olda Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Rozhoduji se,jakou koupit navigaci,moje cracklé Mio si postavilo hlavu a žije si svým životem:DDocela mi padla do oka tahleta navigace,líbí se mi doživotní aktualizace,integrovaný stojánek a velký display.Potřebuji jen navi,ostatní funkce mi jsou šumák.Máte někdo Garmina?Jak jste spokojeni? Citovat
jofo Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Na tu dozivotnu aktualizaciu sa poriadne opytaj. Pokial viem tak je moznost si ju kupit za 130 euro, ale nikde som nepocul ze by bola gratis. Inac co sa tyka samotnej navy tak je to celkom v pohode. Citovat
Chepp Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 co po te navigaci chces? Mam dva garminy, jednoho tomtoma, jeden sygic a v telefonu Google Maps a Waze..... TomTom: vyrustal sem na nich... takze asi nejvetsi spokojenost... potom sem dostal garmin a na nej sem nadaval co to slo...Ale zpet k tomtomu,... Ma vychitavku ze pred kazdou trasou do kazde zeme se te zepta zda chces jet prez dalnice ci ne... TZN kdyz jedes prikladne do chorvatska celou dobu po dalnici jenom v slovinsku se ji vyhibas... jednoduse pred slovin. dalnicema odtuknes ze nechces jet po dalnici a je to. a v chorv. zas nastavis ze chces, tohle v garminu nejde... je to tam nastaveno v menu pevne jestli chces nebo ne. Liby se mi vic jejich zpracovani zakl. obrazovky kde jsou podle mne uzitecnejsi informace.. .a hlevne se to da dobre editovat... takze nastavis co chces, v garminu ne. Garmin: mno par chyb co jsem popsal vysse.... liby se mi v kdyz naplanujes trasu je tam moznost si ji projit krizovatku po krizovatce takze si naplanujes... podivas se kde jak a proc a nemusis ji miti ani zaplou. Myslim si ze maji podstatne lepsi mapy, i kdyz uz me nekolikrat vedla prez polnacky a podobne. Je tam fakt malo nastaveni, ale dobre maji udelane kdyz hledas nejaky obchod v blizkosti co beznsinku v zahranici a neches tankovat na Ucraine Oil, ale treba na OMV tak se to da dobre najit, ale uz sem tam taky zadal OMV a zavedlo me to na ucraine oil.... takze bezchybne to neni. Takze k te co pouzivam aktualne, cislo nevim, ale ma BT a RD-TSMC takze prez BT funguje hands-free coz je super.... pro ty co ho v aute nemaji, ma to dobre udelane a je to i pouzitelne... sice mikrak stoji za pikacu ale jde to... mikrofon je v navigaci a zvuk to umi i vysilat v FM kde si to radiem v aute naladis... dobra ficurka.. RD-TSMC nebo jak se tomu nadava je uplne k nicemu... jednou sem tam videl nejakou uzavirku kdyz sem jel prez srbsko, ale uzavirka byla nekde v italii.... kdyz sem jel do CR.... takze nic zajimaveho mi to neprineslo.. nechapu kdyz uz uvolnily ty FM kanaly tak proc to neuviuziji ta banda silnicnich volu.... v Tom Waze funguje milionkrat lepe. na navi jsou dobre obe dve... rozlysuje je jen vyrobce.... Jo a jeste jeden rozdil..... Garmin ma lepsi chipset nez tomtom v navigacich, aspon se lepe chyta na sat..... Ale zas tom tom ma lepe udelany kdyz stratis signal ze simuluje trasu podle predpokladane posledni rychlosti... napr. v tunelu... tuhle funkci ma i garmin... ale jeji funkcnost mi nepripadla efektivni... nefunguje real time v prubehu... ale na zkousku bez zberu dat z GPS jenom takove video... mozna sem to nekde spatne pochopil... ale budiz. jo a i kdyby byla lifetime aktivace za 130e tak je to porad lepsi nez kazdy ctvrt rok od tom tomu kupovat nove mapy. Nebudu se bavit o tom ze se nemusi kupovat, ale i krast... ale o tomhle tahle debata neni. Citovat
Pata Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 imho nevím jak fungují doživotní aktualizace ale nejsou mapy omezené verzí navi SW a ten je zase omezený HW? takže v podstatě je to aktualizace na pár let a pak nezbývá, než koupit zase nové železo?... Citovat
rodito Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Myslím, že tohle TomTomu taky moc nepomůže http://digitalne.centrum.cz/tomtom-prodaval-ridicska-data-policii/ Citovat
Judes Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 olda ak máš mobil zo Symbianom a GPS anténou tak odporúčam Garmin Mobile XT. Pred týždňom som ho inštaloval a funguje a ušetríš. 8. Dodržovat zákony Warez, linky na cracky programů a jiné odkazy na nelegální software či jiná autorsky chráněná díla jsou zakázány. [upravil dne 4.5.2011 08:12 Kurt] Citovat
Judes Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Je to len odkaz na stránku s linkami na stiahnutie nie samotné warez linky. [upravil dne 4/5/11 01:04 Judes] Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Používám Garmin Nuvi a jsem vcelku spokojenej Citovat
olda Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Jen se právě poptávám,jak jste spokojeni,já mám v Miu IGO 8 a je to super,jen že to pořád padá,ještě jí jednou přehrajemSW,to je poslední šance,pak nová navi.Od navi chci,aby dobře navigovala a nemuseli se rok co rok kupovat mapy.V tom se mi líbí ten Garmin,ale nevím,jak naviguje,proto se ptám. Citovat
kovma Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Zdravím, napiš mi SZ na mio,poradím pokud budu moci. Stačí lehký unlock a šlape jak bič. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.