Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A kde myslíš že se právě teď nachází moje druhé já? Nebudu tě napínat, venku před barákem na parkovišti, akorát že v něm nevozim posekanou trávu,ale občas manželku a dítě (když jsou hodný):D:D;)

jo a sorry za :xvul

[upravil dne 11/5/11 22:02 Brizan]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

chlapi ja som dnes pozeral ako eskimak na banan. ked rychlo zamknem auto aj so superzamykanim tak sa mi nesklopia zrkadla. rychlo myslim STUK-STUK a nie STUK-prst do nosa-STUK :aut

robi to len mne alebo to je standardna funkcia peugeotika? auto mam uz dlho ale toto som si fakt este nevsimol... :roll

[upravil dne 4/8/11 od pyrone]

Odesláno

Urobilo ti to len raz alebo si to skúšal a robilo to aj na viackrát.

Zvykol som chvíľu počkať medzi dvoma stlačeniami ale zajtra to vyskúšam a dám vedieť.

Odesláno
tiez mi je luto tych zrkadiel ked nakladam do kufra pokosenu travu a idem nazad do zahrady odlozit kosacku,

alebo si idem pre cukriky do auta, alebo vybrat len cokoladu aby sa neroztopila, niekedy sa idem len pokochat

pristrojovkou ako svieti popri tom ako idem smeti vysypat...

proste zbytocne sa vklapaju a zaklapaju :D

pripajam sa k otazke nadomnou :)

...tomu zbytočnému vyklápaniu a zaklápaniu zrkadiel sa dá predísť jednoducho tak, že pred zamknutím zaklopím zrkadla ručne - spínačom na dverách a potom už na zatvorenie a otvorenie auta diaľkovým nereagujú :mrk:super

Odesláno

nejako ma to uz netrapi ...

smeti vysypam uz len 1x tyzdenne,

pokosenu travu 1x tyzdenne,

cokoladu som prestal jest, alebo jem len v praci

pristrojovkou sa uz nekocham...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
to stefan00: super, ako tvojim postupom docielim ze zrkadla budem mat vyklopene?

Jednoduše, před jízdou si je zase tlačítkem narovnáš. Prostě se automatika nahradí manuálem:D

Odesláno
chlapi ja som dnes pozeral ako eskimak na banan. ked rychlo zamknem auto aj so superzamykanim tak sa mi nesklopia zrkadla. rychlo myslim STUK-STUK a nie STUK-prst do nosa-STUK :aut

robi to len mne alebo to je standardna funkcia peugeotika? auto mam uz dlho ale toto som si fakt este nevsimol... :roll

Tak som to dnes vyskúšal a je to tak ako píšeš.

Keď rýchlo za sebou dvakrát stlačíš tlačítko \"uzamykania/superuzamykania\" tak zostanú spätné zrkadlá vyklopené, skúšal som to aj viackrát a je to tak.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Lze zjistit z techto konektoru, zda ma zrcatko motorek pro sklapeni?

2w3yi3c.jpg

2iavifm.jpg

Dale bych potreboval vedet zda lze dle VINu poznat, jestli muzu vymenit klasicky zrcatka za sklapeci? (plus pak asi jiny ovladac na dvere, ktery by je umoznil sklopit)

A nakonec:) nakej frajer mi pres noc ukopnul zrcatko u ridice, ze sem ho mel sice sklopeny, ale bohuzel na druhou stranu. Mam praskly sklo. Musim odmontovat cely zrcatko abych to sklo moh pripadne vymenit, nebo staci odkrytovat plast.

Diky, diky

Odesláno

Podle konektoru to asi nepoznáš, ten bude pravděpodobně stejný pro obě varianty, leda by se to dalo poznat podle počtu kabelů.

podle toho obrázku to vypadá že tam jdou 4 kabely a to se mi zdá málo i na sklápění.

Odesláno

Koukal jsem jeste na nejaky obrazky skladacich zrcatek a opravdu to vypada, ze tech kabelu je tam vic nez zde.

Pokud chci vymenit pouze zrcatko, staci ho \"vypacit\" z pozice, s tim, ze je tam zacvakly, nebo zrcatko musim sundat komplet?

Odesláno

Keď sa jedná o ľavé (vodičové) spätné zrkadlo bude tam o niečo menej káblikov ako na obrázku (mám odfotené len pravé) a tam je navyše káblik snímača teploty, jedná sa o sklopné.

post-27076-14109621909108_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

nenasiel som original vlakno o sklapani zrkadiel, tak to hodim sem:) Ak to uz niekto vie, alebo to inde bolo pisane , sorry, nezbadal som...

S poslednym updatom BSI (2013) je mozne nastavit VYPNUTIE automatickeho sklapania cez dialkove, s tym ze packa na dverach nadalej elektricky sklopi zrkadla.

Je to hodne schovane menu DiagBoxu, a nazov \"funkcie\" sa cca vola \" vypnutie automatickeho sklapania pri uzamknuti vysokofrekvencnym klucom\" (sorry, preklad z nemciny).

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...