marosrs Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Zdravím! Neviete niekto poradiť ako postupovať pri zisťovaní závady na klíme? Mám AUTO klímu a keď zatlačím tlačítko na spustenie klímy, tak to nemá žiadnu odozvu (nepočuť ani cvaknutie elektromagnetu na kompresore) totálne nič. Ako by som zistil, kde je chyba? Kde začať? Citovat
h4wk3y Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 jestlize neni spravny tlak v chladicim okruhu, tak se nic nesepne... taky jsem to resil, jak blb jsem rozdelal pulku auta a pak jsem zjistil, ze nemam tlak ... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 začni v klimaservisu, protože doma s tím neuděláš nic--já vím:), pitomá rada, ale pravdivá... Citovat
Qcko Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Presne tak, zaklad je dat si ju napichnut, odmeraju ti tlak v systeme, ak bude napln, tesnost systemu a tlak v poriadku, tak potom hladat dalej v elektrike. Citovat
MadVlkodlak Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Mě po zimě taky přestala fungovat klima, typuju to na to že ušla, takže doplnit a bude to ok Citovat
733thunder Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Mne usla lebo mam dieru v chladici. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Já mám díru v trubce, tak nevím co ted bud zavařit nebo starší Citovat
koblih69 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Já mám díru v trubce, tak nevím co ted bud zavařit nebo starší No záleží ve které, kromě té pod chladičem mám všechny tak bychom se možná domluvili. Nicméně ta pod chladičem stála okolo 650,- nebo tak nějak v ACI takže nevím jeslti se trápit s opravou a pak to vyhnije vedle... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.