h4wk3y Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 tak to sis mel proste nekoho vyzadat, protoze jestli to udelaji bez zatizeni, tak ti to bude plavat stejne a vyhodis par stovek... Citovat
BV406 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Tak už sem to tam zavezl, na to jak to dělají jsem se neptal, nebylo koho, chybí mi tam pokec s technikem který to bude dělat, všechno se to tam hlásí přes paní na přijmu. hmm, normalne sis ho mel vyzadat , oni jsou celkem ukecani ale, me kdyz delali geo, tak auto sedi, neplave a ani se gumy nijak blbe nesjizdi ... takze OK Citovat
mmmb Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Po technikovi jsem se ptal, ale ještě nevěděli kdo to bude dělat, tak nevěděla koho zavolat. Prostě to bylo v 8 ráno a pršelo. Živí se tím, tak by měli být profíci, ne. Jestli bude prostor tak se poptám při vyzvednutí. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 prostor si clovek musi udelat ... v dnesni dobe to jinak nejde, nez s ostrymi lokty... pokud teda nemas penez na vyhazovani... Citovat
mmmb Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Tak dneska to nestihnou, že toho mají moc. Ale už měnili přední čepy, silenbloky ramen a teď mají udělat geometrii. Paní říkala že o zatížení auta slyšela, ale že by se to nalaserové geometrii dělalo neslyšela, nicméně to p. Chodurovi zmíní. Nevíte kde Olda vzal tu tabulku s hodnotama geometrie?To je z nějaké knížky, nebo ofiko Peugeot? Citovat
mmmb Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Tak mám hotovo. V servise chtěli udelat gometrii, tak vyměnili čepy řízení a potom ještě zjistili špatné svislé čepy, silenbloky ramena přední i zadní. Takže repas pření nápravy. zadní prý ještě v pořádku. Celkem cca 7tis. . Geometrii dělali nezatíženou. Auto se chová stejně jako před plaváním. PROČ PLAVALO? Nejspíš tím že mi prasklo obložení ruční brzdy se kolo bloklo a na něm se rozhodila geometrie. Byl tam velký odklon (8°) Citovat
BV406 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 jj, tak hlavne, ze je to ok ... ja budu pristi tyden zase menit po roce svisle tycky na predku a vzadu vpravo taky svislou ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.