Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

Tak coupe dneska vyzvednuto ze servisu...

Nový olej na sezónu plus vyměněný kroužek na ABS který praskl a podařil se mi sehnat nový.

Celkově provedena kontrola...jen mě asi brzo čeká repas startéru jelikož občas se mu už tolik nechce..

Jedna fotka ze servisu :)

post-984-0-69200300-1430936488_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Print: ta mezera je akorát já to auto mám na svezení a ne abych se musel vyhejbat každý dirce :P Už takhle je to dost tvrdý na podvozku co tam mám místo origo.

Odesláno

Dnešní zkouška impragnace sedačky pomocí Indulony :D jak pár lidí radilo...zítra uvidím jaký to bude. :D

Pokud dobrý udělám zbytek sedaček.

post-984-0-96815700-1434739342_thumb.jpg

Odesláno

Na sedačky by som osobne dával len nejaký prípravok, indulonu nie. Určite niečo kvalitnejšie, nie z hypermarketu, stojí to síce trochu viac, ale celkovo sa to oplatí. Ak chceš napíš členovi morepower, ten sa v tom celkom vyzná :)

Odesláno

misho.1709 : tohle je zkouška jinak celou dobu používám kosmetiku od AG...takže tak. Ta je podle mě docela kvalitní...ale několik lidí mi řeklo, že ta indulona funguje dost dobře a podobně jako impregnace od různých značek.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak coupé má od včera zrepasovaný startér (občas už blbnul a startovalo to až na podruhý ) a snad je na chvíli klid od běžného servisu :D

Odesláno

ale kecy kazdej vi ze to mas poladeny tak proto to pisu .... nech toho porad ze seriovka atd :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...