uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Zdravim, předem se omlouvám, za tak \"debilní téma\" .... odešli mi v levém světle 2 žárovky (H7 a ta malinká). H7 jsem vyměnil bez problému, ale tu malou odsud prostě nemůžu dostat ... s tím krytem se dá pootočit a lehce vysunout, ale je tam nějakej doraz, a dál nevim co s tím. Nechce se mi vyndavat celá lampa ... Obrázky pro srozumitelnost Citovat
Lví-ček Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Držím palce. V neděli jsem měnil u levého světla žárovku a po půl hodině jsem to vzdal. Mechanik to měl za pár minut. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 To v kroužku je motorek naklápění světel, ta malá žárovka se mění po odklopení krytky žarovky H7 (myslim že je to u dalkoveho světla) a je tam taková bílá klička nebo jak to nazvat, tou otočíš a celé to vytáhneš ven a žarovku vyměníš, je tam bezpaticová W5W [upravil dne 3/5/11 17:24 Radek Hurvajz] Citovat
uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 jo, tu bílou kravinu jsem viděl ... díky moc, jdu na to kouknout Citovat
uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 tak mám 2 poznatky 1) je tam zima jak na sybiři 2) nejde to, ať s tím hejbu kamkoliv Citovat
Kdo Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 nejde to, ať s tím hejbu kamkoliv Tu bílou packu pootočíš směrem nahoru tak, aby jako odjistila patici hlavní žárovky a pak ten celek jenom vytáhneš směrem dozadu. Na konci jsou dva bajonetové úchyty, takže pokud to uvolníš, už nic nebrání v cik-cak pohybu vzad, snad jen délka vodičů může trošku vadit a bude to třeba na konci před vyndáním trochu naklopit. [upravil dne 3/5/11 17:51 Kdo] Citovat
uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Tu bílou packu pootočíš směrem nahoru tak, aby jako odjistila patici hlavní žárovky .... [upravil dne 3/5/11 17:51 Kdo] paticí hlavní žárovky myslíš to, co je v zeleným kroužku? Citovat
Kdo Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 paticí hlavní žárovky myslíš to, co je v zeleným kroužku? Nee, všimni si, že ta bílá packa (jakoby hokejka), je (měla by být) natočená přes konektor, který je nasunutý na kontaktech velké žárovky H7, takže ten konektor by nešel stahnout. Tu hokejku natoč směrem nahoru až se to bílé celé uvolní a pak už to tělo vysuneš a na jeho konci je zasunutá bezpaticová žárovka, jak psal Radek. [upravil dne 3/5/11 18:00 Kdo] Citovat
MJSytic Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Sundáš krytku světla zezadu. Když se nakloníš, tak z boku toho otvoru vedle H7 konektoru uvidíš takovu bílou hokejku. Tu vezmeš mezi palec a ukazováček a pootočíš s ní nahoru. Je to celý takový plastový a na konci je objímka pro celoskleněnou W5W žárovku. Vedou do toho dva kabely žlutej a hněděj, jestli si to dobře pamatuju Citovat
MJSytic Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Jardo, byl si s tou hokejkou rychlejší Citovat
uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 k hokejce se dostanu, ale ať tahám kam chci (zkoušel jsem i bez žárovky H7 - víc místa), tak se prostě nehne ... Citovat
MJSytic Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Dej si pryč ten konektor z H7 a pootoč s tou páčkou nahoru - kolem osy. Jako když vezmeš za kliku u okna a musí se to povolit. Pak už stačí to celé povytáhnout :myslim:super Citovat
uni-hoxis Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 paráda, díky všem ... zejména MJSytic, pomohlo mi to s tím oknem ) Citovat
MJSytic Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Hurá Dej si panáka, když jsi tam tak vymrznul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.