Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute.

Potrebujem radu ohľadom zadného ostrekovača.

Zapnem ostrek zadného okna a ostrekuje mi na predné.

Pritom zadný stierač reaguje.

Stretol sa stým niekto?:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Motorek je v pravém předním blatníku,dáš dole plast kolem kola a dole ho uvidíš.Pročistit určitě pujde,taky jsem ho zprovoznil,ale jelikož jsem nevěděl co s ním bude,tak jsem objednal nový(bylo to v prosinci a nechtěl jsem se k tomu v té zimě vracet a ležet pod tím,chtěl jsem to pouze vyměnit).Pak jsem ho tady chtěl nabýdnout za nějakou malou cenu a jeden z místních mne od prodeje odradil,s tím,že motorek sice pujde,ale to že odešel nebyla náhoda a i když momentálně jde bez problémů,tak to na dlouho určitě nebude.Tak pokud ho budeš zprovozňovat,tak když si vzpomeneš,dej vědět jak dlouho šel.

Odesláno

Jendou jsem to taky řešil, předchozí majitel tam snad lil dešťovku nebo co... protože se mi to nechtělo rozdělávat tak jsem vzal gel na čistění vodovodních odpadů a nalil ho 1/2 na 1/2 zředěný destilkou do prázdné nádržky. Hadičky vpředu i vzadu jsem stáhbul z trysek. Pak jsem počkal až se tím naplní hadičky a nechal to přes odpoledne stát. A bylo po problému.

Odesláno

Ahoj,

mal som ten isty problem pred 2 tyzdnami. Bolo to upchate a preto striekala voda z prednych. Rozobral som to cele a premyl, prefukol aj hadicky a funguje to bez problemov.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...