Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Palivovy filter P406 2.0HDi - typ

Recommended Posts

Odesláno

Teraz kukam fitre a zistil som ze sa davali 2 typy, podla typu vstrekovania.

Ja mam BOSCH (teda usudzujem tak, ked RJ je BOSCH, aj naftove cerpadlo je BOSCH :D) ...

Podla katalogu by som tam mal mat takyto filter -->

pe816-3.jpg

...ale ja tam mam teraz takyto (mal by byt pre Siemens)

pe816-4.jpg

Je v tom nejaky problem, alebo mam Siemens, alebo co :D

Pripadne tu je moje VIN: 81664907

[upravil dne 10/5/11 10:04 Qcko]

Odesláno

Je to tam napisane? Teraz mam v aute ten typ 816/4 (podla katalogu pre Siemens), tak sa chcem uistit ci tam mam spravny typ, ked uz ho idem menit, alebo zas klasika Peugeot, ze nic podla cisiel nesedi :aut

Odesláno

Ja mam cerpadlo v nadrzi, aj pri vymene toho filtra som asi 3x zapol klucik, cerpadlo to natlacilo a na 1x som nastartoval :) ... pumpicku tam nemam :) ... je to nejake domiesane vsetko :D

Odesláno

Qcko: pokud se nepletu, tak výhřev má jenom ten filtr siemens, možná proto ho tam někdo předtím dal. Celkově to nemůže mí vliv na palivovou soustavu, jaký tam je filtr.

Já mám všechno Bosch, včetně filtru ... čerpadlo mám Made in Czech Republic :D, jediné, co mám siemens je váha vzduchu :D

Odesláno

Ja mam tiez cerpadlo BOSCH made in CR :D:D ... preto ma zaskocil ten katalog, len tak som zistil ze tam mam vlastne siemens filter :)

Odesláno

U Stiflera se stalo to, že má vstřikování Bosch, včetně filtru, ale stejně koupil filtr siemens :D. V Inzerci má snad ještě inzerát ;)

Odesláno
kdyz system SIEMENS nema v nadrzi cerpadlo, tak jak taha naftu z nadrze do filtru a dal do cerpadla CR???

ja mam siemens a urcite v nadrzi cerpadlo nemam,ako to funguje netusim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...