cappo2 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Čaute. Potrebujem radu ohľadom zadného ostrekovača. Zapnem ostrek zadného okna a ostrekuje mi na predné. Pritom zadný stierač reaguje. Stretol sa stým niekto? Citovat
APOFIS Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Máš rozbitej motorek na ostřikování. Já to měl už dvakrát. [upravil dne 16/4/11 13:42 APOFIS] Citovat
cappo2 Odesláno 29. duben 2011 Autor Odesláno 29. duben 2011 Motorček nemože byt rozbitý ked na predné sklo strieka. Nebude niečo s elektronikou? Citovat
Petr V. Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Je to motorek.Je zaseknutý špínou a nepropustí vodu do zadních hadiček.Měl jsem to samé,nutno vyměnit. Citovat
Stepiy88 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Tak hoši dneska se mi to stalo taky a kde se nachází ten motorek nešel by pročistit? Citovat
Petr V. Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Motorek je v pravém předním blatníku,dáš dole plast kolem kola a dole ho uvidíš.Pročistit určitě pujde,taky jsem ho zprovoznil,ale jelikož jsem nevěděl co s ním bude,tak jsem objednal nový(bylo to v prosinci a nechtěl jsem se k tomu v té zimě vracet a ležet pod tím,chtěl jsem to pouze vyměnit).Pak jsem ho tady chtěl nabýdnout za nějakou malou cenu a jeden z místních mne od prodeje odradil,s tím,že motorek sice pujde,ale to že odešel nebyla náhoda a i když momentálně jde bez problémů,tak to na dlouho určitě nebude.Tak pokud ho budeš zprovozňovat,tak když si vzpomeneš,dej vědět jak dlouho šel. Citovat
Milan134 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Mne robí to isté,zatial som to neriešil,pretože mať peugeot dneska nieje jednoduché Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Jendou jsem to taky řešil, předchozí majitel tam snad lil dešťovku nebo co... protože se mi to nechtělo rozdělávat tak jsem vzal gel na čistění vodovodních odpadů a nalil ho 1/2 na 1/2 zředěný destilkou do prázdné nádržky. Hadičky vpředu i vzadu jsem stáhbul z trysek. Pak jsem počkal až se tím naplní hadičky a nechal to přes odpoledne stát. A bylo po problému. Citovat
Halgi Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ahoj, mal som ten isty problem pred 2 tyzdnami. Bolo to upchate a preto striekala voda z prednych. Rozobral som to cele a premyl, prefukol aj hadicky a funguje to bez problemov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.