má ta páčka stěračů nějakej další přepínač kromě standartních funkcí?

Neviděl??? Vzdi? když mš palubní PC tak přeci na konci máš víčnělek a ten po každěm zmáčknutí ti hodi příslušně údaje. Já sice automechanik nejsem ale z Peugeotama jsem dlěší dobu dělal

Odesláno

No ten výčnělek tam právě mám a všude jsem se dočetla že palubní PC by to mít mělo, ale po zmáčknutí toho výčnělku se nic nemění... pouze mi to ukazuje ty km.

Proto taky scháním manuál.

Monika

Odesláno

možná se pletu, nemám zkušenost s palubním počítačem, ale na přístrojové desce mezi budíky je jen počítadlo km a palubní počítač - display na kterým se ukazují hodnoty je v prostřed palubní desky, ten nad středním panelem, kde jsou umístěné ovladače topení, radio,... u vozu nevybaveným palubním pc display ukazuje datum, čas, teplotu a je to display radia

Odesláno

ja mam tiez 206 2.0HDi, r.v. 2000 ale palubak teda nema. Tiez som cital, ze vraj vsetky modely vybavene tymto motorom palubak maju a ovlada sa stlacenim koncovky packy stieracov, ale zial -- smola. Ta moja seria je zrejme este bez.

btw: mas tiez verziu 2 x airbag, klima, ale bez ABS ??

V tom pripade sme na tom asi rovnako.

Sten

Odesláno

Já mám právě verzi 2xairbag, klima, dokonce i ABS mám, právě proto by tam palubní pc být měl. I když už si tím taky nejsem tak jistá, protože každý mi tvrdí něco jiného.... Doufám, že v servisu pochodím.

M.

P.S. Náhodou manuál by jsi k dispozici asi neměl, že?

Odesláno

Manual mam, ale len knizku, ziadne pdf :(. Mozem ti ju niekedy pozicat, ak si z Prahy. Inak -- skusala si to ABS ?? ;) Mne v bazare tiez tvrdili ze to ma ABS, ale ked som sa bol na nom zviest, tak som to skusal a po ABS ani stopy. Skus niekedy poriadne zabrzdit a mozno zostanes prekvapena. Aspon sa mi podarilo potom zrazit z ceny 10tis. Inak, auticko je absolutne super.

Odesláno

Palubní PC se zobrazuije uprostřed palubní desky. na ovladačemi ráadia, ventilace, atd, Tab se ukazuji -KM v určitých formátech a další data.

Odesláno

Tak teď uz jsem z toho pořádně zmatená.... asi tomu vážně nerozumím. Já mám ukazatel km na displeji mezi budíky a nad prostředkem (tzn. nad ventilací a radiem) pouze hodiny.

Odesláno

Jestli tam máš pouze hodiny, tak tam žádný palubní počítač ani nehledej.........;) Ještě jsem viděl display širší a ten kromě času ukazoval i vnější a vnitřní teplotu....;)

Odesláno

\"ten sirsi\" mam ja a ukazuje datum, cas a vnejsi teplotu. A este by mal podla manualu zobrazovat udaje z original Peugeot radii. To som ale zatial neotestoval, pretoze auto som kupil s nejakou sunkou roadstar a original radio RD40 bolo v kufri. Skusal som ho zapojit, ale rozsvietil sa len vypinac. Zapnut ho, ani zadat kod sa mi nepodarilo. Takze budem musiet zajst zrejme do Peugeotu. Ked sme uz pri tom, ktory servis v Prahe by ste mi doporucili ? Pripadne, predava sa nejake origo radio do 206 s mp3 ? diky

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ahojte, sháním někoho, kdo má P206 r.v.2000 a MÁ palubní počítač... ???

A nebo aspoň někoho, kdo třeba dělá v PUG servisu a má možnost se třeba i časem k nějaké takové dostat, nebo kdo zná někoho, kdo taykovou 206 má, aby nafotil pár věcí, na základě kterých bych mohl posoudit, jestli dodělání PC je u mě (a pár podobných) technicky možné a ekonomicky únosné.

Díky moc.

Odesláno

To, že máš pravou páčku s knoflíkem pro palubní počítač ještě nemusí nic znamenat. U nás sou v bazarech všelijaký "umělci" a sou schopní asi všeho. Místo airbagů tam naházej odpory atd. Lžou kde můžou - jen aby prodali auto....většinou na západě bouraný a u nás horkou jehlou "sešitý". Před soud s takovýma zmetkama. Na západě od nás se něco takovýho neděje a třeba přetáčení tachometru je tam zločin.

Co by takovej palubní počítač vlastně měl zobrazovat?...co sem viděl v originál manuálu, tak to je alespoň čtyřřádkovej display ve středové kapličce (viz foto). Nebo je to příplatková navigace?

[upravil dne 7.5.07 tanagy]

post-0-14109595611726_thumb.jpg

Odesláno

4 stenlee: Tie orig. autotoradia s mp3 do 206 asi nie su , ale su radia mp3 s výstupom na externý display su napr Pioneer DEH-P4800 a všetky vyšie modely, ja mam DEH-4900IB ale zase nemám externy display tak som to pripojenie neriešil

Odesláno
Původně zaslal: jmonika

Tak teď uz jsem z toho pořádně zmatená.... asi tomu vážně nerozumím. Já mám ukazatel km na displeji mezi budíky a nad prostředkem (tzn. nad ventilací a radiem) pouze hodiny.

Odesláno
Původně zaslal: jmonika

ahojky tak ty palubni pc urcite nemas.mas klasicky displej v te kaplicce ktery ti ukazuje pouze hodiny a datum + udaje z radia (pokud mas origo) beha ti tam popis ktere dvere jsou otevrene. palubni pc ma 4 radky sirka cele te kaplicky je displej a zobrazuje mi krome tech udaju co tobe pocet najetych km(trip), prumernou rychlost, prumernou spotrebu, momentalni spotrebu a dojezd km na nadrz. to co mas mezi budiky je jen digitalni ukazetel km.takze ty bohuzel palubni pc nemas.manual ti muzu poslat pokud chces

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...