Fusion Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 zatím je to jen začátek... http://abnormalni.wz.cz/ neválí se někomu doma zbytečná pamě? 128MB/PC133u? Je to do starýho P3 750 Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2005 Autor Odesláno 1. únor 2005 opravdu nikdo nemáte tu pamě? někde ve stole? Citovat
Petr605 Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Ten web vypadá dobře. Rozjeď to. Pamě? stojí pětikilo, tak co prudíš??:D Citovat
deeper Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Hih válí se mi tady 2kusy 16Mb ramky 72 pinů ale to ti asi moc nepomůže........ Jinak web vypadá sqele........ dodělej to! Možná by nebylo špatný hodit sem seznam stránek členů klubu třeba by vám stoupla náštěvnost Citovat
Petano Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Jo jo sdram 128 MB je tezce nedostatkovy zbozi ... proto taky vetsinou stoji takovy strasny prachy. Zvlast oboustranna verze kterou asi poterbujes. Jinak k tomu webu: velmi velmi velmi velmi a jeste jednou velmi doporucuju zaplat si nekde webhosting s domenou. Vychazi to zhruba cca 3000 za rok, mas klid mail fungujici MySQL a hlavne rychly ... webzdarma je asi nejhorsi webhosting co existuje a nic se nemeni na to ze je zdarma. Navic jak ti tam rvou ten banner ... Jinak me se ne tom neco nezda ... ale nevim co Citovat
Fusion Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 díky pánové jsem rád že se líbí... jak asi vidíte bude to recesitickej web Akorát teďka do konce týdne nemám čas na tom pracovat tak dám vědět až bude update. K té paměti: už sem sehnal za těch 500 jak říká petr, to se dá. Petano: to je jasný, mám to jenom provizorně. Jinak mám 3 weby, platím 600 ročně za jeden (.com, .info) na .cz kašlu... Citovat
destiny Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Budeš na zimním srazu teď 19tého? Něco bych Ti tam přivezl, co by Ti určitě pomohlo dělat opravdu kvalitní weby. Citovat
Fusion Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 destiny: sraz nevím... a co by to mělo být? si to stáhnu Citovat
Luger Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Napsán autorem Fusion destiny: sraz nevím... a co by to mělo být? si to stáhnu Tipuju nějakej Dreamwaver nebo něco, co, Destiny? Citovat
destiny Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Ne e, jedná se o profesionální studii od WebTop 100. Jsou to dvě brožury a každá stála litr. Je tam mnoho užitečných rad, jak dělat funkční a účinné weby, jak zacházet a vytvářet Corporate identity, časté chyby při vytváření webů, koncepty, strategie, návštěvnost, bannery a mnoho dalšího. Fakt super! Nikdy jsem nic podobného neviděl. Chclapci si s tím dali fakt práci. Citovat
Luger Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 Napsán autorem destiny Ne e, jedná se o profesionální studii od WebTop 100. Jsou to dvě brožury a každá stála litr. Je tam mnoho užitečných rad, jak dělat funkční a účinné weby, jak zacházet a vytvářet Corporate identity, časté chyby při vytváření webů, koncepty, strategie, návštěvnost, bannery a mnoho dalšího. Fakt super! Nikdy jsem nic podobného neviděl. Chclapci si s tím dali fakt práci. Je někde nějakej odkaz na nabídku tohohle na netu?? Citovat
Fusion Odesláno 9. únor 2005 Autor Odesláno 9. únor 2005 destiny: to je na cd? byla by moznost vypalit popr. okopirovat (papirove)? Citovat
z3rg Odesláno 9. únor 2005 Odesláno 9. únor 2005 imo se mi to nelibi, ale zadnej grafik/coder z nebe nespad ... to co rika destiny muze byt zajimava knizka, ale treba by stacilo se divat jak ostatni delaj weby ... zacit u ceskyho interval.cz a cerpat inspiraci treba z cssvault, cssbeauty, stylegala, isolate.cz ... pokud nekdo chce delat web, tak by mel rozumet (x)html a css, dreamweaver neni spatny ale neni nad pspad pokud nekdo nema graficky citeni tak s tim stejne nic neudela (to bylo obecne, ne nejaka narazka) Citovat
destiny Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Ne, není na to odkaz, ani to nemám na CD. Bylo to v rámci jednoho semináře a pak byla možnost si to zakoupit. Trochu si dovolím nesouhlasit s z3rg. Web není jen o správnosti kódu, ale především o strategii a konceptu. To se okoukat jednoduše nedá, o tom musí tak yčlověk něco teoreticky vědět. Jsou tam popsána pravidla typu Three Click Rule - pravidlo tří kliknutí nebo 3-30-3 a jiná Musím říct, že už se v tomto oboru pohybuji nějakou dobu, ale našel jsem v tomto shnutí spousty nových věcí. Citovat
z3rg Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 destiny: to s tebou souhlasim, do toho ja nevidim Webdesign neni muj job, ale rad se v tom vrtam a zkousim novy veci. Jedina vec, co delam, je web pro kamarada a to myslim, ze neni spatne ... ja jen hodnotil web z hlediska grafiky a kodu, teda ne ze by byl nejak uplne spatny, ale je to dost velke, a dalo by se to udelat lip. Asi skoro jako kazdy web. Citovat
Fusion Odesláno 10. únor 2005 Autor Odesláno 10. únor 2005 vono je to taky hotový asi z 2% btw: nebudu se ičit 150 dalších programovacích jazyků kvůli pár stránkám, zatím na to není čas... komu html připadne zastaralej, to je jeho problém, je to nejjedoušší, důležitý je aby se to zobrazilo i na jiných browserech než IE... s velikostí obrázků se taky netrápím, kdo nemá alespoň ISDN má smůlu tak to vidím, nejsem profesionál ale už to dělám nějakej pátek. [Editován dne 10/2/05 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.