Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krokač !!!!!

Recommended Posts

Odesláno

kdepak se tu schovavá :( ten krokač ???

000_0627.JPG

pls help nechce se my to hledat a šmejdit :D

Odesláno

tak jsem o vikendu taky rozdelaval a cistil krokovej moturek volnobehu, tady je par fotek.Po vycisteni zmizel problem, ze po nastartovani po mirnem seslapnuti pedalu plynu do urcite polohy klesly otacky a motor chcipal

Umisteni krokace

krokac_umisteni.jpg

po vyndani krokace

krokac_dosedaci_plocha.jpg

samotnej krokac - jeste nevycistenej

krokac.jpg

Odesláno

Komisar : ty jsi myslel asi tenhle kryt co ?

cena originalu u Peugeot 3305 nebo 4250 Kc s DPH ( podle seriovyho cisla auta )

D8AIA70H05A.gif

Tak ten taky nemam a za ty penize mi to ani nevadi :D:bojim:papa

Odesláno
Napsán autorem komisar

přesně tak ,u R Laguny jsem si jej dodělával tam stál taky hafo penízek,dělal jsem jej z Al plechu a bylo to poznat,jak v zimě a za druhé motor se tolik nešpinil,kor ty agregáty a řemeny.Zda-li mám taky tak velký neví,ale asi o něco menší jako je u cupé

http://www.elcats.ru/peugeot/detail.asp?smod=D8C&page=D8C%20%207%2070H15A

krome te spiny, jak to bylo poznat ? v zime myslis ze se motor rychleji ohral nebo co konkretne ?Osobne mi ten kryt teda nechybi, i kdyz ted me napadlo, ze mit celokryt motoru, tak na STK nemuzou napsat netesnost motoru a prevodovky, protoze to neuvidi :D ( kdyz mu na hlavu nechrstne olej kterej se tam nasbira :D :D )

Odesláno

no to by slo, to by byla pekna houba na olej :D Ale stejne, takhle kdyz neco vrtam v motoru a upadne mi to, spadne to na zem a najdu to tam, takhle by to zustalo na krytu a mam po prdeli :D

BTW koukam ze jsme zase predbehli 307ckare a 605kare v poctu prispevku a odpovedi. Hip Hip Hura :D:papa

Odesláno

Hele to mas dobry - ja uz takhle stradil dve soucastky :D - \"upadli\" mi z ruky, ale dole pod autem jsem je nenasel :)

A naopak mi rupla pojistka krytky svetel a ja ji nasel zapadlou az skoro u pyl. filtru :)

Odesláno

jj - s tim prorazenim to znam - kolega na sluzebnim formanu potkal skakajici kus zeleza - prorazena vana a na silnici stopa \"krve\" - docela jsem se nasmal praci Policie a technickych sluzeb /ti tam dojeli likvidovat olej za tmy/

Odesláno

tak tenhle kryt mam jo a nakonec jezdim na vapku co mnesic - neber to na 30min za 40kč OKD doprava areal Horni Sucha-

Odesláno

Ja tam ten kryt taky nemam a ten motor podle toho vypada. Ani jsem nezkousel zjistovat, jestli se to da nekde sehnat a kolik stoji, kazdopadne mam vanu pekne rezavou, takze by ten kryt rozhodne nebyl na skodu :-/

Odesláno

takže vindanej jak sem zjistil dosedal jenom jednou tretinou plochy pistku /nebo co to je/--:Dtakovej bordel co tam bol nemame ani na šachte --:D ale po spetnej montaži chitnul motor druhej dech :D:D:D:D

dira.JPG

pist%20plo%C5%A1ka.JPG

pist.JPG

[Editován dne 5/2/05 ZILA]

Odesláno

U toho meho to taky vypadalo ze dosedal hlavne jen v jednom miste a ne uplne pocelym obvodu pistku

Tak hlavne ze se povedlo, ale ty dve posledni fotky je to teda rozmazany az hruza :D :D :D

[Editován dne 5/2/05 Ferry]

• O 3 týdny později...
Odesláno

zase to dela chcipa to a při určitich otačkach to za jizdy cukne :mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...