BUBO157 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 keby že neviem čo s peniazmi tak už dávno som v servise... proste som chcel vedieť čo sa dá doma urobiť či by som to vedel aj sám alebo nie...radšej keby ste mi povedali či to môže byť tím odtrhnutím káblom na relátku či to relátko ma s tím niečo spoločné... zajtra idem do servisu ale myslím že to v tlaku nebude... díky zatial za odpovede Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 asi všichni máme kde dávat peníze, ale s některýma opravama nevydrbeš--buď musí být známí, nebo peníze...,klima k těmto opravám patří, musíš si být jistý,že je v klimě dostatek chladiva a oleje--jinak nemá smysl něco zjišťovat a řešit v klimaservisu auto napojí na mašinu,která zjistí stav chladiva okamžitě--když bude dost, nezaplatíš ani korunu:papa Citovat
John_Ice Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 v klimaservisu auto napojí na mašinu,která zjistí stav chladiva okamžitě--když bude dost, nezaplatíš ani korunu:papa Nevím jak u tebe a nechci se se hádat,ale všude platí,že za každej úkon se platí. A když to šoupnou jak říkáš na mašinu,tak to změří,že to vycucnou a potom to daj zpět a tím vlastně vyčistí medium a nevěřím,že když zjistí,že nechybí,že si neřeknou nějkou 100. Ale jak jsi přesně řekl a já už taky prostě,když hold člověk to neumí(neopraví to sám)hold s tím musí počítat a platit...Táta vždy říkal,že auto je nejdražší člen rodiny!smál jsme se mu,že to tak není,ale zachvilku jsem to pochopil a už to tvrdím taky. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 samozřejmě většinou něco chybí a tak vycucnou, dodají a zaplatíš nějakou stovku (dnes celkové plnění ofiko za 500) stalo se mi dvakrát (auta z rodiny),že jsem přijel na plnění a po zapojení hadic mi řekl,že je tam dost,at přijedu za rok...,(nešla jim klima,tak jsem chtěl začít s naplněním) vím,že bych zjistil i na ventilku,jestli tam něco je, ale chtěl jsem naplnit,at mám jistotu Citovat
John_Ice Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 jo kouknout na to opticky ale sice to poznáš,že něco tam běhá,ale jestli tam je správnej tlak to už nezjistíš Já platil ofiko 300,že ji mám plnou a divil se tomu,protože když jsem to kupoval 30.6.2010 tak jsem nešel na kontrolu a jenom prostě řekl,za to že to medium vycucnul projel vlastně filtrem(vyčištění oleje-neplést s vyčištěním klimy=dezinfekcí klimy)a zase ho tam kopnul. prošel vizuelně chladič a divil se,že 6let staré auto a nechčije(odcházejí jako první kvůli tomu,že jsou první na ráně )-možná je už měněn Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 jj, chladiče klimy,stará bolest--měli je dělat z 3mm plechu,nebo nerez Citovat
John_Ice Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 možná kdyby se nesolilo,tak by něco vydrželi a nebo ji prostě klimu nemít a nebylo by todle vlákno Citovat
ostošest Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Dovolím si oživit vlákno, celé jsem pročetl a chybí happy end... Venku horka, v autě taky... 206, 2.0HDi, 14dní po naplnění, šlapala jak nová a najednou přes noc nic. Sepnu AC, kontrolka svití, neslyším lupanec elmag. spojky - odpojuji, měřím - stále 0,0 VDC, pojistky OK. Nápady? Podotýkám, že při doplnění vše OK, ani moc nechybělo, prostě údržba a dezinfekce... Nápady? Díky Citovat
bajza206 SW Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Vadné čidlo sahary ,únik chladiva když je malej tlak tak kompresor nesepne......... Citovat
ostošest Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Vadné čidlo sahary ,únik chladiva když je malej tlak tak kompresor nesepne......... čéče dík za tip s tou saharou. s tím tlakem jsem už taky četl, ale někdo moudře napsal, že i při nižším obsahu chladiva to pojede, tak je mi právě divný, že jeden den přijedu, zdechnu to a druhej den to nenahodím, to by tam musela bejt lochna jak do... aby to po několika dnech funkčnosti najednou za pár hodin kleslo po únosnou mez. já podezírám nějaké relé, že tam nejde šťáva, ale nevím, jak to mají zařízené, že by to nepustilo šťávu do té kladky při ztrátě chladiva... rozumněj, obvod by musel být uzavřen přes něco chytrýho, např. řídící jednotku jinak by to obyč drátařina nesvedla tak \"ošetřit\" v obvodu drát-spínač-pojistka-možná relé-cívka elmag. spojky-drát bych vědu nehledal Citovat
ostošest Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ještě sem přidám jeden jak se tak hrabu v motoru a kolem, tak vše vypnuté, klíčky na stole a v tom tichu v nějakých 2min cyklech něco cvaká z řídící jednotky... 1) co to je? 2) je to normální aneb dělá to vaše 206 taky? Ď. Citovat
Vedroso Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Prosim, prosim, nevíte někdo jaké je množství média do klimatizace u Peugeot 206, 2.0hdi 66kW, RV 2003. Pojedu do servisu Renault jelikož tam mám známé a oni se mě ptali jaký tam je tlak a množství. Myslím že je to v miligramech. Děkuji za odpověď. Citovat
ostošest Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Prosim, prosim, nevíte někdo jaké je množství média do klimatizace... Jestli v tom servisu nejsou úplný dřeváci, tak si to přečtou na nějakým štítku nebo na tý bandasce pro chladivo byl jsem s tím nedávno v obyč servisu, na nic se mi neptali, koukli, naplnili... Jinak bych řekl, že se tady na foru moc sofistikovaných věcí nedozvíš, většinou to tady končí odborným odkázáním na servis jinak samej odborník sorry za Citovat
Zodiak Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Prosim, prosim, nevíte někdo jaké je množství média do klimatizace u Peugeot 206, 2.0hdi 66kW, RV 2003. Pojedu do servisu Renault jelikož tam mám známé a oni se mě ptali jaký tam je tlak a množství. Myslím že je to v miligramech. Děkuji za odpověď. Hele, věc se má tak, přijedeš s autem do klimaservisu, napojí to na strojek, naťukají do strojku kód klímy, strojek vycucne médium, který v klímě zbylo, vyplivne to na papírku a na displeji, pak to naplní, zase vyplivne papír a hlášku na displeji, někde i cenu, jinde jen hlášku, podle které ti to napočítají. Ještě se dává do média fluoreskující barvivo, aby se zjistil případný únik, pak se to vystříká desinfekcí a nakonec pustěj klimku na nejchladnější režim a do kabiny ti dají sprej s vůní, klimu nechají puštěnou dokud není sprej s vůní prázdný. Celá procedura trvá asi hodinu. Absolvoval jsem to s oběma auty co mám, každé v jiném servisu, procedura stejná, cena rozdílná. Nikde po mě nechtěli abych jim řekl, kolik toho tam mají dát. Jak píšu, bylo to plně automatické - mašinka si poradila sama. Citovat
pitbull74 Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 Zdar lidi,mám takový problém s klimou,nebo spíš s přepínáním klapek na čelní sklo ,na nohy a středové vývody. Ať zapnu klimu na manuál nebo auto,tak mi jde vzduch jenom středem a na nohy a můžu přepínat vývody jak chci,prostě mi to připadá jako by motorky klapek zamrzli v jedné poloze a hotovo.Na pojistky jsem se díval a všechny jsou v pořádku.Nevíte někdo co s tím může být a jestli mi pomůže napíchnout auto na počítač.Díky za odpovědi. Citovat
venca.rail Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Vadné čidlo sahary ,únik chladiva když je malej tlak tak kompresor nesepne......... čéče dík za tip s tou saharou. s tím tlakem jsem už taky četl, ale někdo moudře napsal, že i při nižším obsahu chladiva to pojede, tak je mi právě divný, že jeden den přijedu, zdechnu to a druhej den to nenahodím, to by tam musela bejt lochna jak do... aby to po několika dnech funkčnosti najednou za pár hodin kleslo po únosnou mez. já podezírám nějaké relé, že tam nejde šťáva, ale nevím, jak to mají zařízené, že by to nepustilo šťávu do té kladky při ztrátě chladiva... rozumněj, obvod by musel být uzavřen přes něco chytrýho, např. řídící jednotku jinak by to obyč drátařina nesvedla tak \"ošetřit\" v obvodu drát-spínač-pojistka-možná relé-cívka elmag. spojky-drát bych vědu nehledal Přidám slovo do pranice. Manželka má Picasso. Měla stejnou zkušenost jako Ty. Večer klima jela zdechla auto ráno nastartovala a klima nejela. Taky jsme si mysleli že je málo média. Dali jsme to do Citroenu doplnit a po hodině čekání. Mě řekli že klimu doplnili, ale klima nejede (ale i když to nejelo tak jsem platil 1200 za doplnění) :-) vysypaná el.mag. spojka a rovnou mě řekli že nová stojí 12 litrů, ještě že se tam s nima známe tak ně nabídnuli repas za 3 litry. A druhá do pranice. Mám 206 SW 1.4HDi a ještě jsem neviděl že by se točila sahara. Klimu mám manuální. Co zapíná saharu? Klima? Myslím si že je tam málo chladiva, auto jsem kupoval koncem června a při teplotách co byli jsem říkal že doplnění nechám až na příští rok, ale v těch vedrech byli před 14 dny trvalo pomalu půl hoďky než se tam dalo vegetovat. Díky za odpovědi Citovat
podolak2 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 - mě nejde klima (manualni) a ani se neukazuji stupně na displeji (venkovní teplota) - je možne že to všechno ma nasvědomi nějake čidlo? a kde se nachází a jak se to opraví popřipadě jaka cena?? Citovat
spolienka Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 ahojaj mne prestala fungovat klima tak som isiel do servisu nech mi to odskusaju na tom stroji tak vysledok bol taky ze klima napln je v poriadku ziadne netesnosti a ze vraj mi nezopina spojka na kompresore ale ked som si to dal na diagnostiku a dal som test tak spojka cvakala a aj relata ale ked zapnem klimu tak vobes nefunguje a nezapne sa ani ventilator na sahare neviete mi poradit co tomu moze byt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.