Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

když mám stažený topení (klimu vyplou), tak mi bzučí moturek u větráku spolujezdce. (nehledě na to, že nechápu, když je všechno vypnutý, tak to stejně fouká)

Bzučí přerušovaně a když zapnu klimatizaci (A/C) tak bzučet přestane.

Vůbec netušim jak se k němu dostat. Kdyby jste měl někdo zkušenosti s touhle věcičkou, budu rád za radu :)

(hledal jsem podobný téma a nenašel)

Odesláno

kabinovy ventilator bezi pri zapnutem klicku i kdyz je regulace stazena na minimum, proste vzdy se otaci aspon minimalnima otackama, v pripade zapnuti A/C se asi roztoci na vyssi otacky a prestane bzucet. Mozna ma osoupane uhliky nebo spatny spinaci tranzistor a pri velmi nizkych otackach se to projevuje jako to bzuceni

Odesláno

no jednoduse zespodu palubky, staci sundat tapecir, co ma spolujezdec nad nohama a pak zbyvaji jen tri sroubky co drzi samotny ventilator

Odesláno

- možná to pomůže, je to ale na P306 - tam ventilátory pískají na malé otáčky, stačí namazat.

Pokud je to jinak uchycené, tak se hluboce omlouvám. :mad:

Odesláno

tak jsem vyndal motůrek a zkusil otočit klíčkem. A ono to vrčí pořád (ne ten motůrek :D , ten byl odpojenej) Vrčí to jakoby od tý jednotky co tam je (viz. obrázek) neví někdo co to je?

img0202zd.jpg

Odesláno

Přibližně v místech zeleného kruhu ( resp. nahoře nad ním ) je krokový motorek klapky automatické klimy. Demontuj schránku a uvidíš ho.

[upravil dne 8/4/11 19:25 koblih69]

Odesláno

a jde to normálně jen vyhodit, nebo je to nedílnou součástí něčeho ? Klimu stejně nepoužívám, tak jestli to můžu třeba dočasně vyhodit, než seženu novej

Odesláno

je to servo klapky michani vzduchu teply/studeny takze bez toho to bud nebude topit vubec nebo to bude topit na max

Mam tech serv doma nekolik, kdybys potreboval

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...