Iwannko Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Nazdar chalani, mam problem. Motor mi sam z nicoho nic vyletel do vysokych otaciek cca 6000. Stalo sa mi to dva razy. Raz po prejdeni cca 500m a druhy raz po 7km. Hned som vypol klucik, nastartoval a isiel dalej. Najprv normalne, potom mi zacala svietit diagnostika a auto islo iba na nudzovy rezim. Nemate s tym niekto skusenosti, co by to mohlo byt? Na diagnostiku sa dostanem az v piatok, tak skusam nejaku radu tu. Citovat
apache Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jinak problém neni žádnej?olej nemizí,nehulí to?nebo nehulilo,když to vylítlo nahoru? [upravil dne 2/5/11 20:06 apache] Citovat
John_Ice Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jestli máš čerpadlo lucas epic,tak je to nejčastější příznaky,že je to v tom....takže si najdi tu o čerpadlech vlákna...jinak repas činí cca od 12 000kč a více,většinou co vím kolem 25 000kč Citovat
comm Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Hod to na diagnostiku a budeme mudrejsi ale tpoval by som to na na aktuator alebo snimac rotoru ale to su len moje dohady. Napis ako si dopadol na diagnostike a nieco spachame. Citovat
Iwannko Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Ked to vyletelo hore tak to aj cmudilo, dnes mi to urobilo hned po nastartovani. Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Když to vyletělo nahoru tak to šlo vypnout zápalkem? Citovat
Iwannko Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Ano, vypnutie klucika, nastartovanie a raz to kolise, raz ide normalne. Medzi tym ako mi to spravilo znova som urobil 30 km Citovat
Kdo Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Čerpadlo samo o sobě nevyletí, v něm bych chybu nehledal, ale pokud od nějakého čidla dostane ŘJ impuls, či povel, tak letí do otáček. Bez diag to nezjistíš. Citovat
comm Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 ziadny snimac ti toto nespravy. Simulacie poruch snimacov a vsecko mozne som ja osobne skusal ale take otacky nemaju na svedomi: Citovat
apache Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 turbo je ok?nikde se to nemastí?když si to vypnul ,zdechlo to hned? Citovat
Iwannko Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Turbo je o.k. Po vypnuti klucika motor zhasne hned. Chcel som len ci nemate s tym nejake skusenosti. Cez vikend by som sa mal dostat na diagnostiku, tak uvidim. Citovat
John_Ice Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 no já měl turbo v hajzlu žralo olej a vypínalo se mi to normálně... a otáčky mě lítaly nahoru a dolů(kolísání)a potom to přestalo a zase to někdy začalo...nejhorší na křižovatce,připadal jsem si jak debil,když to letělo nahoru... jinak na dia mi řekli,že to čerpadlem není,protože mi to zrovna nedělalo.takže bacha na to. Citovat
comm Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 john aku to motorizaciu si to mal? Diag. je len pomoc pri zisteni zavad. Hod diag a potom napis co ti to vypisalo. Turbo stim asi tazko nieco bude mat bo to je ovladane len podtlakom. Pri 2.1td je len hrozba netesneho turba presakovanie oleja nadmernom mnozstve a potom prasknutej hadice alebo prasknutie hadicky regulacie obtoku. Ked teda turbo nefunguje jedine co ti vypise rj tlak v sacom potrubi mimo toleranci. Inak auto pojde bez problemov len to bude horsie ako 1.9d mrtvy voz Citovat
John_Ice Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 to já vím proto jsem to tak psal...co vím tak na 90% co se tu popisuje to má nastarost čerpadlo a každej začíná turbem(to znám viz čtení dole) no 2,1td (98 bez kalkulačky) jinak bych se do toho vlákna nesral...zažil jsem si s tím své. Prostě mi to občas kolísaly otáčky a někdy mi letěly nahoru a když jsem přidal tak mi to tam rachtalo jako korálky ale ne pokaždý...tady jsem se dočetl,že to bude na 100%epic...ale nikdy se mi neukazala chyba když byl na dia cca 4x...protože to zrovna šlapalo..jezdil jsem s tím cca 10 000km,potom mi do toho šlo to turbo do hajzlu...žralo olej(za mnou čoud myslím bílej ale stále táhlo)...no když jsem to teda dal na opravu tak mi řekli to je tubo i s tím zvukem a těma příznakama a když jsem říkal a nemůže bejt to čerpadlo...tak si to oprav sám...no tak fajn,šel jsem jinám...tak že to dělaj vstřiky,tak jsem řekl proč to nezkusit na forku to nemusí bejt pravda...zjištěno že vstřiky podkapávaly(2) a taky to turbo...ok jsem řekl...oprava prachy a hle najednou mi řekli hm asi to opravdu bude dělat to čerpadlo,protože se ty otáčky čím dál tím projevovaly.... [upravil dne 4.5.2011 23:14 John_Ice] Citovat
comm Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tak to ta sakra dost vychadzalo. Ono to cepradlo vie pekne klamat Ja stale nieco na tom testujem. Tak mozno napisem prirucku pre domacich mechanikou Citovat
Iwannko Odesláno 17. květen 2011 Autor Odesláno 17. květen 2011 Konecne som sa dostal na dia. Vysledok: snimac otacok rotora palivoveho cerpadla, tak ako ste niektori predpokladali. Co teraz . Da sa to kupit? Kde to najdem na cerpadle? Citovat
comm Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Ten snimac je umiestneny ako mas vystupy s cerpadla do vstrekovacov. Ak si precitas moje prispevkz o tom to cerpadle hned budes vediet ako to vyzera aj ten snimac inak ten snimac novy nikdy nekupis jeho cena sa pohybuje cca 15000KC mam aj cenik keby si chcel. Tu mas link: Citovat
Iwannko Odesláno 18. květen 2011 Autor Odesláno 18. květen 2011 Comm, tak ty si poriadny koumak, ako tak pozeram tie tvoje prispevky . To ja by som sa sam do takych veci asi nepustal Da sa to nejak riesit? Myslim ten snimac. Citovat
zolco Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Ja mám rozobraté čerpadlo,mám tam aj elektroniku. Citovat
zolco Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Druhá vec,alebo si kúpiš čerpadlo z angličáka.Keď máš šťastie,tak ho zoženieš za 200,max 250 eur. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.