Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Chci se zeptat, když mám 406 r.v. 2000, dá se předělat stahovní zadních okýnek na elektrické ? Myslím tím bez větších zásahů, jetli už to třeba není od výroby předem připravené. Díky za odpověď

Odesláno

Příprava by tam být měla, jen budeš potřebovat spoustu věcí na to :( já se taky do toho ctěl pustit,všechno mám už nakoupený a v garáži, ale ted na to nějak nemam chuť a asi se na to i vyprdnu... musíš si sehnat zadní stahovačky+ kabeláž , tapecy dveří s veškerýma čudlíkama a nejsem si ted jistej ale možná by si musel i na diagnostiku aby to v BSI povolili ... z Jakých Kozolup jsi ? z Plzeňského kraje ? jestli jo tak nejspíš všechno krom tapeců prodám, když budeš chtít můžeme se domluvit.. ale ještě to není 100% možná mě to zase chytne :D

Odesláno

No on to byl jenom takový nápad, určitě to neni věc, kterou životně nutně potřebuju a bez který bych se neobešel. Ještě jsem auto ani pořádně neprolejzal, takže ani netuším, jestli tam třeba náhodou nebudou připravený kabeli a tak. Ale třeba vůbec mě nenapadli ty nový tapecy... já si představoval jen zaslepit ďoury po kličkách dát do dveří motůrky, k řidiči ovládání a jedem... :-) ale asi to tak snadný nebude. Jak říkám, jen takový nápad. Ještě o tom zkusím víc zjistit. Jinak jsem z těch Kozolup co asi myslíš, vlastně z Bdeněvse, pár kiláků od Stříbra. Kolik by ta byla orientačně cena ? Abych věděl, jestli tu myšlenku rovnou nezavrhnout :-)

Odesláno

No to by bylo docela dost kaček :-) Asi se bez toho i obejdu, ale ještě časem uvidím, co mě zase napadne :-) a jak říkáš, třeba se i někdy potkáme, já mam tmavě modrej sedan, tak můžeš koukat ;-)

Odesláno

oddie : A jaká je barva těch tapeců ? Jen abych věděl, jestli o tom uvažovat :-) A ta cena by byla bajočko kolik ? A co všechno by to obnášelo, dalo by se to takhle říct. Jestli jen proházet ty tapecy, natahat kabely a dodat motůrky do dveří... Jak říkám, pořád to neni pro mě kdo ví jak podstatná věc, jen takovej jeden rychlej nápad :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...