gronholmm Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Ahoj chlapi, mám takovou prosbu: Můj milovaný bratříček dokázal zlomit USB konektor na půjčené USB paměti Najde se někdo z Prahy kdo by mi pomohl tento problém vyřešit? Potřebuju z ní jenom dostat data, o její pozdější (ne)používání mi nejde. Děkuju [upravil dne 8/5/11 21:02 gronholmm] Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Vypadá to, že deska není zlámaná. Neměl by to být problém. Ale nejsem z Prahy Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Klidně to dej do obálky a druhej den ti to pošlu zpátky... Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Stejnej usb stick sem měl a dopadnul naprosto stejně. Asi to soudruzi z NDR při výrobě podcenili. Spájel bych ti to, ale bohužel by si s tím musel na vysočinu Citovat
HonzaZ Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 To by mělo jít spájet. Dovez mi to a uvidí se. Citovat
gronholmm Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 Děkuji chlapci, právě jsem se domluvil s Koblihem Prosím Lock Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.