Mortis Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Tak jsem zase čet manuál:) a našel jsem tam zajímavou věc. Naklápění zpětných zrcátek při couvání. Zkoušel jsem to nastavit ale nějak mi to nechce fungovat. Nevíte jak na to? A jde to u všech typů aut? Podle manuálu snad jo tak nevím. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Je to len podľa výbavy, nemajú to všetky. Potrebuješ mať spätné zrkadlá s pamäťou. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 kto by cakal ze tak v skorych rannych hodinach je mozne dostat odpoved ani nie do5 minut :D Citovat
kveton Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nevim jestli paměť sedaček, ale hlavně potřebuješ el. sloupek řízení Citovat
AnotherOne Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Bavíme sa o pamäti spätných zrkadiel. Načo preboha el. stĺpec riadenia? Možno to je súčasťou výbavy spolu so zrkadlami ale určite to nie je podmienka aby to fungovalo. Citovat
Wizik Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 A ako sa to dá vyskúšať ? Ja by som to bral. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 co tak nalistovat si to v prirucke uzivatela. hm ? http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm mas tam aj ako sa ma zrkadlo naklopit. ak to ale vo vybave nemas tak skusat budes zbytocne. vo vybave podla VIN to mas uvedene. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Pokud máš kůži v plné elektrice s pamětí, tak to půjde. Jinak to je zbytečné zkoušet. Citovat
kveton Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 opravte mě pokud se pletu, ale on se ptal na naklápění zrcátek při couvání, tzn. že pokud zařadim zpátečku, tak se mi pravé zrcátko sklopí abych viděl na obrubník. tuhle funkci máš jen pokud máš el. sloupek řízení!!! Citovat
merlin99 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nuz ono to ide jedno s druhym mam pocit:) ked mas pamät na zrkadla a sedacky, tak mas aj elektricky stlpik ktory sa tym tiez riadi... Citovat
kveton Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 opravdu? to je mi novina! Spousta 407 má paměť na sedačky, ale jen hrstka el. sloupek řízení ... Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nuz ono to ide jedno s druhym mam pocit:) ked mas pamät na zrkadla a sedacky, tak mas aj elektricky stlpik ktory sa tym tiez riadi... Není pravda.......málo které auto má el.sloupek ale paměti sedaček má....... Pokud nejsou origo v autě paměti sedaček , nepočítejte že tam budou i pamětová zrcátka......na co by tam byli......jedině fakt jen to pravé zrcátko na sklápění při couvání ale ani já to nemám a to mám jednu z nejvyšších výbav Platinum a přitom to v BSI mám aktivované...... Citovat
Dave7 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Mě to funguje mám el. sedačky s pamětí i el. sloupek řízení. sklápí se to které nastavím tím přepínačem na zrcátka bud levé nebo pravé pokud to mám uprostřed nesklopí se žádné Citovat
Mortis Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Vidím že jsem rozpoutal vášnivou debatu:D. Díky za odpovědi Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 vasen to je nase nas to bavi... my sa z toho tesime... Citovat
kajvet Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 měl jsem chvíli 607mu v max. výbavě a tam to fungovalo při zařazení zpátečky a zapnutým daným blikru (pravý blinkr,sklopení pravé zrcátka a naopak) to sklopení se dalo nastavit myslím na úhel požadovaný řidičem Citovat
pyrone Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 trosku ina otazka ale stale o zrkadlach: na 307 som mal sklapanie zrkadiel tak ze zrkadla mi vyklapalo az pri startovani, ale na 407 hned po odomknuti. da sa to nastavit aby mi to vyklapalo az ked dam kluc do startera??? dost ma stve ze ked chcem iba nieco vybrat s kufra alebo dat do auta tak sa mi zrkadla postavia [upravil dne 11/5/11 15:52 pyrone] Citovat
Marcel00 Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 tiez mi je luto tych zrkadiel ked nakladam do kufra pokosenu travu a idem nazad do zahrady odlozit kosacku, alebo si idem pre cukriky do auta, alebo vybrat len cokoladu aby sa neroztopila, niekedy sa idem len pokochat pristrojovkou ako svieti popri tom ako idem smeti vysypat... proste zbytocne sa vklapaju a zaklapaju pripajam sa k otazke nadomnou Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2011 Odesláno 11. květen 2011 Nikdy jsem toto u 407 neviděl....a myslím že toto se nedá přenastavit(nikdy sem to v dia ani nehledal) ale na 99% to nejde..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.