Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim......chtel bych se zeptat,zda nekdo nevi,jestli je mozne aby se vam svetla rozsvitila sama po nastartovani?? mam P 307 r.v.2004 a mam i nocni senzor rozsviceni svetel,ale pres den to nejde,takze musim stale zapinat rucne packou.Kdo ma zkusenosti,podelte se prosim...

Odesláno

potvrdzujem,cez dia,mam to tak spravene a funguje. Iba budiky nesvietia,ale cez den to nevadi a na noc si to musim pustit packami.Vraj to ide nastavit,aby aj budiky svietili,ale nezistoval som to blizsie.

Odesláno

Ahoj,

denní svícení je u 307 od začátku výroby 2001 jen u některých zemí, kde to nebylo povinné se to neaktivovalo.

Nedávno mi to aktivovali v Peugeotu jako útěchu, při diagnostice zamykání na DO (to už mi fungovat nikdy nebude:().

Odesláno

senzor mam,ale asi blbne,lebo ked je sero,navecer,tak sa mi to zapina,vypina,preto som to vypol.V praci na Sprinteri mam automaticke rozsvietenie po nastartovani a budiky svietia pekne stale,aj regulovat sa da intenzita,ale to je ina cena,ten Sprinter :D

Odesláno

Tak jsem byl v peugeotu aktivovat denni sviceni a je hotovo...mam ho a stalo to jen 220.- Kc.Pozor ale- nektera dovezena auta pry tuto moznost aktivovat denni sviceni vubec nemaji.

Odesláno

Ahoj, mám trochu související dotaz. Mám aktivované denní svícení. Ale napadlo mě, jak světla vypnout při nastartovaném motoru. Když třeba v zimě někde čekým a chci mít kvůli topení nastarováno...a přitom nesvítit.

Odesláno

Neviem ako vy, ale ja mam v menu na RT4 moznost si vypnut-zapnut denne svietenie (samozrejme po aktivovani v DIA).

Skuste pohladat v menu ci to tam niekde nemate.

;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja to mam ale nefunguje to tak ako by malo, aspon myslim. Proste niekedy to ide zapnut a ked je to zapnute niekedy to nejde vypnut a zas opacne. Nepouzivam to teda a kupil som nove svetla (angels eyes) tak som zvedavy ci to pojde na nich.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...