Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ciao all... tak dlouho jsem vybiral ojetou 406-ku s podminkou auto klima, az jsem koupil naprosto uzasne zachovalej vuz za skvelej peniz, ale s manualni klima. Otazkou je, zda je mozne do prave horni casti stredoveho panelu zabudovat originalni teplomer... Jde to ? Ted tam mam takovou tu klasickou diru, sice super na mobil, ale ja bych radsi ten teplomer... nikdy tam nebyl, ale presto me zajima, jestli by se tam dal dodat.. a na kolik by me to vyslo :-)

Odesláno

Pokud ji máš do roku 2001 (bez MUX) tak to pujde. Display pro nej. výbavu - 6000 kč, čidlo do pravého zrcátka 800,- a jestli to bude dělat kdo to zná tak se dá oživit i palubní počítač.

Odesláno

wow... to zni dobre... az na tu palku... co takhle z vrakace sehnat ten display ? :-)

znamosti mam dost, pripadne by nekdo mohl pomoct tady... mam rok 98, 2.0 16V stredni vybava ( man. klima, drevo, orig radio, vyhrivany sedacky, vyhrivany zrcatka )

... potesils me... fakt... netusil jsem by sel i ten kompjutr...

Odesláno

Dá se jen display z teploměrem, ted nevím kolik stojí, ale je škoda nemít pal. počítač. Pokud by jsi chtel variantu z počítačem, tak si z toho vrákače sežen pravou páčku na stěrače, musí mít pohyb v ose. Dá se sice upravit ale je lepší originál, dá se i objednat.

Odesláno

diky za info... jj, zajimavejsi by byl kompletni multifunkcni display... otazkou je, co zobrazuje ? a potom odkud bere data... koukal jsem tady na forum 3444 a nekde existuje 15-ti kolikovy konektor, do ktereho se ten display zapojuje... kde ten konektor je, abych si overil, ze jej vubec mma ? ( pry tam kde ma byt, byt nemusi )

Odesláno

displeje na vrakacich byvaji nedostatkovy zbozi, jednou uz jsme to tu resili - kdyz das Vyhledat urcite to najdes, ale nevim jestli to nekdo dotahl do konce a ten displej si poridil.

Ten konektor pokud mas pripravu na displej by mel byt za tou odkladaci polickou - je treba ji vycvaknou ( jde to tezko ale jde ;) )a podivat se.

Odesláno

Jinak data pro displej jdou z budiku - jdou tam urcite informace o stavu paliva,stavu km, pak jeste u originalniho autoradia zobrazuje udaje z nej.Jak je to s ukazovanim spotreby to nevim, dlouhodobou si dovedu predstavit ze pocita z km a ze stavu benzinu, ale okamzitou to nevim.

Odesláno

Ferry: Diky moc... ten suplik zkusim vyndat a mrknout. Rozhodne. A pak obvolam par vrakacu... vetsinu aut, co jsem mel moznost videt, tak mela jen ten teplomer, kompletni multifunkcni display mi prisel jako velmi vzacny... proto si vystacim s tim teplomerem. Originalni radio sice mam, ale s displayem primo na nem.

A ty thready uz vyhledavam, a ten cos myslel jsem asi nasel... bohuzel nedotahnuty do konce... tak to abych to dotahnul ja, kdyz to nebude stat 8 flastru...

Odesláno

Zobrazuje: okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, průměrnou rychlost, dojez v km na aktualní stav paliva ke stylu jízdy za posledních 10 minut atd. Proč to chodí, a jak to zapojit ,má docela zajímavou historii.

Odesláno

Palubní počítač se dá oživit na všech XU10JP4 2,0 benzin, ne všech (určitě ne SAGEM) XU7JP4 1,8 benzin a myslím, že na všech XUD11BTE, 2,1 TD s elektronickým čerpadlem. Několik desítek spokojených zákazníku odjíždělo ze servisu s touto upravou. Je pravda, že všichni měli v orig. multifunkční display z výroby. Peugeot pro mě z nepochopitelných důvodů tuto možnost u těchto vozidel nenabízel až do roku 99. šikovné české ruce si s tím poradili i když jsme měli info z Francie, že to nelze. Impuls pro to bylo, že pod určitým uhlem pohledu je na displayi vidět v pravé spodní čtvrtině matrice znaků, která není využita. Bylo kolem toho ještě trochu víc věcí, ale to je zatím vše.

[Editován dne 5/2/05 Milhaus65]

Odesláno

Milhaus: Jakej servis to dela ? Tvuj ? Na kolik to prijde ?

Tzn, originalni multifunkcni display zobrazuje co ? Kdyz tyhle vychytavky zobrazuje display az po uprave ?

Odesláno

No můj :D servis ne, jsem jen zaměstnanec, ale naši elektrikáři to umí. Pokud je vše potřebné tak cca 1500-2000 kč. Multifunkční display pokud je zabudován z továrny zobrazuje vše kolem radia, venkovní teplotu a to je asi vše. Jak jsem již psal cca 1/3 jeho plochy v pravé spodní části umí funkce počítače ale není zapojena.

Pokouším se sem dostat obrázek, ale nejde to.

Odesláno

takze na XU7JP4 LFY8 ridici jednotka Bosch MP 5.1.1 by to slo ?Napis nejake podrobnosti, ty ostatni data po te vasi uprave si to teda taha ze ridici jednotky ?

Obrazek musis mit umistenej bud v tvoji galerii tady na peugeot-clubu, nebo nekde na webu a sem das jen odkaz na nej ( z freewebu webpark.cz to nejak nechodi, ja mam pro tyhle potreby zrizenej ucet na sweb.cz)

Odesláno
Napsán autorem JunEAu

nojono, kdyz ja autum rozumim jak svoji zene :-) OK, ted uz vim, kde hledat... :-)

Vyhoda je ze auto se casem nenasere a neodejde od tebe, protoze mu nerozumis ;)

Ne sorry, to byl drsnej vtipek :D :D

Odesláno

Nechci te predem strasit, ale myslim, ze za tim kastlikem pripojku nenajdes - mam pocit úrikam pocit/, ze rv´98 to nemeli predpripraveny, ale treba mne frantici /jakojiz nekolikrat/ prekvapi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...