Guest ZILA Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 kdepak se tu schovavá ten krokač ??? pls help nechce se my to hledat a šmejdit Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 tak jsem o vikendu taky rozdelaval a cistil krokovej moturek volnobehu, tady je par fotek.Po vycisteni zmizel problem, ze po nastartovani po mirnem seslapnuti pedalu plynu do urcite polohy klesly otacky a motor chcipal Umisteni krokace po vyndani krokace samotnej krokac - jeste nevycistenej Citovat
Guest ZILA Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 komisar : paroži je z pvc a kryt mam.. David 106s16 : tak to nevim Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Komisar : ty jsi myslel asi tenhle kryt co ? cena originalu u Peugeot 3305 nebo 4250 Kc s DPH ( podle seriovyho cisla auta ) Tak ten taky nemam a za ty penize mi to ani nevadi Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 A kurva - tak to je pekna palka - uz vim proc ho tam nemam :mad: Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Tenhle \"pulkryt\" tam ma asi kazdy - to co ukazuje Ferry je celokryt motoru Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 No myslim, ze neni az takovy problem ho udelat z nejakeho plastu ci plexi - je pravda, ze plech vypdzi asi vic, ale je to zatez navic Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Napsán autorem komisar přesně tak ,u R Laguny jsem si jej dodělával tam stál taky hafo penízek,dělal jsem jej z Al plechu a bylo to poznat,jak v zimě a za druhé motor se tolik nešpinil,kor ty agregáty a řemeny.Zda-li mám taky tak velký neví,ale asi o něco menší jako je u cupé http://www.elcats.ru/peugeot/detail.asp?smod=D8C&page=D8C%20%207%2070H15A krome te spiny, jak to bylo poznat ? v zime myslis ze se motor rychleji ohral nebo co konkretne ?Osobne mi ten kryt teda nechybi, i kdyz ted me napadlo, ze mit celokryt motoru, tak na STK nemuzou napsat netesnost motoru a prevodovky, protoze to neuvidi ( kdyz mu na hlavu nechrstne olej kterej se tam nasbira :D ) Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 A kdyz bys na ten kryt nalepil molitan - tak by na nej nechrstlo vubec nic, ze? Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 no to by slo, to by byla pekna houba na olej Ale stejne, takhle kdyz neco vrtam v motoru a upadne mi to, spadne to na zem a najdu to tam, takhle by to zustalo na krytu a mam po prdeli BTW koukam ze jsme zase predbehli 307ckare a 605kare v poctu prispevku a odpovedi. Hip Hip Hura Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Hele to mas dobry - ja uz takhle stradil dve soucastky - \"upadli\" mi z ruky, ale dole pod autem jsem je nenasel A naopak mi rupla pojistka krytky svetel a ja ji nasel zapadlou az skoro u pyl. filtru Citovat
Sepp Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 jj - s tim prorazenim to znam - kolega na sluzebnim formanu potkal skakajici kus zeleza - prorazena vana a na silnici stopa \"krve\" - docela jsem se nasmal praci Policie a technickych sluzeb /ti tam dojeli likvidovat olej za tmy/ Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 tak tenhle kryt mam jo a nakonec jezdim na vapku co mnesic - neber to na 30min za 40kč OKD doprava areal Horni Sucha- Citovat
Petr X Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Ja tam ten kryt taky nemam a ten motor podle toho vypada. Ani jsem nezkousel zjistovat, jestli se to da nekde sehnat a kolik stoji, kazdopadne mam vanu pekne rezavou, takze by ten kryt rozhodne nebyl na skodu :-/ Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 takže vindanej jak sem zjistil dosedal jenom jednou tretinou plochy pistku /nebo co to je/--:Dtakovej bordel co tam bol nemame ani na šachte -- ale po spetnej montaži chitnul motor druhej dech :D:D:D [Editován dne 5/2/05 ZILA] Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2005 Odesláno 5. únor 2005 U toho meho to taky vypadalo ze dosedal hlavne jen v jednom miste a ne uplne pocelym obvodu pistku Tak hlavne ze se povedlo, ale ty dve posledni fotky je to teda rozmazany az hruza :D [Editován dne 5/2/05 Ferry] Citovat
Guest ZILA Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 zase to dela chcipa to a při určitich otačkach to za jizdy cukne :mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.