sipka Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 fungujou Vám stránky www.elcats.ru ? Mě to poslední dobou nějak nejde. Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 vcera jsme to resili s Dave-K po ICQ a shodli jsme se na tom ze nejdou skoro uz tak tyden. Jejich server vubec neodpovida na ping, takze bud jim spadnul a nebo ho zrusili Citovat
John Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Snad jim jen spadnul server... Jestli to zrušily, tak to je veliká škoda. Nikde jinde jsem nenašel tak podrobně rozepsaný motory a vše kolem toho od různých značek, jako na této stránce. :(:( Citovat
Petr605 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Tak bych řekl, že už je to tady. Server na ping odpovídá, ale vrací prázdný stránky. Asi nám odřízli přístup k informacím. Jednou mohli bejt rusáci užitečný a zase nic... Nemá někdo jinej podobnej zdroj? Citovat
z3rg Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 tak jisty bych si nebyl, pokud zkusite tohle http://www.elcats.ru/audivw/nn/ tak vam to ukaze asi vse, nahrazenim audi peugeotem neprojde, tak bud jim to spadlo a pomalu to nahazujou a nebo je to jen nejaka habadura aby nebyl link jen tak lehce k nalezeni ... Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 a nechcete jim nekdo napsat mail s dotazem co se deje ? Citovat
KoZLiK Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Hmm.Chtelo to za vcasu sosnout vsechno co tam bylo o peginach a vyvesit to nekde jinde..... ted mame mozna uz smulu. :( Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Napsán autorem komisar zkusit oprašit starou ruštinu a napsat jim?možná by to chtělo za uvahu.A stáhovat celé ELCATS na 406 to by bylo na dlouho Ja myslim ze by kuci zkousli i anglictinu postahovat obsah to by asi fakt zabralo docela dost casu a mista Citovat
Petr605 Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Jestli to jenom upravujou, tak jim to jde jako psovi pastva. Ale já už hledal věci na 605 při novým vzhledu, tak nevím. S tím stáhnutím by to šlo blbě, protože stránky jsou dynamický a všechno se tahá z nějaký databáze. Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Tak jsem jim napsal email, tak uvidime jestli nekdo odpovi a rekne jestli to zrusili nebo to bude zase fungovat Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Charašo malčik - ty ješčo němnožko gavariš pa rusky? Or jú only spiking engliš? Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Sepp Charašo malčik - ty ješčo němnožko gavariš pa rusky? Or jú only spiking engliš? I spík only engliš Pa rusky něgavarim, němnožko panimajem Citovat
Petr605 Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem Sepp Charašo malčik - ty ješčo němnožko gavariš pa rusky? Or jú only spiking engliš? I spík only engliš Pa rusky něgavarim, němnožko panimajem něgavarju, panimáju :D:D:D Citovat
Sepp Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Aaaa, pan je znalec Panimaju, gavarju - no nepišu No znaju plocho i rabotaju mnogo achyb [Editován dne 24/2/05 Sepp] Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Já pani nemáju, a nějaký elcats jsou mi po pravdě celkem ukradený. Nebyl náhodou na tom ruském bordelu stejně jen obsah toho CD s náhr. díly, co tady koluje klubem? Citovat
Ferry Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem oddie Já pani nemáju, a nějaký elcats jsou mi po pravdě celkem ukradený. Nebyl náhodou na tom ruském bordelu stejně jen obsah toho CD s náhr. díly, co tady koluje klubem? Pockej i na tebe dojde, a pani budes mit ) na elcats byly o trosku nazornejsi obrazky a hlavne kdyz jsi chtel nejakej dat sem na web pro nazornost tak stacilo odkazat na jiz existujici URL a obrazek byl vlozenej Citovat
Karel Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 odkaz http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/ pro 205, 309 a 405 Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Napsán autorem Karel odkaz http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/ pro 205, 309 a 405 No super !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.