Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo dnes bedlivě sledoval Události na ČT1? FOTKY z Tiskovky ČEZu...

Recommended Posts

Odesláno

Tak kdo byl pozorný?

Nechám Vás chvilku hádat, tedy spíš hledat... :-)

[upravil dne 11/5/2011 00:25 Marcel505]

Odesláno
vypada to, ze zpravy uz nesleduje vubec nikdo :D

Taky co by tam člověk viděl?Já jsem zprávy vypustil už asi před rokem,protože nepotřebuju pořád slyšet co mě ty ku..y zase seberou,zpoplatní,případně poplatky zvýší na Xnásobek,protože už všechno rozkradly a pro zachování svého životního nadstandardu,ty peníze vytáhnou jakýmkoliv způsobem z obyčejných lidí,kteří se v ČR neumí ozvat.Sice je jasné,že těm jejich výmyslům člověk neunikne,ale zase se nemusím každý den vztekat.Ruším i Seznam jako úvodní stránku ve firefoxu,páč to je ten samý případ,jen to člověk zapne,už stoupá tlak do nebes a infarkt se blíží :) Zřejmě si dám jako domovskou stránku freefoto,nebo něco podobně pozitivního :D :D

Odesláno

možná tohle:

Pokud usednete za volant s alkoholem v krvi, ale jeho hladina bude nižší nebo rovna 0,3 promile, vyváznete jen s pokutou.

Odesláno

lape:

Jsem na tom stejně.

Neustálé mistifikace, kecy politiků atd. Člověka to jen otráví a naštve. Už jsem přestal kupovat i noviny.

Takhle nejezdila po autoškole ani moje sestra:D

Odemknout již odemčený vůz, srazit květináč a přejet zásuvku. Jsem si říkal, že to ještě nenarval do té černé limuzíny, kolem které projížděl. :)

[upravil dne 4/5/11 14:01 Lví-ček]

Odesláno
lape:

...

Takhle nejezdila po autoškole ani moje sestra:D

Odemknout již odemčený vůz, srazit květináč a přejet zásuvku.

Já bych to nehledal kdyby mě na to neupozornila mamka... A jelikož jsem to viděl naživo, musel jsem se na to podívat i ve zprávách, a teda, klobouk dolu, jak si Česká televize troufla posmívat řediteli Čezu... Aby jim brzy neodstřihl elektriku... :D

Takže nic vážného v tom nehledejte, jen to pokochání, že i elektromobil dokáže srazit květináč a že \"elektromobily už jsou tady...\"

lape:

...Jsem si říkal, že to ještě nenarval do té černé limuzíny, kolem které projížděl. :)

Ještě toho trochu, vždy to byl Peugeot!

[upravil dne 4/5/2011 22:11 Marcel505]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...