Tomas1987 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Zdravim. Pred casom som spozoroval, ze po nastartovani sa mi stale otvori okno piatych dveri. Neviem ci to bude elektronikou alebo zavibrovanim po nastartovani. Uz ma to trosku stve, ze zakazdym musim vystupit a dotlacit okno. Pomozte radami. Dakujem Citovat
alihen Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 tu mas dve vlakna, kde sa to rozoberalo: drkotanim pri nastartovani to urcite nebude, ak nemas stary traktor Citovat
Mike407 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Něco podobného se řešilo už tady: Jinak mně se několikrát stalo, že se mi při odemknutí auta otevřelo i okno pátých dveří. Samozřejmě jsem to zjistil až po rozjezdu, takže jsem musel zastavit, odpoutat se a jít ho zavřít... No prostě to pěkně lezlo na nervy. Ale po pár týdnech jsem zjistil, že tlačítko na okně už nefunguje a okno jde otevřít jen přes DO. Teď ho sice můžu otevřít pouze přes DO, ale zase se samo neotevírá při odemknutí auta. Používám ho minimálně a tak mi to takhle i celkem vyhovuje. Citovat
Tomas1987 Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 tak chlapi v tych vlaknach som sa k nicomu nedostal. Predpokladam, ze to bude elektrika, ale zaujima ma, preco prave mi otvori okno pocas startovania? Citovat
alihen Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 lebo si kontroluje okruhy a ak tam mas niekde skrat, tak ti ho rovno otvori Citovat
Tomas1987 Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 lebo si kontroluje okruhy a ak tam mas niekde skrat, tak ti ho rovno otvori Ale sranda je, ze ho neotvori po kazdom nastartovani. Ale väcsinou ano. Moze byt, ze ten skrat nenastane vzdy? Citovat
alihen Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 mal som asi ten isty problem, prepaleny drot a okno sa mi otvaralo aj niekedy, ked som auto odomkol a prebudili sa aj jednotky (kontrola zariadeni). v podstate to asi nebol skrat ale vyskratovany ten pasik v okne skus este odpojit konektor z microspinaca... mne to ale nepomohlo ale aspon vylucis jeho chybu. ja mam microspinac v poriadku, len mi neviem preco zhorel jeden kabel v skle uz sa zhana nove okno Citovat
AnotherOne Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Nie je zbytočné meniť celé sklo? Nedá sa ten pásik opraviť vodivým lakom ako sa to robí pri vyhrievaní skla? Citovat
alihen Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 neviem, este som nikoho takeho nezohnal ja si na to urcite sam netrufnem, aj ked asi to pokazit viac uz asi neda Citovat
Ku8icek Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Nie je zbytočné meniť celé sklo? Nedá sa ten pásik opraviť vodivým lakom ako sa to robí pri vyhrievaní skla? AnotherOne... psal jsem ti skrytou zprávu.... Mrkni se na to pls... potřeboval bych tvoji pomoc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.