Vasek579 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Zdravim......chtel bych se zeptat,zda nekdo nevi,jestli je mozne aby se vam svetla rozsvitila sama po nastartovani?? mam P 307 r.v.2004 a mam i nocni senzor rozsviceni svetel,ale pres den to nejde,takze musim stale zapinat rucne packou.Kdo ma zkusenosti,podelte se prosim... Citovat
Přema Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Ano jde to ale jen diagnostikou.......tzv.denní svícení Citovat
kocurik Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 potvrdzujem,cez dia,mam to tak spravene a funguje. Iba budiky nesvietia,ale cez den to nevadi a na noc si to musim pustit packami.Vraj to ide nastavit,aby aj budiky svietili,ale nezistoval som to blizsie. Citovat
Lví-ček Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Ahoj, denní svícení je u 307 od začátku výroby 2001 jen u některých zemí, kde to nebylo povinné se to neaktivovalo. Nedávno mi to aktivovali v Peugeotu jako útěchu, při diagnostice zamykání na DO (to už mi fungovat nikdy nebude:(). Citovat
Vasek579 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 tak dekuji za info...pelasim do peugeota at mi to zapnou.. Citovat
DanculD Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 A ked mas svetelny senzor, tak packu nechas stale v polohe auto a budiky sa ti budu rozsvecovat automaticky po zotmeni. Tak ako mne Citovat
kocurik Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 senzor mam,ale asi blbne,lebo ked je sero,navecer,tak sa mi to zapina,vypina,preto som to vypol.V praci na Sprinteri mam automaticke rozsvietenie po nastartovani a budiky svietia pekne stale,aj regulovat sa da intenzita,ale to je ina cena,ten Sprinter Citovat
Vasek579 Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 Tak jsem byl v peugeotu aktivovat denni sviceni a je hotovo...mam ho a stalo to jen 220.- Kc.Pozor ale- nektera dovezena auta pry tuto moznost aktivovat denni sviceni vubec nemaji. Citovat
Lví-ček Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Možná v některých jížních státech vůbec denní svícení nepotřebují ??? Zato u severských bych s tím počítal určitě. Citovat
jjer Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Ahoj, mám trochu související dotaz. Mám aktivované denní svícení. Ale napadlo mě, jak světla vypnout při nastartovaném motoru. Když třeba v zimě někde čekým a chci mít kvůli topení nastarováno...a přitom nesvítit. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Na páčce zapnout parkovačky. Zhasnou potkávačky, ale stejně bude svítit osvětlení jako při parkovačkách. Citovat
DanculD Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Tak tak, po aktivovani denneho svietenia sa neda uplne vypnut osvetlenie. Iba prepnut na parkovacky. Citovat
uepepe Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Neviem ako vy, ale ja mam v menu na RT4 moznost si vypnut-zapnut denne svietenie (samozrejme po aktivovani v DIA). Skuste pohladat v menu ci to tam niekde nemate. Citovat
Přema Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Ano ano u určitých RTx i RDx to jde aktivovat v menu možnost denního svícení...... Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Ja to mam ale nefunguje to tak ako by malo, aspon myslim. Proste niekedy to ide zapnut a ked je to zapnute niekedy to nejde vypnut a zas opacne. Nepouzivam to teda a kupil som nove svetla (angels eyes) tak som zvedavy ci to pojde na nich. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.