Fieldy-cz Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Ahoj. Chci se zeptat, když mám 406 r.v. 2000, dá se předělat stahovní zadních okýnek na elektrické ? Myslím tím bez větších zásahů, jetli už to třeba není od výroby předem připravené. Díky za odpověď Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Zbytečné. Takové nápady si sbírej a příště si kup vybavené auto. Citovat
DVORY02 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 Příprava by tam být měla, jen budeš potřebovat spoustu věcí na to já se taky do toho ctěl pustit,všechno mám už nakoupený a v garáži, ale ted na to nějak nemam chuť a asi se na to i vyprdnu... musíš si sehnat zadní stahovačky+ kabeláž , tapecy dveří s veškerýma čudlíkama a nejsem si ted jistej ale možná by si musel i na diagnostiku aby to v BSI povolili ... z Jakých Kozolup jsi ? z Plzeňského kraje ? jestli jo tak nejspíš všechno krom tapeců prodám, když budeš chtít můžeme se domluvit.. ale ještě to není 100% možná mě to zase chytne Citovat
Fieldy-cz Odesláno 8. květen 2011 Autor Odesláno 8. květen 2011 No on to byl jenom takový nápad, určitě to neni věc, kterou životně nutně potřebuju a bez který bych se neobešel. Ještě jsem auto ani pořádně neprolejzal, takže ani netuším, jestli tam třeba náhodou nebudou připravený kabeli a tak. Ale třeba vůbec mě nenapadli ty nový tapecy... já si představoval jen zaslepit ďoury po kličkách dát do dveří motůrky, k řidiči ovládání a jedem... :-) ale asi to tak snadný nebude. Jak říkám, jen takový nápad. Ještě o tom zkusím víc zjistit. Jinak jsem z těch Kozolup co asi myslíš, vlastně z Bdeněvse, pár kiláků od Stříbra. Kolik by ta byla orientačně cena ? Abych věděl, jestli tu myšlenku rovnou nezavrhnout :-) Citovat
DVORY02 Odesláno 8. květen 2011 Odesláno 8. květen 2011 nu já za to všechno dal přibližně kolem 3500 - 4000,- .... jinak tamtudy taky jezdim každou chvilku tak se třeba někdy potkáme Citovat
Fieldy-cz Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 No to by bylo docela dost kaček :-) Asi se bez toho i obejdu, ale ještě časem uvidím, co mě zase napadne :-) a jak říkáš, třeba se i někdy potkáme, já mam tmavě modrej sedan, tak můžeš koukat ;-) Citovat
oddie Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Zadní stahování a tapecy s ovladačema ti klidně nechám podstatně levněji, problém by byl jen ovladač u řidiče, ten už nemám. Citovat
DVORY02 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 jasně třeba se uvidíme v Plzni na tom plánovaném menším srazu u olympie jinak já mám vínovou kombi Citovat
Stuchy Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 jinak ovladače a hromada věcí na aukru za směsný kačky Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 oddie : A jaká je barva těch tapeců ? Jen abych věděl, jestli o tom uvažovat :-) A ta cena by byla bajočko kolik ? A co všechno by to obnášelo, dalo by se to takhle říct. Jestli jen proházet ty tapecy, natahat kabely a dodat motůrky do dveří... Jak říkám, pořád to neni pro mě kdo ví jak podstatná věc, jen takovej jeden rychlej nápad Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 DVORY02: nevim, jestli ten sraz dam, asi mi to nevyjde, každopádně tvojí vínovou káru budu vyhlížet, to by bylo aby nebylo a Stuchy : díky za tip Citovat
oddie Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Musím se podívat, kde vlastně jsou, kdyžtak pak vyfotím. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Jasný, jak řikam, je to věc, na kterou vůbec neposícham :-) Ale fotkou určitě nic nezkazíš ;-)Já o tom zkusim ještě něco zjistit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.