Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hih válí se mi tady 2kusy 16Mb ramky 72 pinů ale to ti asi moc nepomůže........

Jinak web vypadá sqele........ dodělej to!

Možná by nebylo špatný hodit sem seznam stránek členů klubu :) třeba by vám stoupla náštěvnost

Odesláno

Jo jo sdram 128 MB je tezce nedostatkovy zbozi ... proto taky vetsinou stoji takovy strasny prachy.

Zvlast oboustranna verze kterou asi poterbujes.

Jinak k tomu webu:

velmi velmi velmi velmi a jeste jednou velmi doporucuju zaplat si nekde webhosting s domenou. Vychazi to zhruba cca 3000 za rok, mas klid mail fungujici MySQL a hlavne rychly ...

webzdarma je asi nejhorsi webhosting co existuje a nic se nemeni na to ze je zdarma.

Navic jak ti tam rvou ten banner ...

Jinak me se ne tom neco nezda ... ale nevim co

:D

Odesláno

díky pánové jsem rád že se líbí... jak asi vidíte bude to recesitickej web :) Akorát teďka do konce týdne nemám čas na tom pracovat tak dám vědět až bude update.

K té paměti: už sem sehnal za těch 500 jak říká petr, to se dá.

Petano: to je jasný, mám to jenom provizorně. Jinak mám 3 weby, platím 600 ročně za jeden (.com, .info) na .cz kašlu...

Odesláno

Ne e, jedná se o profesionální studii od WebTop 100. Jsou to dvě brožury a každá stála litr. Je tam mnoho užitečných rad, jak dělat funkční a účinné weby, jak zacházet a vytvářet Corporate identity, časté chyby při vytváření webů, koncepty, strategie, návštěvnost, bannery a mnoho dalšího. Fakt super! Nikdy jsem nic podobného neviděl. Chclapci si s tím dali fakt práci.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Ne e, jedná se o profesionální studii od WebTop 100. Jsou to dvě brožury a každá stála litr. Je tam mnoho užitečných rad, jak dělat funkční a účinné weby, jak zacházet a vytvářet Corporate identity, časté chyby při vytváření webů, koncepty, strategie, návštěvnost, bannery a mnoho dalšího. Fakt super! Nikdy jsem nic podobného neviděl. Chclapci si s tím dali fakt práci.

Je někde nějakej odkaz na nabídku tohohle na netu??

Odesláno

imo se mi to nelibi, ale zadnej grafik/coder z nebe nespad ... to co rika destiny muze byt zajimava knizka, ale treba by stacilo se divat jak ostatni delaj weby ... zacit u ceskyho interval.cz a cerpat inspiraci treba z cssvault, cssbeauty, stylegala, isolate.cz ... pokud nekdo chce delat web, tak by mel rozumet (x)html a css, dreamweaver neni spatny ale neni nad pspad :) pokud nekdo nema graficky citeni tak s tim stejne nic neudela (to bylo obecne, ne nejaka narazka)

Odesláno

Ne, není na to odkaz, ani to nemám na CD. Bylo to v rámci jednoho semináře a pak byla možnost si to zakoupit.

Trochu si dovolím nesouhlasit s z3rg. Web není jen o správnosti kódu, ale především o strategii a konceptu. To se okoukat jednoduše nedá, o tom musí tak yčlověk něco teoreticky vědět. Jsou tam popsána pravidla typu

Three Click Rule - pravidlo tří kliknutí

nebo 3-30-3

a jiná

Musím říct, že už se v tomto oboru pohybuji nějakou dobu, ale našel jsem v tomto shnutí spousty nových věcí.

Odesláno

destiny: to s tebou souhlasim, do toho ja nevidim :) Webdesign neni muj job, ale rad se v tom vrtam a zkousim novy veci. Jedina vec, co delam, je web pro kamarada a to myslim, ze neni spatne ... ja jen hodnotil web z hlediska grafiky a kodu, teda ne ze by byl nejak uplne spatny, ale je to dost velke, a dalo by se to udelat lip. Asi skoro jako kazdy web.

Odesláno

vono je to taky hotový asi z 2%

btw: nebudu se ičit 150 dalších programovacích jazyků kvůli pár stránkám, zatím na to není čas... komu html připadne zastaralej, to je jeho problém, je to nejjedoušší, důležitý je aby se to zobrazilo i na jiných browserech než IE... s velikostí obrázků se taky netrápím, kdo nemá alespoň ISDN má smůlu

tak to vidím, nejsem profesionál ale už to dělám nějakej pátek.

[Editován dne 10/2/05 Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...