Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera jsme to resili s Dave-K po ICQ a shodli jsme se na tom ze nejdou skoro uz tak tyden.

Jejich server vubec neodpovida na ping, takze bud jim spadnul a nebo ho zrusili

Odesláno

Snad jim jen spadnul server...

Jestli to zrušily, tak to je veliká škoda.

Nikde jinde jsem nenašel tak podrobně rozepsaný motory a vše kolem toho od různých značek, jako na této stránce. :(:(:(:(

Odesláno

Tak bych řekl, že už je to tady. Server na ping odpovídá, ale vrací prázdný stránky. Asi nám odřízli přístup k informacím. Jednou mohli bejt rusáci užitečný a zase nic...:(

Nemá někdo jinej podobnej zdroj?

Odesláno
Napsán autorem komisar

zkusit oprašit starou ruštinu a napsat jim?možná by to chtělo za uvahu.A stáhovat celé ELCATS na 406 to by bylo na dlouho

Ja myslim ze by kuci zkousli i anglictinu ;):D postahovat obsah to by asi fakt zabralo docela dost casu a mista

Odesláno

Jestli to jenom upravujou, tak jim to jde jako psovi pastva. Ale já už hledal věci na 605 při novým vzhledu, tak nevím.

S tím stáhnutím by to šlo blbě, protože stránky jsou dynamický a všechno se tahá z nějaký databáze.

Odesláno

Tak jsem jim napsal email, tak uvidime jestli nekdo odpovi a rekne jestli to zrusili nebo to bude zase fungovat

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Charašo malčik - ty ješčo němnožko gavariš pa rusky? :D

Or jú only spiking engliš? :D

I spík only engliš :D Pa rusky něgavarim, němnožko panimajem :D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Sepp

Charašo malčik - ty ješčo němnožko gavariš pa rusky? :D

Or jú only spiking engliš? :D

I spík only engliš :D Pa rusky něgavarim, němnožko panimajem :D

něgavarju, panimáju :D:D:D:D

Odesláno

Já pani nemáju, a nějaký elcats jsou mi po pravdě celkem ukradený. Nebyl náhodou na tom ruském bordelu stejně jen obsah toho CD s náhr. díly, co tady koluje klubem?

Odesláno
Napsán autorem oddie

Já pani nemáju, a nějaký elcats jsou mi po pravdě celkem ukradený. Nebyl náhodou na tom ruském bordelu stejně jen obsah toho CD s náhr. díly, co tady koluje klubem?

Pockej i na tebe dojde, a pani budes mit ;)) na elcats byly o trosku nazornejsi obrazky a hlavne kdyz jsi chtel nejakej dat sem na web pro nazornost tak stacilo odkazat na jiz existujici URL a obrazek byl vlozenej ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...