Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Pred casom som spozoroval, ze po nastartovani sa mi stale otvori okno piatych dveri. Neviem ci to bude elektronikou alebo zavibrovanim po nastartovani. Uz ma to trosku stve, ze zakazdym musim vystupit a dotlacit okno. Pomozte radami. Dakujem

Odesláno

Něco podobného se řešilo už tady:

Jinak mně se několikrát stalo, že se mi při odemknutí auta otevřelo i okno pátých dveří. Samozřejmě jsem to zjistil až po rozjezdu, takže jsem musel zastavit, odpoutat se a jít ho zavřít... No prostě to pěkně lezlo na nervy. Ale po pár týdnech jsem zjistil, že tlačítko na okně už nefunguje a okno jde otevřít jen přes DO. Teď ho sice můžu otevřít pouze přes DO, ale zase se samo neotevírá při odemknutí auta. Používám ho minimálně a tak mi to takhle i celkem vyhovuje. :)

Odesláno
lebo si kontroluje okruhy a ak tam mas niekde skrat, tak ti ho rovno otvori
Ale sranda je, ze ho neotvori po kazdom nastartovani. Ale väcsinou ano. Moze byt, ze ten skrat nenastane vzdy?
Odesláno

mal som asi ten isty problem, prepaleny drot a okno sa mi otvaralo aj niekedy, ked som auto odomkol a prebudili sa aj jednotky (kontrola zariadeni). v podstate to asi nebol skrat ale vyskratovany ten pasik v okne

skus este odpojit konektor z microspinaca...

mne to ale nepomohlo ale aspon vylucis jeho chybu. ja mam microspinac v poriadku, len mi neviem preco zhorel jeden kabel v skle :(

uz sa zhana nove okno

Odesláno
Nie je zbytočné meniť celé sklo? Nedá sa ten pásik opraviť vodivým lakom ako sa to robí pri vyhrievaní skla?

AnotherOne... psal jsem ti skrytou zprávu.... Mrkni se na to pls... potřeboval bych tvoji pomoc...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...