Tantor-BN Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Chalani zhodil som tlmič na výfuku a chcem sa spýtať či mi môžu policajti niečo zato ? že keď tam neni či to je protizakonne alebo tak ... samozrejme na stk ho tam dam a či mi niečo môžu zaTO DIK Citovat
rootsky Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 samozrejme na stk ho tam dam Odpověděl sis sám, hrozí ti v důsledku zákaz řízení. Citovat
winco Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 chlapec vymýšľaš kraviny a ano možu ti za to, zvyšene hlučnosti a auto neni technicky spôsobile na jazdu na pozemných komunikaciach a proč si to ako dal dole??? Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Asi ho někde ztratil a teď se ptá, zda může jezdit bez něj, dokud ho nekoupí (nebo na něj neušetří) Citovat
Tantor-BN Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 chcem aby auto malo trošku iný zvuk...alebo potom tlmič nový ? Citovat
PetrCoupe Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Když už chceš za levno jinej zvuk, tak ten výfuk vykuchej a nasaď zpátky Citovat
Vítek1 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 na nafte? to nic moc neudelas, navic kdyz bude koncit pod autem tak to bude rvat dovnitr Citovat
Fr3sh Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 napady na vsechny prachy...mel sis koupti jiny auto kdyz chces pekny zvuk Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 auto mne vyhovuje len treba doladit nekritizujte furd chalani ... a iný tlmič koncovy ? Citovat
Strejdakopec Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 diesel ti neudělá pěkný zvuk.....kamarád měl peugi 406 hdi s laďákem a abych řekl pravdu ...téměř žádná změna...na tak rapidní aby si toho člověk všimnul.....za to já s benzínem nevěděl jak ho ucpat aby byl zvukk mírnější Citovat
winco Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 stare TDI nevyladiš to treba híčkať a jazidiť A jak písal strejdakopec tak na dizly ti ani ladak nepomuže. Buď to bude jak mega traktor alebo to bude stejne jak to aj je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.