Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak se mi stal takový menší problém, během jízdy chciplo o té doby nenastartovalo. Dneska jsem přečetl chyby a nejsem z toho moc chytrý.

P0398 10 - Engine no Description

P091B 10 - Engine no Description

P0228 10 - \"Throttle/Pedal Position Sensor/Switch \"C\" Circuit High

P025B 10 - Engine no Description

Pokud by někdo uměl poradit na co se zaměřit budu vděčný:papa.

Odesláno

Ano, má to stejně a samozřejmě se to POTKÁ, vždyť je to diesel, jak by se asi tak dalo dosáhnout takového kompresního poměru, kdyby tam byla díra, aby se do ní vešly otevřené ventily a ještě spalovací prostor. Bavit se dá tak maximálně o tom, jaké to má u kterého motoru následky, ale o tom, že se ventily s písty srazí se prostě bavit netřeba.

Odesláno

Panové omlouvám se pokud má neznalost někoho pobuřuje, ale tak trochu vidím do závodních dvoutaktů a čtyřtakty pouze používám. V úterý proběhne rozborka a uvidím pak napíšu.

Odesláno

Nepobuřuje, není důvod, v pohodě, jen uvádím na pravou míru, naní to ani tak záležitost toho, že je to čtyřtakt, ale toho, že je to diesel. Řada benzínů je ale potkávacích také, ale u nich je více možností udělat vybrání v pístu tak, aby se nepotkaly, u dieselu to jde těžko.

Každopádně před rozborkou ověř postavení kliky vůči vačce - za startérem je díra na tyčku, kterou se zaaretuje setrvák, a v kole vačky je také díra, proti které je v hlavě díra se závitem. Tak to nejprv ověř, pokud nebudou sedět, sundej víko ventilů a podívej se tam.

Odesláno

Ahoj tak 406 už zase skáče přes kaluže :mrk. Začal jsem u rozvodů zkontroloval jsem je a byli ok, tak jsem šel postupně dál až jsem skončil u čerpadla nafty v nádrži a i když naftu dávalo tak jenom někdy a trochu. Do teď jsem tam měl BOSCHE, ale nějak jsem neměl po kapsách 4500,- tak jsem zvolil náhradu MAXGEAR za lidových 1800,-(tak doufám, že něco vydrží). Dík všem za rady :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...