Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny členy.

Chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, kde bych v benzínové 306ce z 98ého našel kabinový ( respektive pylový filtr ).

Vždy když pustím ventilátor ( ať už to na teplý nebo studený vzduch ) alespoň na dvojku, vletí mi do kabiny kousky nějakýho bordelu ( seschlý mušky, kousky větviček nebo lístků, atd. ) . Chci se tedy podívat, zda ten můj pažoutek vůbec ten filtr má.

Díky za vaše rady a návrhy.

[upravil dne 17/4/11 22:01 Ferry]

Guest minimaxa
Odesláno

moje 306 ho tedy neměla, ale neměla klimatizaci. ty máš klimu?

Odesláno

Klimu to nemá.

Předběžně jsem se ptal a stojí od 120,- do 200,- , prý podle kvality papíru. cééž není nic, pokud to pomůže :)

Od výroby tam nebyl, ale jelikož se ten filtr nabízí, určitě tam na něj někde místo bude. :)

Odesláno

Co se týký toho bordelu-stačí často vyčistit meziprostor mezi kabinou a motorem.Bývá tam často listí atd, a mimojiné to ucpává odtok vody z prostoru dolů do podběhu.Co se týká filtru,to je hlavné doména 306 s klima,ale autokatalog Auto Kelly řeší problém i pro 306 bez ní,ve starší verzi E-Shopu je zobrazen správně,v té novější musíte otevřít celý odkaz zboží a uvidíte,že to existuje,ten starší autokatalog tam měl jasné psané-pro vozy bez klima, v tom novějším to není tak přesné,ale je to kód zboží:FI K1071...

Odesláno

Dotaz jiného charakteru: Čím nahradil kabinové filtry v případě, že se mi nechce dávat za set nových 1030 Kč? Jde ale o krabici typu 806 (evasion) bez klimy. Dá se koupit jenom ten papír nebo tam někdo dá kus molitanu jenom ať neletí bordel až do huby?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...