Brizan Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Tedy Marceli, to ty všechno s tím autem neděláš:D:D:o Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 diky premo... to Brizan... to mas tak, ked sa ti z pazoutka stane Tvoje druhe jaaa Citovat
Brizan Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 A kde myslíš že se právě teď nachází moje druhé já? Nebudu tě napínat, venku před barákem na parkovišti, akorát že v něm nevozim posekanou trávu,ale občas manželku a dítě (když jsou hodný):D;) jo a sorry za [upravil dne 11/5/11 22:02 Brizan] Citovat
pyrone Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 chlapi ja som dnes pozeral ako eskimak na banan. ked rychlo zamknem auto aj so superzamykanim tak sa mi nesklopia zrkadla. rychlo myslim STUK-STUK a nie STUK-prst do nosa-STUK robi to len mne alebo to je standardna funkcia peugeotika? auto mam uz dlho ale toto som si fakt este nevsimol... [upravil dne 4/8/11 od pyrone] Citovat
Judes Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Urobilo ti to len raz alebo si to skúšal a robilo to aj na viackrát. Zvykol som chvíľu počkať medzi dvoma stlačeniami ale zajtra to vyskúšam a dám vedieť. Citovat
Stefan00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 tiez mi je luto tych zrkadiel ked nakladam do kufra pokosenu travu a idem nazad do zahrady odlozit kosacku, alebo si idem pre cukriky do auta, alebo vybrat len cokoladu aby sa neroztopila, niekedy sa idem len pokochat pristrojovkou ako svieti popri tom ako idem smeti vysypat... proste zbytocne sa vklapaju a zaklapaju pripajam sa k otazke nadomnou ...tomu zbytočnému vyklápaniu a zaklápaniu zrkadiel sa dá predísť jednoducho tak, že pred zamknutím zaklopím zrkadla ručne - spínačom na dverách a potom už na zatvorenie a otvorenie auta diaľkovým nereagujú :super Citovat
pyrone Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 to stefan00: super, ako tvojim postupom docielim ze zrkadla budem mat vyklopene? Citovat
DERT123 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 tak si daj sklapanie vypnut na dia a mas to Citovat
Marcel00 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 nejako ma to uz netrapi ... smeti vysypam uz len 1x tyzdenne, pokosenu travu 1x tyzdenne, cokoladu som prestal jest, alebo jem len v praci pristrojovkou sa uz nekocham... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Brizan Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 to stefan00: super, ako tvojim postupom docielim ze zrkadla budem mat vyklopene? Jednoduše, před jízdou si je zase tlačítkem narovnáš. Prostě se automatika nahradí manuálem:D Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 chlapi ja som dnes pozeral ako eskimak na banan. ked rychlo zamknem auto aj so superzamykanim tak sa mi nesklopia zrkadla. rychlo myslim STUK-STUK a nie STUK-prst do nosa-STUK robi to len mne alebo to je standardna funkcia peugeotika? auto mam uz dlho ale toto som si fakt este nevsimol... Tak som to dnes vyskúšal a je to tak ako píšeš. Keď rýchlo za sebou dvakrát stlačíš tlačítko \"uzamykania/superuzamykania\" tak zostanú spätné zrkadlá vyklopené, skúšal som to aj viackrát a je to tak. Citovat
tomasg Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Lze zjistit z techto konektoru, zda ma zrcatko motorek pro sklapeni? Dale bych potreboval vedet zda lze dle VINu poznat, jestli muzu vymenit klasicky zrcatka za sklapeci? (plus pak asi jiny ovladac na dvere, ktery by je umoznil sklopit) A nakonec:) nakej frajer mi pres noc ukopnul zrcatko u ridice, ze sem ho mel sice sklopeny, ale bohuzel na druhou stranu. Mam praskly sklo. Musim odmontovat cely zrcatko abych to sklo moh pripadne vymenit, nebo staci odkrytovat plast. Diky, diky Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Podle konektoru to asi nepoznáš, ten bude pravděpodobně stejný pro obě varianty, leda by se to dalo poznat podle počtu kabelů. podle toho obrázku to vypadá že tam jdou 4 kabely a to se mi zdá málo i na sklápění. Citovat
tomasg Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Koukal jsem jeste na nejaky obrazky skladacich zrcatek a opravdu to vypada, ze tech kabelu je tam vic nez zde. Pokud chci vymenit pouze zrcatko, staci ho \"vypacit\" z pozice, s tim, ze je tam zacvakly, nebo zrcatko musim sundat komplet? Citovat
Judes Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Keď sa jedná o ľavé (vodičové) spätné zrkadlo bude tam o niečo menej káblikov ako na obrázku (mám odfotené len pravé) a tam je navyše káblik snímača teploty, jedná sa o sklopné. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Do zrcátka řidiče vede 7 vodičů a do spolujezdcova 8 vodičů. To je pro elektricky ovládané, sklopné a vyhřívané. Citovat
merlin99 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 nenasiel som original vlakno o sklapani zrkadiel, tak to hodim sem:) Ak to uz niekto vie, alebo to inde bolo pisane , sorry, nezbadal som... S poslednym updatom BSI (2013) je mozne nastavit VYPNUTIE automatickeho sklapania cez dialkove, s tym ze packa na dverach nadalej elektricky sklopi zrkadla. Je to hodne schovane menu DiagBoxu, a nazov \"funkcie\" sa cca vola \" vypnutie automatickeho sklapania pri uzamknuti vysokofrekvencnym klucom\" (sorry, preklad z nemciny). Citovat
slavino1 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 nenašiel som opravu sklapania sem tam sa mi neotvoria je tu aj postup ale kde?DIKI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.