Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno
Tak to tady pročítám a stále jsem nepřišel na to jak to tam dát bez sundání nárazníku.Pod auto se nedostanu,nemám ho jak zvednout.Zezhora se mi nepodařil sundat ten černý plast.Jak to tam prosím dostanete horem.Jak se sundavá ten plast s logem lva?Bez destrukce nárazníku.Vyšťoural jsem skoro kýbl lupenů co byla za saharou a tahokov mi zbyl,když jsem tunil Tygru.

Poraďte přátelé :roll

ten plast vysrubujes tri srubky z hora, na tom plaste.. potom tie gumene dorazy pre kapotu... vyhnes plast smerom von a odsrubujes znak (jedna srubka) a potom ho vytiahnes (plast) smerom k motoru... za 2 minutky mas hotove...:)

[upravil dne 6/7/11 09:58 dodo407sw]

[upravil dne 6/7/11 09:59 dodo407sw]

Ahoj.

Taky se pokouším sundat ten černý plast - kryt zámku kapoty. Pořád mi nejde sundat tu malou lřížku se lvem. Chápu to správně, že mám po uvolnění šroubů shora ten kryt vyhnout nahoru a směrem od sahary najít šroubovákem

poslední šroub? Zatím jsem nenašel ten správný nástroj, kterým bych se tam dostal. Asi si musím něco koupit. Nevíte někdo, jaký TORX tam je?

Díky za radu.

Odesláno

No já jsem jen vyšrouboval ty plastové torxy+ty dva kovové odehnul plast vložil tam tahakov a přichytil na přední nárazník stahovacíma páskama

Nevím proč sundáváte nárazníky atd.:myslim

Odesláno

Nechci sundávat nárazník, potřebuju se dostat k lanku na otvírání kapoty u sahary. Už jsem sundal plastové čepy, o kterých se zmiňuješ, dva šrouby shora a gumové dorazy pro haupnu. Ten poslední šroub je nějak nepřístupný, jenom ho poslepu nahmátnu, ale šroubováky jsou moc krátké, Gola sada zase mos robustní.

Odesláno

Chlapi,

to ste fakt všetci dávali kvôli tomu dole nárazník? Ja som tam dostal a upevnil ten tahokov bez zloženia nárazníka. Čo mi tam chýba nejaký plast??? Všetko bolo zo spodku zakrytované, ale všetko som vedel dať dole:myslim

Odesláno

Ja som dal sieťku bez demontáže nárazníka. Len som odmontoval ten vrchný kryt sahary. Akurát som si potom vyrobil problém keď som ho dával naspäť, lebo som cez ten otvor akosi pozabudol vytiahnúť páčku otvárania kufra. :roll:D

Guest Jirka12
Odesláno

rád bych to dal zevnitř na tu mřížku (tu s chromovými lištami, na obr.č.6) ,je nějaký způsob jak ji bezbolestně vymontovat? nějak vycvaknout směrem dopředu atd.??? nebo budu muset horem, už jsem kdysi ten plast zkoušel sundat a jaksi bez úspěchu :-( děkuji

post-38417-14109629337549_thumb.jpg

[upravil dne 7/2/13 17:33 od Jirka12]

Odesláno

Ten horný čierny plast sa nepodarilo dať dolu ani mne, ďalšia možnosť by bola ak nechceš dávať dolu nárazník a to spodom po demontáži časti plastového krytu po motorom ak ho tam máš.

Odesláno

Ten černý plast se musí po povolení šroubků, odstranění znaku a těch dvou dorazů kapoty vycvaknou s takových pacek a vysunout směrem k čelnímu sklu. (doufám, že jsem si to dobře zapamatoval)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...