Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pripájam sa k Martinovi 1981 ja na benzinku ani nechodím, tankujem do bandasiek u nás v dedine u kamionistov, majú vlastnú čerpačku a sú lacnejší ako pumpy. Tankoval som tam 10 rokou do felície hladký dýzel a už dva roky do 407 HDI a som spokojný, šlape v pohode a má výbornú spotrebu (pridávam Castrol TDA leto/zima) . Majitelia si tam tankujú tak isto do svojich áut (Passt, A6, a nejaký ten Offroad) :papa

[upravil dne 16/4/11 22:34 Judes]

Odesláno
Poznám jednu OMV, ktorú vlastní alebo prevádzkuje dosť solídny podvodník už z komunizmu...tam nemôže byť zdravé nič
Dufam, ze sa nenachadza v BA..... :D Inak okrem toho.... s ktorou benzinkou v okoli Lamacu v BA mate dobre skusenosti? Teraz tankujem Shell a nemam z nej dobry pocit. Auto zacalo po nastartovani cukat. Predtym som tankoval Slovnaft (len tuto) a nikdy mi auto necuklo. Takze nemusi byt kvalita rovna znacke... teraz vyskusam AGIP
Odesláno

Kedže byvam na SR pri českych hraniciach, dost porovnavam cenu nafty a stale sa oplati tankovat na SR (ajked už je rozdiel par korun).

konkretne v piatok som tankoval plnu,

v ČR stala nafta 34 - 35 (benzinky popri dialnici Brno->Breclav)

v SR, - 1.35 * 24.20(ČSOB) = 32.70 (Benzina)

[Edited on 17/4/11 08:33 benny264]

Odesláno

Právě že ne kurz národní banky, ale kurz banky u které mám účet. Mě nezajímá kolik stojí PHM podle kurzu národní banky, ale kolik JÁ zaplatím.:papa

Odesláno
nemozes pocitat kurz voci EUR-u s CSOB ale centralnej banky. okrem toho pri platbach kartou je kurz este nizsi.

okrem toho na dialniciach je benzin najdrahsi :)

Ok, tak dnes som išiel spät, prepočítam to aj pre Marcela :aut

v ČR stala nafta 35,70 (OMV Hodonin - v meste)

v SR, - 1.35 * 24.21(ČNB) = 32.68 (Benzina)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Myslím že to není o kvalitě nafty ale o poctivosti majitelu čerpacích stanic a taky v jakém stavu čs mají, jinak u Makra vídám občas stáčet z cisteren SHEL a možná by nebylo od věci zapřemýšlet nad tím kolik je u nás nebo i v SK rafinérek které které naftu produkují a pak možná zjistíme že na ruzných čs tankujeme totožnou naftu:myslim

Odesláno
Myslím že to není o kvalitě nafty ale o poctivosti majitelu čerpacích stanic a taky v jakém stavu čs mají, jinak u Makra vídám občas stáčet z cisteren SHEL a možná by nebylo od věci zapřemýšlet nad tím kolik je u nás nebo i v SK rafinérek které které naftu produkují a pak možná zjistíme že na ruzných čs tankujeme totožnou naftu:myslim

jednoznačne súhlasím.. preto podľa mňa treba používať aditíva (čo si tam sám nedáš... nemáš) :super a nepoctivých pumpárov :bacha

Odesláno

Ja som od februára vo Švajci a po 3-4 tankovaniach tu mi auto 406 TD ide podstatne lepšie.Ak nemám na ceste lacnú pumpu idem tu na Shelku.Pocitovo to je 20-30% lepšie.Takže dačo na tom bude že vonku je kvalitnejšie palivo.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

co si myslíte o tankování u stanic Tankono?

...třeba moje poslední jízda - cena nafty u TO 30,90CZK a u shellky o 2km dál 35,20CZK

Ten cenový rozdíl je pak na nádrži už dost znát...když by se to zkombinovalo s VIFem....??? Co vy na to?

Odesláno

Za ten cenový rozdiel sa to oplatí aspoň vyskúšať, ak sa to motoru nebude ľúbiť najbližšie natankuješ inde.

Odesláno

ja osobne nevidim nejake velke rozdiely v kvalite nafty...sice tankujeme vacsinou OMW, ale nevyhybame sa ani hypernove abo batax...este dodam ze OMW v rakusku je o niecom inom ako na svk...asi tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...