Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Loketni operka ?


KapriQ

Recommended Posts

Chcel by som sa opytat aku laktovu opierku do 406tky sedanu ?

Jedna sa mi o to aby sa dalo v pohode radit ked budem mat ruku opretu na opierke a aby mi neprekryla ovladanie stahovania okien ktore mam vedla rucnej brzdy v tej umelej srande pri spolujazdcovi(zrejme su dorabane preto su spinace tam kde su,pripadne poslem fotku)

(Su aj uni opierky len tam mi zas vadi to vrtanie a nehodnocovanie auta,ale videl som aj repliky originalu...co bude najlepsie??)

Diky moc za skusenosti borci

[upravil dne 28/4/11 11:12 KapriQ]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mate nejake foto tej opierky od guzu ? A najlepsie aj s rukou ci dociahnete na radicku :) hlavne o to sa mi jedna, diky moc

tady:

sice nemusim, ale na radicku dosahnu s oprenou rukou bez problemu a nemam ruce jako orangutan. ;)

[upravil dne 30/4/2011 13:39 chechet]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

J dik tvoje posty som cital len ako sa tam uchyti ta opierka ? Lebo ten spodok je rovny a ja som myslel ze sa tam tak ako keby nasunie to toho ukladacieho preistoru co je kusok dozadu za rucnou pakou a nejak sa to tam upevni, vies mi to popisat prip dat nejaku fotku ? Lebo fotka na guzu je tato a toje presne to naco sa pytam ako to tam upevnit ...

peugeot.406_sed.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ta spodna plocha kde su tie sroby je iba rovna ako na obrazku z guzu ano ?! A tie sroby su dlhe 13cisel az na spodok ako som pisal aby presli az na dno kde je ten taky malinky kastlicek ? :X

A drzi to pevne ? :/

prvni otazce nerozumim. ano srouby jsou 12 cm a 10 cm. nevim jak tluste je dno kastliku, snazil jsem se proto trefit okraje, ne vybrani, do ktereho zapada gumova podlozka. proto takova divna poloha sroubu. drzi to pevne, zadni cast operky ma trochu vuli do stran, ale ne nahoru.

> Ocko, koblih69: jsem take puntickar, a proto jsem se s tim takhle sral. slo o to nedelat diry zvrchu do stredove konzole, ktere by byly seredne pokud by sla operka pryc. takhle je provrtane jen dno kastliku, ktere by se pripadne zakrylo puvodni gumovou vlozkou. hlavy sroubu jsem opatril cernymi krytkami, takze mirne maskovane jsou. a jelikoz jsou v operce nahazene predmety a ma dekl, tak je to vlastne uplne sumak. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se chci zeptat na ty sedačky s orig. opěrkama - na všech fotkách mi připadají celkem vysoko (jsem celkem malý, 174 + rád v sedačce víc \"ležím\"), nemá s tím nikdo problém? Vymysleli to v Péžotu dobře? :)

A kolik si mám přichystat na eventuální výměnu sedaček a zadní lavice? Vážně nad tím uvažuju, protože se mi moje sedačky vůbec nelíbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdár. :) Tak to je super, to určitě někde splaším sedačky s opěrkama... \"uni\" jsem dával do 306 a už nikdy víc, víko se ulomilo po dvou dnech.

Máme tady u nás v sousedství nějaké kvalitní vrakoviště? :D Zatím jsem všechno bral v Brně a v Ostravě, když jsem tam měl cesty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze ta od guzu sedi pekne a je aj kvalitna ano ? Rozmyslam bud takuto ako original alebo uni. Uni preto lebo niektore su dobre navrhnute ze maju v predu taky suplicek, vzadu stojan na plechovky a z vrchu normalne otvaraci kryt ... ale zase to upevnenie nie je bohvieco a jednak ten plech nevypada dobre ... Neviem sa rozhodnut :) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...