Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sa dnes oteplilo a skusal som zapnut klimu. poloica spolujazdcova chladila soferova kurila teplota bola nastavena na oboch rovnako. ked som soferovu polku dal na max 28st zacala chladit. ako je to mozne poradte co s tym . dakujem za rady

Odesláno
V palubke, musí ísť celá von. Predávala sa vraj opravná sada, ale niekto tu tvrdil, že už sa nepredáva. Každopádne to sám neopravíš.
co to asi stoji v servise aby ma nezabili s cenou
Odesláno

Predpokladal som, že o 407. Mala 406 dvojzónovú klímu? V 406 je problém s prevodmi servomotorčeka, stačí cez skrinku spolujazdca vymeniť.

[upravil dne 10.5.2011 14:57 AnotherOne]

Odesláno
V palubke, musí ísť celá von. Predávala sa vraj opravná sada, ale niekto tu tvrdil, že už sa nepredáva. Každopádne to sám neopravíš.

Tak to sa priprav, keď budú chcieť meniť celú klímu tak sa nedoplatíš.

Odesláno

Tak to sa priprav, keď budú chcieť meniť celú klímu tak sa nedoplatíš.

neviiem kolko to bude stat ma niekto aspon predsavu aka tam bude cena
Odesláno
1630€ celý klimatizér.

[upravil dne 10.5.2011 16:57 AnotherOne]

to dost da sa zohnat aj zanovny? kdo vie zohnat tu sadu? budem povdacny .dik
Odesláno
1630€ celý klimatizér.

[upravil dne 10.5.2011 16:57 AnotherOne]

to dost da sa zohnat aj zanovny? kdo vie zohnat tu sadu? budem povdacny .dik
vraj stoji v peugeote do 100eur ked bude cas zistim
Odesláno
neviiem kolko to bude stat ma niekto aspon predsavu aka tam bude cena

Už sa to tu rozoberalo skús pohľadať tu na fóre, ak sa nemýlim tak tá opravná sada nebola drahá okolo 17€ ale tá robota okolo toho tá je tam drahá (demontáž palubovky, rozobrať a opraviť klíma blok a to všetko poskladať).

Odesláno

ahoj, nevedel by tu dat niekto odkaz na navod ako rozobrat palubnu dosku, hladam to jak blbec a akosi sa k tomu neviem dostat, dik.

Odesláno

ok, ono malokto si aj precita o svojom aute aspon zakladne informacie, pride aj s vypalenou ziarovkou do servisu...

ale aj tak dik za odpoved.

ja len ze som ten postup videl nafoteny, aspon sa mi tak mari...

[Edited on 11/5/11 15:36 LubosKE]

Odesláno

Pozri tu a kontaktuj člena mgrmarek26

PS: Môj postreh, keď som auto kúpil po stopnutí motora po chvíľke bolo počuť zvuky (také vŕzganie) zo stredu prístrojového panelu pravdepodobne to boli tie klapky. Odkedy som vyčistil klímu dezinfekčným sprejom (viď obr.) odvtedy je ticho žiadne pazvuky.

post-27076-14109617201511_thumb.jpg

Odesláno

Dik, Judes, to vlakno som si presiel uz predtym, clena mgrmarek skusim skontaktovat. Vrzgat mi to nevrzga ako to ty popisujes, len mi slabsie ofukuje lava strana, v zime nedokazalo vysusit vodicove bocne okno a slabsie rozmrazovalo lavu stranu celneho okna. Nie je to az take hrozne, zatial to ako tak funguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...