PavelP123456 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Myslím tím displej nad radiem.Začíná mě odcházet a prodávající prodává jenom komplet a uvádí rv.2006. [upravil dne 17/4/11 17:57 74dave] Kde si kupil na ten displej vršek myslím to na ten malí displej nad rádiem Ještě nekoupil,ale jestli chceš pošlu ti na sz kontakt na prodávajícího chce za komplet dva tisíce.já svůj dnes rozebral,vyčistil a ta čára zmizela,tak ho zatim nebudu řešit. Tak jestli budeš tak hodný pošli mě na něj kontakt moc děkuju Kontakt jsem ti poslal na sz. Děkuju Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 nic horsie ako citovat citovane citaty, ktore boli citatom odcitovane citaty pre forum Citovat
Judes Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Tak ako píše Marcel, citovať stačí vtedy ak sa do debaty zapája viacero členov, medzi dvomi je to blbosť. Citovat
fifi Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 mne vadí pri dual sim, že najprv musím vypnúť mobil, až potom zapnúť rt-čko a potom opačne, čo sa mi pri kratších trasách nechce Citovat
Wizik Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Presne ako píše fifi. Proste to zle vymysleli s RT3 a slotom na sim, mali dať radšej BT. To je fakt jediné čo mi v tom aute chýba. Citovat
Brizan Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 mne vadí pri dual sim, že najprv musím vypnúť mobil, až potom zapnúť rt-čko a potom opačne, čo sa mi pri kratších trasách nechce Nevím jak u jiných operátorů ale u T-mob.. není potřeba vypínat telefon před nastartováním auta. Vždy platí že aktivní simkarta je ta která se do sítě příhlásí jako poslední. Tím pádem když nastartuješ auto tak se přihlásí RT - a a všechny hovory jdou přes ní, když vystoupíš z auta stačí si mobilem prozvonit nějaké číslo a je opět aktivovaný on. Takto sem to dělal asi rok a půl a pak sem kartu do auta zase pěkně vrátil operátorovi, protože sem velice často zapomínal aktivovat prozvoněním mobil a tím pádem sem byl nedostupný..... Citovat
alihen Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 a co tak tam mat SIM s inym cislom a presmerovat sa, ak napriklad nedvihate mobil po nejakom case... mohlo by to byt riesenie? Citovat
Marcel00 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 riesenie pre tvoju penazenku budes predsa platit za prichodzie hovory z tvojho presmerovaneho cisla... to je blbost. treba dual sim a riesit to ako som vyssie pisal ze riesenim u RTx radii su dualne sim karty (klony). s tou s ktorou urobis poslednu aktivitu ta je aktivna. resp. ako Brizan pise... Citovat
alihen Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 ja v nom mam pomarancoveho operatora, balik za 0,12 €/min s tarif od 1. sekundy. platim len co prevolam mimo toho mam este asi 4 telefony , ale ked som v aute riesim iba ten v radiu Citovat
fifi Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 ono mobil vypínať nemusíš to je pravda že pri naštartovaní sa Ti aktivuje sim v RT:mrk lenže neviem ako Vy, ale ja s autom aj jazdím a medzi bunkami sa striedavo aktivujú obe sim, takže nevieš, ktorá je v ktorom čase aktívna.... . Ja z dôvodu tejto nepraktickej činnosti dual sim vypínam mobil ibe pred dlhšou jazdou a zároveň som si aktivoval blokovanie sim v rt PIN-om takže vtedy ho zadám a aktivujem sim v RT. Na kratšie trasy bohužial radšej pin nezadám, a ostane mi aktívny iba mobil vo vrecku:fnuk Citovat
Brizan Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Tak to se mi nikdy nestalo že by se za jízdy aktivoval mobil a deaktivovala se RT. A kupodivu s autem taky jezím a dokonce i dál než jen po parkovišti Citovat
fifi Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Tak si šťastný človek, iní ako ostatní :D:D a máš nejaký divný mobil, ktorý sa občas nehlási bunke [upravil dne 21/4/11 14:56 fifi] Citovat
lubos.vlcek Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 BT je modul, ktory sa da doplnit. tiez som ho tam nemal. RD4 je vybavou najnizsie stupen radia (nie najslabsi/nespravny vyraz). kvalitativne hra RD4 velmi dobre, mp3 prehrava, cuvacie senzory zobrazuje (vybrane druhy displayov) Avsak ak si ochotny sa zriect navigacie: pouzivam prenosnu, ktorej aktualizacie su uplne v pohode, narozdiel od tych v RTx a hlavne doma v pohode spravis (iGO8 atd), pozerania filmov , neviem kde by som to vyuzil pripadne cuvacej kamerky (vyborna vec), je RD4 vyborna, ma vsetko to co v aute v podstate potrebujes. Hlavne prave kvoli BT HF sade, ktora je vynikajuca a perfektne funguje. Za toto musim francuzov pochvalit, lebo tak cisty a jasny zvuk som este v ziadnom inom aute nepocul. ak mas ale starsi typ RD4 a teda aj displaya tak ti BT HF sada nebude fungovat, a ani napriklad zobrazenie cuvacich senzorov (auticko s priblizujucou sa prekazkou). prave kvoli absencii BT modulu by som RT3 nechcel. je pre mna nenahraditelna a som odporca dorabanaych neorigo HF sad. neviem ako je to s origo BT sadou vo vyssich verziach RT4,5 nakolko nepoznam konfiguracie tychto radii. ale ak su aj tie na SIM kartu tak to je potom to iste. potom sa ale cudujem vyrobcovi ze takuto vec nedal aj k tymto vyssim verziam radii. riesenim u RTx radii su dualne sim karty (klony). s tou s ktorou urobis poslednu aktivitu ta je aktivna. Jelikož mám RD4, bleutooth spárovat s telefonem nemohu, bo tam bt nemám a i když mám senzory, tak mi to taky nic nezobrazuje, tak předpokládám, že mám starší typ RD4. Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo může říct kolik by stál přechod na novější typ RD4 s tím aby mi tyto dvě věci fungovaly. Díky Citovat
pyrone Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 podla roku vyroby tvojho auta, by si nemal mat problem s BT sadou. musis si ju ale zohnat a nahodit do auta. a to je teraz trochu tazke, ja tiez hladam a cakam uz 2 mesiace ci sa niekde neobjavi... konkretne hladas toto mikrofon 900 drzak jednotky 100 jednotku 8500 00006563HS MIKRO TELEFON 750,25 CZK 900,30 CZK 900,30 CZK 00006563NA DRŽÁK JEDNOTKY 83,50 CZK 100,20 CZK 100,20 CZK 00006593J0 JEDNOTKA 7 095,00 CZK 8 514,00 CZK 8 514,00 CZK Citovat
HonzaZ Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 lubos.vlcek : BT by ti mělo jít po sehnání všeho jak píše pyrone. Autíčko na displeji při couvání se ti nezobrazuje protože to nemáš na dia nakonfigurované. Jenom je otázka, zda máš auto opravdu r.v. 2007. V techničáku se uvádí datum uvedení do provozu a ne výroby. Podle VIN se dá zjistit přesně. Citovat
Mortis Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Ještě jednou k tomu RD4. V manuálu se píše :\" .....je vybavené dvěma analogovými vstupy které mohou být aktivovány v síti Peugeot - Aux1,2 pro přehrávač MP3, hands free a navigaci \" . Znamená to že někde budou konektory na připojení MP3 ? Žádné jsem nenašel a MP3 mi nehraje, nebo se tím myslí že se tam v Pežotu musí dodatečně namontovat? Citovat
merlin99 Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 Aux1,2 si mozes dat v peugeote dodatocne aktivovat a pripadne zapojit neaky ten kabel (spotrebic) ktory ti ponukne tu fyzicku konektivitu k tvojmu zariadeniu.... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 AUX 1 a 2 jsou analogové vstupy. Můžeš na ně připojit zařízení s analogovým výstupem ( např: CD přehrávač, MP3 přehrávač apod. ze sluchátkového výstupu). Potřebuješ k tomu kabel s konektorem na připojení k rádiu (FAKRA konektor 12 pinů) a na druhé straně na připojení zařízení (cinch nebo jack). Samozřejmě se musí povolit na diagnostice. Citovat
Mortis Odesláno 9. květen 2011 Odesláno 9. květen 2011 V dia si to povolím sám, takže potřebuju jen nějaký kabel s konektorem FAKRA a jack který si pak sám jen připojím vzadu do rádia? A ten seženu kde? V Pežo to asi bude drahé... Citovat
jiku2 Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Koupil jsem si 407 sw r.v.2005 a jak jsem spravne pochopil,tohle auto nema radio s moznosti prehravani MP3. Je u nej moznost napojeni externiho zarizeni? Da se to radio vymenit za originalni s funkci prehravani MP3 a na kolik by to cenove vyslo? nebude problem s palubnim pocitacem? dekuji a omlouvam se jestli muj dotaz nepatri do teto diskuze,ale nechtelo se mi kvuli tomu zakladat novou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.