Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten predajca je z USA, ale originál to asi nebude, keď to stojí zhruba 125€ s poštovným. Môžu s tým byť dáke väčšie problémy ? Lebo nevyzerá to zle. :-)

Odesláno

cena je primerana tomu za kolko sa to bezne predava... neni ani nizak ani vysoka

celu debatu a viac info tu:

musim ta upozornit je to dobry sluha ale velmi velmi zly pan.... viac info v linku vyssie

Odesláno

Dík za info, tak to asi risknem. Za tie prachy je to v pohode, hlavne že si môžem sám nastaviť niektoré veci a nemusím platiť servisu.

Odesláno

Nič sa nedeje. :papa

Marcel, nemáš pravdu. DPH sa platí na všetko čo má cenu vyššiu ako 20USD(alebo €, niesom si istý). Ak to má hodnotu vyššiu ako 150USD(alebo €, niesom si istý) tak sa platí aj DPH aj CLO

Odesláno
U nás už je to dlho, že nad tých 20€/USD je DPH a nad 150€ aj CLO.

mne v marci nezdanili nic... a to mi prisli zasielky aj vo vyske 125€ v jednom baliku... toto asi plati od aprila.

Odesláno

Keď si to prerátaš poriadne, tak sa dostaneš na sumu zhruba 170€. To sa mi viac oplatí z USA za 125€ a riskovať navyše DPH+CLO vo výške zhruba 25%, čo je 31,25€ a v konečnom dôsledku ma to stále vyjde lacnejšie ako z UK. :)

Marcel, to že si neplatil DPH to môže byť proste len šťastie. Aj mne už párkrát prišli balíky s vyššou hodnotou a normálne prešli cez colnicu. Je to také hop alebo trop.

Inak písal som tomu predajcovi. Zrejme to bude šikmooký, pretože tá jeho angličtina nič moc. Odpísal mi, že na mojej 407SW 2006 to nebude fungovať, lebo na 307 od roku 2004 to nefunguje dobre. Asi je trošku dopletený. :D

[upravil dne 4/4/11 09:39 Wizik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...