uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Zdravim, když mám stažený topení (klimu vyplou), tak mi bzučí moturek u větráku spolujezdce. (nehledě na to, že nechápu, když je všechno vypnutý, tak to stejně fouká) Bzučí přerušovaně a když zapnu klimatizaci (A/C) tak bzučet přestane. Vůbec netušim jak se k němu dostat. Kdyby jste měl někdo zkušenosti s touhle věcičkou, budu rád za radu (hledal jsem podobný téma a nenašel) Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 kabinovy ventilator bezi pri zapnutem klicku i kdyz je regulace stazena na minimum, proste vzdy se otaci aspon minimalnima otackama, v pripade zapnuti A/C se asi roztoci na vyssi otacky a prestane bzucet. Mozna ma osoupane uhliky nebo spatny spinaci tranzistor a pri velmi nizkych otackach se to projevuje jako to bzuceni Citovat
uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 a jak se k němu dostat? Do musím odendat celou přístrojovku? Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 no jednoduse zespodu palubky, staci sundat tapecir, co ma spolujezdec nad nohama a pak zbyvaji jen tri sroubky co drzi samotny ventilator Citovat
MilanF1 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 - možná to pomůže, je to ale na P306 - tam ventilátory pískají na malé otáčky, stačí namazat. Pokud je to jinak uchycené, tak se hluboce omlouvám. Citovat
uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 tak jsem vyndal motůrek a zkusil otočit klíčkem. A ono to vrčí pořád (ne ten motůrek , ten byl odpojenej) Vrčí to jakoby od tý jednotky co tam je (viz. obrázek) neví někdo co to je? Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Přibližně v místech zeleného kruhu ( resp. nahoře nad ním ) je krokový motorek klapky automatické klimy. Demontuj schránku a uvidíš ho. [upravil dne 8/4/11 19:25 koblih69] Citovat
uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 Co máš na mysli pod pojmem \"schránku\" ? Citovat
uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 A to se vyrve jak? Pokud teda nemyslíš ten kryt pod nohama, ale to, kde bývá airbag Citovat
uni-hoxis Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 a jde to normálně jen vyhodit, nebo je to nedílnou součástí něčeho ? Klimu stejně nepoužívám, tak jestli to můžu třeba dočasně vyhodit, než seženu novej Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Je na něm konektor, klidně ho odpoj, ale spíš bych se kouknul co se zaseklo... Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 je to servo klapky michani vzduchu teply/studeny takze bez toho to bud nebude topit vubec nebo to bude topit na max Mam tech serv doma nekolik, kdybys potreboval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.