JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Ciao all... tak dlouho jsem vybiral ojetou 406-ku s podminkou auto klima, az jsem koupil naprosto uzasne zachovalej vuz za skvelej peniz, ale s manualni klima. Otazkou je, zda je mozne do prave horni casti stredoveho panelu zabudovat originalni teplomer... Jde to ? Ted tam mam takovou tu klasickou diru, sice super na mobil, ale ja bych radsi ten teplomer... nikdy tam nebyl, ale presto me zajima, jestli by se tam dal dodat.. a na kolik by me to vyslo :-) Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Pokud ji máš do roku 2001 (bez MUX) tak to pujde. Display pro nej. výbavu - 6000 kč, čidlo do pravého zrcátka 800,- a jestli to bude dělat kdo to zná tak se dá oživit i palubní počítač. Citovat
JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Autor Odesláno 5. únor 2005 wow... to zni dobre... az na tu palku... co takhle z vrakace sehnat ten display ? :-) znamosti mam dost, pripadne by nekdo mohl pomoct tady... mam rok 98, 2.0 16V stredni vybava ( man. klima, drevo, orig radio, vyhrivany sedacky, vyhrivany zrcatka ) ... potesils me... fakt... netusil jsem by sel i ten kompjutr... Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Dá se jen display z teploměrem, ted nevím kolik stojí, ale je škoda nemít pal. počítač. Pokud by jsi chtel variantu z počítačem, tak si z toho vrákače sežen pravou páčku na stěrače, musí mít pohyb v ose. Dá se sice upravit ale je lepší originál, dá se i objednat. Citovat
JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Autor Odesláno 5. únor 2005 diky za info... jj, zajimavejsi by byl kompletni multifunkcni display... otazkou je, co zobrazuje ? a potom odkud bere data... koukal jsem tady na forum 3444 a nekde existuje 15-ti kolikovy konektor, do ktereho se ten display zapojuje... kde ten konektor je, abych si overil, ze jej vubec mma ? ( pry tam kde ma byt, byt nemusi ) Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 displeje na vrakacich byvaji nedostatkovy zbozi, jednou uz jsme to tu resili - kdyz das Vyhledat urcite to najdes, ale nevim jestli to nekdo dotahl do konce a ten displej si poridil. Ten konektor pokud mas pripravu na displej by mel byt za tou odkladaci polickou - je treba ji vycvaknou ( jde to tezko ale jde )a podivat se. Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Jinak data pro displej jdou z budiku - jdou tam urcite informace o stavu paliva,stavu km, pak jeste u originalniho autoradia zobrazuje udaje z nej.Jak je to s ukazovanim spotreby to nevim, dlouhodobou si dovedu predstavit ze pocita z km a ze stavu benzinu, ale okamzitou to nevim. Citovat
JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Autor Odesláno 5. únor 2005 Ferry: Diky moc... ten suplik zkusim vyndat a mrknout. Rozhodne. A pak obvolam par vrakacu... vetsinu aut, co jsem mel moznost videt, tak mela jen ten teplomer, kompletni multifunkcni display mi prisel jako velmi vzacny... proto si vystacim s tim teplomerem. Originalni radio sice mam, ale s displayem primo na nem. A ty thready uz vyhledavam, a ten cos myslel jsem asi nasel... bohuzel nedotahnuty do konce... tak to abych to dotahnul ja, kdyz to nebude stat 8 flastru... Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Zobrazuje: okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, průměrnou rychlost, dojez v km na aktualní stav paliva ke stylu jízdy za posledních 10 minut atd. Proč to chodí, a jak to zapojit ,má docela zajímavou historii. Citovat
JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Autor Odesláno 5. únor 2005 Milhaus: Povidej... :-) btw. da se ten display nekde koupit novej ? nemusi byt original od predrazenejch koncesionaru pazoutu... Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 Palubní počítač se dá oživit na všech XU10JP4 2,0 benzin, ne všech (určitě ne SAGEM) XU7JP4 1,8 benzin a myslím, že na všech XUD11BTE, 2,1 TD s elektronickým čerpadlem. Několik desítek spokojených zákazníku odjíždělo ze servisu s touto upravou. Je pravda, že všichni měli v orig. multifunkční display z výroby. Peugeot pro mě z nepochopitelných důvodů tuto možnost u těchto vozidel nenabízel až do roku 99. šikovné české ruce si s tím poradili i když jsme měli info z Francie, že to nelze. Impuls pro to bylo, že pod určitým uhlem pohledu je na displayi vidět v pravé spodní čtvrtině matrice znaků, která není využita. Bylo kolem toho ještě trochu víc věcí, ale to je zatím vše. [Editován dne 5/2/05 Milhaus65] [Editován dne 5/2/05 Milhaus65] Citovat
JunEAu Odesláno 5. únor 2005 Autor Odesláno 5. únor 2005 Milhaus: Jakej servis to dela ? Tvuj ? Na kolik to prijde ? Tzn, originalni multifunkcni display zobrazuje co ? Kdyz tyhle vychytavky zobrazuje display az po uprave ? Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 No můj servis ne, jsem jen zaměstnanec, ale naši elektrikáři to umí. Pokud je vše potřebné tak cca 1500-2000 kč. Multifunkční display pokud je zabudován z továrny zobrazuje vše kolem radia, venkovní teplotu a to je asi vše. Jak jsem již psal cca 1/3 jeho plochy v pravé spodní části umí funkce počítače ale není zapojena. Pokouším se sem dostat obrázek, ale nejde to. [Editován dne 5/2/05 Milhaus65] Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 takze na XU7JP4 LFY8 ridici jednotka Bosch MP 5.1.1 by to slo ?Napis nejake podrobnosti, ty ostatni data po te vasi uprave si to teda taha ze ridici jednotky ? Obrazek musis mit umistenej bud v tvoji galerii tady na peugeot-clubu, nebo nekde na webu a sem das jen odkaz na nej ( z freewebu webpark.cz to nejak nechodi, ja mam pro tyhle potreby zrizenej ucet na sweb.cz) Citovat
JunEAu Odesláno 6. únor 2005 Autor Odesláno 6. únor 2005 Ferry, Millhouse: Kluci, jak zjistim co mam za ridici jednotku ? :-) Mam 2.0 16V \'98, to je vse, co vim :-) Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 treba ze bys ji povytahnul z toho kastliku a podival se co je na ni napsano Citovat
JunEAu Odesláno 6. únor 2005 Autor Odesláno 6. únor 2005 nojono, kdyz ja autum rozumim jak svoji zene :-) OK, ted uz vim, kde hledat... :-) Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Napsán autorem JunEAu nojono, kdyz ja autum rozumim jak svoji zene :-) OK, ted uz vim, kde hledat... :-) Vyhoda je ze auto se casem nenasere a neodejde od tebe, protoze mu nerozumis Ne sorry, to byl drsnej vtipek :D Citovat
Sepp Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Zadnej vtip jsem nezpozoroval - spis tvrda realita dnesnich dnu, ne?? Citovat
Sepp Odesláno 7. únor 2005 Odesláno 7. únor 2005 Nechci te predem strasit, ale myslim, ze za tim kastlikem pripojku nenajdes - mam pocit úrikam pocit/, ze rv´98 to nemeli predpripraveny, ale treba mne frantici /jakojiz nekolikrat/ prekvapi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.