Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natáčení ve filmu s vašim autem(slušně vydělaný penízky)

Recommended Posts

Odesláno
nepřijedu, nechci být celerbrita:aut

bys nebyl jen Tvuj pazout :) ..

Odesláno

Já už si jednou natáčení s autem vyzkoušel :) Bylo to jen za pětikilo a bez jídla, ale i tak celkem dobrá zkušenost. Kdyby to nebylo v pze a mohlo by tam černý auto, tak jedu.

Můžu se zeptat o jakej film se jedná?

Tady sem vyhrabal něco málo z toho svého :)

35470_1442917363784_1558610982_1045283_2930892_n.jpg

35470_1442917283782_1558610982_1045282_7466796_n.jpg

Odesláno

Tož to já bych do toho taky šel hlavně ze zvědavosti. Pokud by mi pasoval termín, tak to spojím s vícedenním výletel do prahy a ještě se mi zaplatí cesta. Tak kdyby byl zájem o modrou 306 tku sedan, vše originál kromě kol, r.v. 1997 dej vědět bližší info. (Ani folie už na autu nejsou)

post-34222-141096171558_thumb.jpg

Odesláno
Tož to já bych do toho taky šel hlavně ze zvědavosti. Pokud by mi pasoval termín, tak to spojím s vícedenním výletel do prahy a ještě se mi zaplatí cesta. Tak kdyby byl zájem o modrou 306 tku sedan, vše originál kromě kol, r.v. 1997 dej vědět bližší info. (Ani folie už na autu nejsou)
máš ho pěkný jen se nevejdeš do limitu nejstarší r.v.1999 až do 2011
Odesláno

Pro všechny......:P Film nevím jakej to bude Minulej rok to bylo Mision Impossible jak už sem pisal.....On mi to nesmí říct prej..tak vim taky kuloví....potom je jedno kdyz to bude mít jaký koliv elektrony i muzou být tunnigová světla přední,zadní to je jedno....Nechtej je tyto barvy: ČERVENÁ,BÍLÁ,ČERNÁ.Všechny ostatní ANO.Všechny fotky posílám kamarádovi....Nejstarší auta můžou být 1999 a mladší(asi jsem to napsal nesrozumitelně,omluva ode mě:D)Ještě jednou není to žádnej kec nebo lákání...Co je psáno bude dáno.:D:)Je to jen na vás..Prostě mě to přijde lehce vydělaný peníze a navíc prožraný a propitý a to doslova.......Kdyby někdo náhodou měl nějakýho známýho s Citronem nebo Renaultem tak taky pošlete...To sou taky frantíci.Samozřejmně horší než naši Peugeoti.To je jasný...Klidně volejte pište smsky nebo sem ja odpovím...jinak díky všem 9 lidem z fora kteří jdou...Určo se tam uvidíme....

P:S: natáčení v Praze začíná od 3 června do konce července....Asi možná déle...Natáčet můžete jít i vickrát pokavad nebudete v záběru....tzn jsou scény že je slyšet jen hluk aut nebo jen světla že samotná auta nejsou vůbec vidět..Ale taky tam můžete přijet a voni zrovna nebudou potřebovat vaše auto(barvu,typ)a budete tam stát na parkovišti jíst,pít a dostanete ty peníze jen za to taky už se mi to dvakrát stalo..a to sem byl točit 5x.....No to je snad vše...:papa:P

Odesláno

Jedná technická, snad mě neukamenujete, když je to v sekci pokec. Ale např. jaký vliv má u některých modelových řad rok výroby?? Např. 106 od roku 96 do 03 neprodělala už žádný facelift. 206 první generace od 98 - 03?? Že jedno a to samé auto teoreticky jednou může a podruhé ne?:myslim

Odesláno

jen jeste nejak nechapu jednu vec... kdyz by me s autem chteli, tak tam prijedu, dostanu 2500,- a jak tam pak musim byt dlouho?

A kdyz dostanu jednou ty penize a pak by me potrebovali znova, a ja nebudu mit cas, nebo proste neco, nebudu chtit atd, jsem vazan dal nejakou smlouvou, nebo to muze byt opravdu jednorazove?

Diky

AHA - na prvni cast uz mam odpoved - je to na 10 hodin...

[upravil dne 10/5/11 18:01 h4wk3y]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...