Milhaus65 Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Ne,pokud není display v autě přípojku nenajdeš, musí se objednat original konektor. Na to jsem zapoměl. Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Hmm ja tam mam prihradku i konektor, akorat ne nem oproti schematu chybi dva draty. Nejspis RJ a palivomer tj. nemoznost PP. Citovat
JunEAu Odesláno 7. únor 2005 Autor Odesláno 7. únor 2005 Notywole... tak jsem vlezl do auta, vyndal suplik a za nim nasel 15-ti pinovy konektor ( 15 samic v rade ). Ale nebyly tam zapojeny vsechny konektory, odhaduju ze bylo zapojeno necvo jako pin1-10 a 14... tak neco... strilim od oka, kdyz jsem na to koukal, necetl jsem jeste prispevky ve formu a cisla si neopsal... Takze: - je ten konektor patnactipinovej v jedny rade ten spravny ? - jaky konektory nemusej bejt zapojeny a jaky naopak ano ? ( mam origos radio s displejem na radiu ) Citovat
Dave_k Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Máš asi stejný jak já. Spoj se s Ferrym ten má schémata a vyzná se vnich. Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Schemata jsou i na hlavni strane clubu v sekci servis a jsou ke stazeni, takze se daji vytisknout a muzete si v nich hledat a porovnavat s tim co mate v aute Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 A taky v tom jednom prispevku uz jsem vsechny draty z toho schematu vypisoval a psal odkud kam vedou.Takze hledejte Citovat
JunEAu Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 Kdyby mel nekdo zajem, tak vim o vrakaci, kde maj ten multifunkcni display !!! Cena \"do 3.000,-\" - tak pravil prodejce... Pro me to je moc, takze jsem za 500,- koupil display ukazujici externi teplotu... Akorat mam problem, display ukazuje \"---\" a pritom to blika... proste chybi cidlo v zrcatku ;-( Mel by byt konektor pro pripojeni primo v zrcatku ? Bohuzel vrakace ty cidla nemaj, aspon ty co jsem obvolal... ;-( Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 podle schematu bys tam mel mit zapojeny na pinu 6 a 7 konektoru u displeje draty 721 a 722 Ty vedou do zrcatka na 13ti polovej konektor bile barvy. Ten konektor u zrcatka je spolecnej jeste pro elektr. ovladani, elektr. vyhrivani a prave ten termistor.Na fotce v moji knizce ukazujou ze ten konektor couha na dratech z toho zrcatka a rozpojuje se nekde ve dverich.Takze mozna jsou draty dotazeny do tech dveri ( nekam pod ten trojuhelnik za ktery je upevneny zrcatko ) ale jestli mas manualne ovladany a nevyhrivany zrcatka, nevedou do zrcatek zadny draty ( jen do toho konektoru ve dverich), tudiz neni ani zapojeny zadny cidlo teploty. Termistor snadno sezenes, ale musis vedet jakou charakteristiku ma mit ( tzn. jakou hodnou odporu v ohmech ma napr. pri 0 nebo 20°C a zda ta hodnota odporu pri stoupajici teplote roste nebo naopak klesa) Chtelo by to nekoho kdo by byl ochoten promerit na zrcatku odpor pri nekolika teplotach ( pokud mozno teda napr pri ty nule a 20 stC a nebo ziskat to cidlo z napr rozbityho zrcatka) [Editován dne 8/2/05 Ferry] Citovat
JunEAu Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 Ferry: Mam elektricky ovladany i vyhrivany zrcatka, presto si myslim, ze budu mit jen ten konektor ve dverich, takze budu potrebovat termistor a dratky... zkousim vrakace, zatim bez uspechu. Zkusim se poptat i po originale, snad nebude premrstene drahej... Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 podle me samotnej origos termistor jako nahradni dil nesezenes, nevim. ja bych zkusil sehnat komplet to zrcatko a pokud do nej povdou draty 721 a 722 je tam i termistor. Citovat
JunEAu Odesláno 8. únor 2005 Autor Odesláno 8. únor 2005 jenze to zrcatko si vrakac ceni na 3.000,- :-( ja mel za to, ze to cidlo je vyndavatelne... takze by melo byt i samostatne prodejne... Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Snímač teploty se dá objednat samostatně 6445Y8 cena 454 Kč bez DPH. Tak co řešíte . Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 tak vidis od te doby co nechodi elcats.ru jsem jako bez ruky a CD nahradnich dilu nemam Citovat
JunEAu Odesláno 11. únor 2005 Autor Odesláno 11. únor 2005 tak a uz mam cidlo... koupeno nove u koncesionare Peugeot v Praze-Roztyly. Pristo tyden to jdu namontovat a budu referovat ;-) Cena cidla - 559,- s DPH. Citovat
JunEAu Odesláno 13. únor 2005 Autor Odesláno 13. únor 2005 tak a jsem v koncich. mam display ukazujici teplotu, mam originalni cidlo v zrcatku. Spojim-li naprimo cidlo s displayem, sviti hodnota aktualni teploty na cidle... az sem je to ok... ale... v palubce je 15-ti pinovej konektor pro pripojeni displaye. K tomuto konektoru jsou privedeny a zapojeny draty 721 a 722 ( pozice 6 a 7 v konektoru ). Na druhe strane do zrcatka je priveden 13-ti pinovej konektor pro pripojeni zrcatka. K tomuto konekitoru jsou privedeny draty 721 a 722 ( pozice 7A a 7B v konektoru ). Problem je v tom, ze tyto draty 721 a 722 ani jeden nejsou \"pruchozi\", nekdo po ceste jsou rozpojene... a otazka zni - KDE jsou rozpojene ? ( palubku a tapecirunk dveri dolu davat nechci ) Citovat
Bubak Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 Tak si to tu pročítám a chtěl bych taky display do moji 406 r.v. 98. Byl jsem se ptat u Domanskeho, kolik takovy display stoji a ten chlapek co tam byl v sobotu me odkazal na nekoho jineho. Kazdopadne mi rekl ze muze zjistit podle cisla auta co v nem ma byt a ne co v nem muze byt. Nerozumim elektrice a tak jsem vyfotil konektor. Muze mi nekdo s podobnym autem rict, co muze mozna fungovat podle tech dratu co tam vedou? Uplne nejlepe by bylo, kdyby se nasel nejaky dobrovolnik co display ma, jestli bychom to mohli (klidne za uplatu) vyzkouset a ja bych potom schanel podle vysledku. Diky predem alespon za nejakou radou na koho se obratit http://www.jelsina.com/Peugeot/obrazy/P3260581.JPG Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 tak jak tak na to koukam, mel by ti fungovat teplomer a pak by ten displej mel spolupracovat s originalnim radiem - ukazovat naladenou frekvenci novy stoji 2566 Kč s DPH, referencni kod ma 6155J2 Pri zapojovani toho cidla teploty do zrcatka se muze vyskytnout ten problem jako mel JunEAu, a to ze jsme sice nasli konektory v palubce a u zrcatka, ale stejne to nefungovalo, pac draty teplomeru byly preruseny v miste pod popelnikem u radici paky ( je tam konektor spojujici svazek dratu z palubky se svazkem dratu na podlaze vedoucim ke dverim a ve fabrice dali jinou podlahovou cast, kde draty pro teplomer nebyly, a objevily se zase az v te treti casti svazku - ve dverich) Nezbyvalo tedy nez natahnout dva prime draty od zrcatka za k palubce aby ten teplomer fungoval Citovat
Bubak Odesláno 28. březen 2005 Odesláno 28. březen 2005 Napsán autorem Ferry tak jak tak na to koukam, mel by ti fungovat teplomer a pak by ten displej mel spolupracovat s originalnim radiem.... Diky za odpoved. Tak ted nevim jestli to ma cenu to tam vubec davat, kdyz origos radio mam vyndany a zrcátka nemam v elektrice. I kdyz.. treba bych si mohl poridit jiny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.